Na csak jóra gondoltam én,időközben javítva lett a Roxi adatlapján,mégsem "sós" az a francia. :)
Na csak jóra gondoltam én,időközben javítva lett a Roxi adatlapján,mégsem "sós" az a francia. :)
Jah és egy kérdésem nekem is volna: Roxi25 adatlapján olvasom,hogy lehetőség van "sós fr*nciára". Ez megegyezik az s.o.s. fr*nciával vagy valami új fétis hódít a Nyírségben? :))
BygBoy! Nem gondolnám,hogy pl Dóra nem lenne kapós már. Az egyik legjobb a városban,sztem bőven van vendége,csak aki már regélt róla az nem írja meg ismét ugyanazt,aki meg még nem nyilatkozott,az pedig megpróbálja magának megtartani a hölgyet titokban. :) Mint azt anno már beszéltük ez hülye taktika,mert egy jó sz*lg*lt*tónak úgyis híre megy,akárcsak a rossznak.
Egyben neked is üzenem Newbie,Latika rövidesen visszatér és újra felvillanyozza az általad említett helyet. ;)
Chris6! Nem emlékszem most pontosan,de ha jól rémlik néhány napon belül lesz újra Latika. Majd figyeld a hirdetését! Brutálisan jó feneke van,de p*pó sztem nincs. Érd be azzal,hogy megfogod,hidd el kielégítő látvány,érzés. ;)
Sziasztok!
Kérlek segitsetek! Olyan lánynt keresek a városban aki vállal arcra finish t.(és nem nagyon húzòdozik tőlle!)
Várom a tippeket, javaslatokat.
Cicababy. Okosba elintézted,úgy hogy találkoznunk kell ismét.Majd beszélgetünk. Hazafelé nem fázott a puncid bugyi nélkül?
Szomorúan látom, hogy az egyik kedvenc helyem eléggé leépült. Latika eltűnt, Norci is - utóbbit ugyan szólózásra sosem ajánlottam, de egy trió már tervben volt. Nárcisz és Bianka nekem eddig nem jön át (ugyanaz a hely), Dorina meg sajna nem az esetem..
No de essék pár szó Roxi (25)-ről: Szigorúan szerintem egy szép arcú (fél)roma hölgyről van szó, aki komolyan veszi azt, amit csinál. Szereti látni a vendégen az elégedettséget, és mindent megtesz ezért. Kivételesen sokat dumáltunk - nyilván nem atomfizikáról - de nem kell attól tartani, hogy nem lesz közös téma. Élőször voltam 1 órás meneten, és hiába nem jött össze a második (nem is rajta múlt, előző nap vagy 4 órát sikerült aludnom+ először próbáltam ezt a fajta ismétllést), mégis csak pozitívan távoztam. Lelkes és finom nyelv-szájmunka francia nyelvórán, két action között finom masszázs - ami mellesleg sokkal jobb volt, mint az a szadista állat, akihez járok. :) Szóval tényleg közel járt, hogy gumit kérjek de ezt majd talán az idén. Bujjék! :)
Ha rám hallgatok ne hotelba ,panzióba mennyetek 2-3 ezer páróra hotel 5x annyi!
sziasztok
tudtok nyiregyhazan olyan helyet amit kiadnak par orara kellemes kikapcsolodas celjara?
valaszok johetnek privatba is
valaszokat elore is koszi
UI:surgos lenne
Hali.
Latikáról tudja valaki hogy mikor lesz újra?
Ja még egy kérdés azoktól akik már voltak nála. Popót vállal?
Köszi
Azt a lerágott szivar végét!Se név,se csúnya szó nincs az előző hozzászólásomba,és ezt is moderálásra küldöd ? 2-en voltunk a 3 divának nem tetszik.Mi nem tetszik,ott voltatok? Ruby drága ezért holnap letérdepelsz,tarkóra teszed a kezed,és úgy foglak szájba lőni.
SZiasztok Gina Diamondot hogy lehet elérni se pesten nem értem el amiko ott rendelt se itt, nem tom hogy mi van!
