:) így igaz !
:) így igaz !
Sanyika! Senki sem "túl nagy falat",elvégre itt nem feltétlenül neked kell teljesíteni,hanem inkább a másik félnek. Nem te adod a sz*lg*lt*tást. Szóval nyugodtan mehetsz bárkihez,akikről itt fórumon jókat írnak. ;)
Kérlek segítsetek! Egy újoncnak kihez érdemes menni? Dior és Anikó képei nagyon tetszenek. Dior túl nagy falat lenne elsőnek? Mit gondoltok?
Illetve, tapasztaltabbak, voltatok már Dior-nál? Ajánlott? Mert nem sok beszámoló van róla...
Köszi előre is ;) Üdv: S
Járt valaki mostanába zsuzsa 37 nél esetleg beszámolót valaki tudna irni róla.
Én továbbra is tartom magamat Smith Pál (aki már nem doktor) szavaihoz: "Legyen béke, szeretet, egyetértés!"
Ebben a "szakmában" csak így lehet.
Természetesen ez csak egy utópia, és szavakkal nem lehet megváltoztatni 500 vagy 1.000 év beidegződéseit.
Ezt a cigány=nem cigány hsz.-re írtam. Egyébiránt pont pár napja voltam egy 10/10-es roma kislánynál. Erről ennyit. :)
:D
Carmen (26)- nál én is jàrtam a hétvégén,és tényleg minden tökéletes volt! Emlitette akkor ,hogy jön új làny hamarosan! Zara? Tényleg olyan jó?! Meglàtogatom a héten,nem hagyom ki akkor :)
Klaudia.A hirdetésbe miért nem renike24 vagy?
Ági44 elérhetöségét ki ismeri.választ a privibe kérném
Újabb franckörúti csillag született, sőt, mondhatni kettő is egyszerre: Zara (24), ma látogattam meg. Hátfijjúk, én még ilyen tökéletes testet szerintem életemben nem láttam. Fr*ncia mennyei, nem bírtam magam türtőztetni, kértem g*mit, olyan lovaglást mutatott be, hogy kénytelen voltam visszafogni, pedig a paci nálam nem egy gyorstüzelő pozíció. Kényeztetésre jól reagál, tök aranyos volt, ahogy a picit műnyögések átalakultak igazivá. :) Szuper a hölgy, Latika 2.
Carmen (26)-nál a hétvégén voltam, ő is nagyon jó, szuperbarátságos, szép arc, odafigyelő, és bitang kemény cickói vannak. Fr*ncia is fincsi, nála aktus nem volt, de kényeztetni nagyon jól lehetett.
Egy bajom volt csak, sajna az általam igényelt pakett cseppet kiesik a komfortzónámból, már ami a rózsaszálakat illeti. Ettől függetlenül mindkettő ajánlott részemről.
Talán pénteken összehozok vmit. ;)
wjdks te nem tervezel valami beszámolót mostanában?:D
Remélem lehet már kapni az olcsó büdös "kölnit" azzal fogom fenyegetni a nőket :D Ezen a héten "locsolás" lesz tudod :D Bár inkább remélem hogy inkább szőkőkút :D
És igen Klaudia21 tényleg le a kalappal,így kell válaszolni! ;) Írásodból egyértelműen kiolvasható,hogy értelmes,normális csaj lehetsz.
Jah amúgy az Erikánál jártam már egyszer még régebben és eszembe nem jutott azon gondolkozni,hogy van-e benne c*g*ny vér vagy sem. Nagyon jól éreztem magam,kedves volt,aranyos,mosolygós,az arca pedig gyönyörű. De ha esetleg van itt a fórumon rasszista,akkor megnyugtatom: Szerintem nem roma az Erika. