Amúgy jah. :))
Amúgy jah. :))
A fadarabot szépen körülírtad-:)
Helló!
A következő hölgyért a sírokig mentem:)
Ő Norci! Szép magas feszes test minden adott volt !
Az aktus megelőzte egy kis dumcsi próbáltam ráhangolódni.
Aztán sor került a franciára ami olyan letudó hangulatot árasztott.
Én itt még nem pánikolok hátha kihozunk még valamit
Jeleztem neki hogy elég volt az első pózomra passzolt oké mondom ahogy neked kényelmes .
Maradt a feleség pozíció amiben láthatóan jól érezte magát csak én fáradtam el:)
Tisztelet tudó ember vagyok megköszöntöm az aktust és távoztam! Egy erős közepesre értékelem nekem a pörgősebb hölgyek jönnek be.
Nem tudtam hogy Latika is ott rendel jövőhéten meglátogatom ha fogad:))
Hello. Anikó az eggyik legjobb szolgáltató most az itt hírdető lànyok közül ! Az,hogy bénàztàl egy kicsit se szegje a kedvedet :) szerintem sokan vannak így akik először mentek lànyokhoz! (én is így voltam elsőre) De ha majd a 15-20-ik lányhoz mész ,màr nem lesznek ilyen malőrök :) bele lehet ebbe jönni mint " kiskutyànak az ugatàsba" sőt egy idő utàn màr szenvedélyé vàllik,és csak mennél mennél ,újra és újra! Keresni nyugodtan lehet,mert kinek a pap, kinek a papné, és kinek a lànya! Jó vadàszatot kívànok neked :)
Sziasztok!
Voltam Anikónál, hát mit is írjak, nem csalódtam, csodálatos volt, aranyos, kedves.
Én sajnos irtó béna voltam, nem sok örömet szereztem neki, de türelmes volt, legszívesebben már holnap megint mennék hozzá... Áhh vissza kell fognom magam mert anyagilag nem bírnám.
Mindenesetre hamarosan szerintem újra meglátogatom.
Esetleg van még valaki Nyíregyen akit érdemes meglátogatni és aki hasonlóan Anikóhoz, kedves és megbízható és legalább olyan szép? Vagy ne is keressek tovább?
Sziasztok!
A reggel Erika20 nál jártam.Bár az első kiszemeltem nem ő volt,alapjában véve nem bántam meg.
Lakás,diszkréció,tisztaság kiváló.Számomra nagyon pozitív volt,hogy kora reggeli órában is elérhető,és ilyenkor is maximálisan kedves,beszédes,simulékony hölgy.Nincs nyafogás,időnézés.Valóban a kedvem kereste mindenben.
Részleteket nem írnék,hisz mindenkinek más az elvárása,de összességében ajánlott a hölgy.
Ne foglalkozz vele, nem kell gyengébbekkel, betegekkel vitába belemenni. :)
Sok sikert Gina-hoz, aztán majd beszámolót a végén, hogy olyan-e, mint régen. :)
Hello! Ha azt mondom, hogy részemről az első (profitorientált leányzó), aki nem szaladt el a cuccal Szilviához, akkor gondolom megvan. :).
Szóval asszem igen, vagy legalábbis majdnem biztos, hogy élvezte. :)
Ennyit tudtok Az önreklám, a kollegina lejáratása, meg a moderálásra küldöm,na nekem ez szánalmas.
Igaz,hogy nem szólítottalak meg a hozzàszólàsomba,sőt nem is neked cimeztem, de legyen neked karàcsony,amugy is gyengébbekel ,betegekkel,nem akarok semmi vitàba bele menni :) irigyelek ,hogy a nők tőled kérnek időpontot!! :) nem lehet mindenki ilyen " raj " mint amilyen te vagy Vilàgifiu!!
Szevasztok.Irigyelek Staffi,hogy Gina Diamondnàl ,a legendánál, sikerült időpontot kérned.Úgy látom előtted nincs akadály,hogy ha már egy ILYEN nő is szóba áll veled.Időpont kérés?Mi van veled jó ember,be csicskultál?Tőlem a lányok szoktak időpontot kérni,ma is kért az egyik, az egyik legszebbik. :-)
GinaDiamondnàl időpont lekötve !!! :D nem egyszerű de megoldva !!! Köszi Gina :) ;)
Top 3 Nyiregyen
Norci 21
Szamira 19
És a csábos Latika 24 aki sajnos eltünt az oldalrol !
Bogárka(28)
Jó hozzállás, korrekt technika, arca tényleg szép.
*r korrekt.
Próbálom elérni Ginát a legendát,de sajnos nem sikerül. :)
Sziasztok!
Ha már Gina -a legenda- szóba került, akkor névrokona Gina (27) is említést érdemel!
Ő is a 30 körüli korosztály, ami Nála is előny. Egy nevéhez méltóan energikus egyéniség, sokat csacsog és ez nagyon jól áll neki. Külsőre csinosabb mint a képek alapján várható, a hozzáállása maximális, a hely ahol fogad teljesen oké!
Érdemes meglátogatni.
Üdv
Szia kuglófka! Ha még több információra vagy még esetleg kíváncsi ,figyelmedbe szeretném ajánlani Gróf Kurátorbácsit. Őhozzá bármikor fordulhatsz bizalommal ,ugyanis neki van a legnagyobb tapasztalata a városban hölgyek terén. Szívesen segít neked kiválasztani a megfelelő hölgyet ,és ha szépen megkéred fel is kísér a kiszemelt nénihez. Ha majd bent vagy ,arra azért vigyázz és figyelj oda, hogy a strygó bácsik az értékeidet le ne nyúlják!
Szia!
Köszönöm! Akkor Anikó26 lesz, elsőre nem kockáztatok, csak sikerüljön elérnem.
Még, nem voltam ilyen helyzetben, nem tudom, hogy fogok reagálni, vadidegen előtt, aztán ha bejött akkor lehet szerencsét próbálok másoknál is.
Szia!
Én akinél eddig voltam az általad kinézett lányok közül az Anika26 és Dóra25. Anikó arcra is nagyon rendben van, teste is csinos, feszes. Tudja mi kell a vendégnek, így hát nem véletlen, hogy a fórumozók 99%-a csak jókat ír róla. Jelenleg a Nyíregyi kínálat egyik legjobbja. Dóra25 is kedves, azt kapod tőle amit telón megbeszéltetek. Kicsit husibb fajtából való, főleg Anikóhoz képest, de a mellei fantasztikusak, el tudnék vele játszani órákig is. Dóra is nagyon babaarc.
Én Anikót nehezebben értem el, kb. 1-2 nap volt mire bejutottam hozzá, Dórát hétköznap délelőtt hívtam és aznap délután már tudott is fogadni. De az, hogy mikor tud fogadni szerintem napról-napra vagy óráról-órára változik, természetesen függ az aznapi forgalmától.
Remélem tudtam segíteni! Jó vadászatot!
Mátészalkán keresek olyan hoölgyet aki szereti az *rált, és tudja is. Ha valaki tud ilyet, légyszi írjon!