Sziasztok.BÚÉK.Mostanában nem szoktam leírni a véleményemet, a lányról, pedig lenne mit de moderálnak,vagy veszekedés van belőle. Ezt le írom, mert nincs amit moderáljanak.Olyan rózsaszín, vattacukor történet, mint a Titanic, olyan erotikus, figyelj!Pénteken a szex egy számomra új formáját próbáltam ki,a szado-mazot.Nem magamba,egy lánnyal. Elkezdtük,egymást szidni, elmondtuk egymásról a véleményünket, ki micsoda,mennyit ér.Egy idő múlva a lány szavaival élve "már ki idegeltél" és elkezdte ütni, a karomat tenyérrel,nagyon csípet.Úgy gondoltam tisztáznunk kell az erő viszonyokat,így letepertem a lány az ágyra és ártalmatlanná tettem.Mind végig vigyáztam rá, ennek ellenére bekékült a lány tenyere amihez nem is értem.Szerintem amikor Ő ütött engem, attól kékültbe. Meg kaptam amit akartam, így elengedtem. Ezután levette a melltartóját és azzal kezdett ütni majd,ki vettem a kezéből,és mielőtt ráütöttem volna a melltartóval már visítozott,hogy ne, mert fáj.Azért becsületből egyet rávágtam.Orális szex közben fogtam a lány tarkóját,hogy diktáljam az ütemet.Ezt Ő fojtogatásnak vélte, így elkezdett ütni. Nekem nem kellet ütnöm ,mert mikor látta hogy ideges vagyok elkezdte magát marni. Közben gyakran kérdezte fáj?Mikor mondtam,hogy igen fáj, akkor mosolygott .Éreztem, és láttam rajta,hogy élvezi így hagytam, gondoltam legalább neki legyen jó.A második menet már a szabályok szerint folyt, ez már nekem is jól esett.Nem azért volt jó mert tud a lány ,mert nem tud semmit ,amit csinál 2 ft-nem ér. Azért volt jó , mert már nem ütött.Zsír volt a buli. Volt minden,szex , kiabálás,verekedés,zene,tánc,étel, ital meg a lány kedvence, figyelj tudod mit szeret? A boti csokit. Úgy váltunk el hogy utáljuk egymást és,hogy ne találkozzunk többé ,mert veszélyesek vagyunk egymás testi épségére.Tehát a szado-mazo szexet annak ajánlom,aki táppénzre szeretne menni, mert fáj a hasfalam,illetve a bal lengő bordám.Ez egyébként egy kitalált történet.
A lánynak: Emlékszel mikor,a földszinten a Németeket megijeszteted az ordibálásoddal, és megmeredtek.Te nem ,de Én láttam a portás arcát. Minket oda biztos, hogy nem engednek be, de amúgy már mindegy.
Helló!
Egy kis beszámoló!
Szöszi38 Korzó Jókai tér szerintem jó pár évvel több de jóltartsa magát.
A fogadtatás elég jó volt nem sok beszéd be a szobába kérdeztem a p*nzt azt mondta majd mondom ok.Semmi extra nekem elég passzív volt de mondta is az egyik póznál hogy ez nem fog menni most kicsit fáradt ezért nem is vettem fel a dolgot csináltam amiért mentem a francia 10/6 átlagos
aktus 10/5 Még annyit eléggé vártam ezt a találkozót nagyon rá voltam kattanva a képeire de sajnos összességében nem azt kaptam amit vártam!
Margo32 őt egy privátban kapott infó alapján látogattam meg. Árpád utca
1 emelet kedves hölgy fogad megbeszélés után jöhet a francia gumiba csak de nem volt az rossz utána egy kis lovaglás kicsit lassan csinálta gondolom nem én voltam az első hamarabb végeztem de mondta hogy maradjak megmasszíroz na jó mondom a lakás amúgy tiszta rendezett a szobában hangulat világítás. Nekem elment a hölgy bár ö-sem 32 és nem a legdögösebb! francia10/8 aktus 10/7.
Dalma23 én csak telefonon beszéltem vele ha jól emlékszem toldis a hölgy
2 perc után rám nyomta a telefont egyeztetés közben csak gondolom élőben milyen lehet.
Zsuzsa24 aki tud valamit küldhetne infót nagyon elakarok menni hozzá:
Orsikánál jártam mikor elkezdte ezért nem kommentálom de nem volt sok tapasztalata lejárató kampányt meg nem akarok de azóta kapott már jó véleményeket úgyhogy belejöhetett a dologba:)
Hát ennyi .
Bejövősek Dalma képei, de szerencsére leírtad az élményed, így megúsztam egy újabb csalódást!
Annyit árulj még el, legalább ő van a képeken?
Köszi
Sziasztok!
Gróffal én is egyetértek Gina40-el kapcsolatban. Én kb. 10 éve ismerem azóta járok hozzá (régebben könnyebb volt hozzá bejutni), amikor itt rendel városunkban. Ez alatt azt idő alatt csak tőle távoztam minden alkalommal remegő lábakkal, úgy elintézett :D. Ebben a szakmában szerintem Ő az etalon, hozzáteszem nem 1-2 szolgáltatónál jártam életemben és nem abból vontam le a következtetésemet.
Gina 40, de nehéz hozzá bekerülni.
Hali.
Tudnatok megbizhato, normalis milfeket mondani, aki lerendezi az embert?! 😃
Te most a Gina 27 ről írtál?