Sziasztok. Ki most az ajánlott kategória a városban, aki 100%-ig megbízható?
Sziasztok. Ki most az ajánlott kategória a városban, aki 100%-ig megbízható?
Többször jártam nálla, korrekt, megbízható szolgáltató. A szolgáltatás minősége minden téren átlagosnak mondható, a helyszín viszont magasan átlag feletti. Extrákról nem tudok nyilatkozni, még sohasem kértem.
Csokipunci cukorpénisz Boldog Új Évet Kívánok Én is! :))))))
Puszi Mindenkinek! :)
léna34 ről kérek informáciokat hogy erdemes e hoza meni. milyen szolgáltato es vanak e extrái
Az új évben éljük az életünk vidáman,
ne legyen hiányunk pénzben és pinában!
Legyen mindig kezünkben a sörünk,
dögös cicák szopják le a pöcsünk!
Mindenkinek BUÉK!!!
Hát lehet tényleg fáradt volt,nem volt jó passzban vmiért vagy már túl sokat lovagolt előtted és izomláza volt talán ezért próbálta a francia felé vinni a dolgot. :) Te így élted meg akkor,ezt elfogadom természetesen és tényleg jó megvitatni ezeket a dolgokat. Amúgy a többi beszámolóddal totál tudtam azonosulni,mármint az általam is már meglátogatott hölgyekkel kapcsolatban nagyjából ugyanazon állásponton voltam,vagyok,mint te. Neked is Bort,Búzát,Békességet! :))
Jah ha Ginát nem is,de végre DANIELLÁT sikerült elérnem. Röviden: Teljesen egyetértek a róla ezelőtt íródott hozzászólásokkal. Sztem is csinos,szép,kellemes nő. Valóban neki sem hétköznapi a stílusa,de nekem ezzel együtt vagyis talán inkább éppen ezért tetszett nagyon! Nekem hasonlított egy Magyarországon nem túl ismert énekesnőre,ezt mondtam is neki. :) Érdekes tali volt,főleg a vége felé,na egy szó,mint száz élveztem az ott töltött időt. Nagyon jól éreztem magam nála,pedig lefagyva érkeztem,kb öt percig melegítettem a kezeimet a hősugárzója előtt görnyedve. :)) Sztem egy különleges lány,a szó pozitív értelmében. á*ai picit magasabbak az átlagnál,de így nem kér extrát semmiért. Popó nincs! :) Nekem abszolut megérte a tegnap este,én voltam az utolsó vendége,de ez nem látszott meg egyeltalán a hozzáállásán.
Hello Zsoloka! Mindig jók a beszámolóid,de amit Gina Diamond-ról írtál,hát meglepett. Én egyszer voltam nála,de nálam ő a "szakma" egyik csúcsa és sztem ezzel nem vagyok egyedül.. Írod,hogy több mint 40. Ez valószínűleg igaz,ott körül van,de ha nekem azt mondja hogy 35 én személy szerint elhittem volna,sztem fiatalos nagyon! (kb egy éve voltam nála) Írod,hogy amatőrnek tűnt. Sztem ő minden csak nem amatőr. :) Az tény,hogy kicsit kapkodósnak tűnik,gyorsan beszél,érdekes stílusa van,de engem egyeltalán nem zavart,sőt sztem tök vicces volt,ahogy ki-be szaladt a konyhából a fürdőbe,fürdőből a szobába. :D És azt is írod,hogy francia 10/6,action 10/5... Hát ebbe meg végképp nem értek egyet. A franciát úgy csinálja,ahogy a vendég szeretné,tudja nagyon finoman,érzékien,de ha a másik végletet igényled azt is teljesen hitelesen adja elő. Az action szintén. Nos nálam az ország egyik legjobbja,természetesen az általam meglátogatott lányok,nők közül. Kb. két hetente felhívom egy-két alkalommal,de eddig még nem sikerült elérnem sajna. Jah és az Bremához hasonlóan én sem támadni akarlak,inkább csak azért írtam le ezt,mert tök érdekes,hogy ugyanazon szolgáltatót mennyire másképp tud látni vendég és vendég. :)
Eljött a nap,mely lezár egy évet.
A jövőtök rejtsen sok boldogságot és szépet!
Álmotok s vágyatok valóra váljon,
Szeretettel:Kriszta:))
ui:Jó bulizást a bulizóknak:)!
Üdv mindenkinek.
Nem gyakran szoktam írni, mivel nem gyakran látogatok lányokat, viszont ha igen akkor tapasztalataimat (mint ahogy most is) leírom nektek.
Hosszas próbálkozás után sikeresen bejutottam Daniella (29)-hez.
Kezdetben egy órát kértem, de hamar kiderült, hogy túlbecsültem képességeimet. :)
Igaz, hogy nem voltam valami jó formában sem, de a hölgyemény fél óra alatt úgy ki végzett, hogy feleslegesnek tartottam 1 órát ott maradni.
Na de mit is jelent ez a számok nyelvény:
Környezet és diszkréció: 10/10 (nem egy hilton de a célnak tökéletes eldugott kis szerelem fészek)
Hozzáállás: 10/9 Tökéletes szerető feeling -1 pont mert nekem egy kicsit furcsa volt, hmmmm vagy csak "zavarban" volt
Test kinézet: Aranyos pofi a képeknek 100% húű test (főleg aprofil kép) Jó popsi, szük punci (sajnos ezt nem érezhettem, sebaj bepótoljuk még) természetes formás cicik. 10/8
Összeségében : 10/9 (nekem a személyisége furcsa volt ezért a -1 pont :) )
Részemről ajánlott és ha úgy adódik látogatva lesz még ;)
Happy New Year!!!
No offense és tényleg, NO OFFENSE, semmi támadó szándék nincs a hozzászólásomban, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy fognak reagálni a fórumozók a hozzászólásodra...
Egyébként: nagyjából hol rendel a hölgyemény?
Üdv!
Aki járt már Anikò (26) - nál pls irja meg beszámolòját nekem akár pm-be is! Mùltkor is érdeklodtem, sajnos csak 1 beszámolòt kaptam.
Nekem is kell Ivett száma
Ez az Ivett hirtelen milyen felkapott lett... :-)
Sziasztok!
Ha valaki elküldené nekem Ivett(28) számát privátban azt megköszönném, szeretném felkeresni, de a szám amivel hirdet nem működik..
Illetve ha valaki ismer csinos, fiatal, itt nem hirdető korrekt szőke nyíregyházi lányzót és adna elérhetőséget azért is hálás lennék :-) . (Sziszy 22 - tetszene, de nem volt valami szimpatikus a telefonban)
Köszönet.
Sziasztok
Valaki tudna nekem ajánlani egy oylan csajt aki nem csak mondja, hanem valóban mélytorkot vállal?
Előre köszönöm
Valaki szoljon mar az Ivettnek aki el tudja erni,hogy a szam amit megadott a hirdeteseben nem el....
Köszönjük Kriszti!! Nekedis Kellemes és békés ünnepeket Kivánunk!!
Minden kedves vendégemnek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
Puszi Dóri. :)
Üdv.
Valaki járt mostanság Heni 20-nál? Valami véleményt tud valaki mondani róla?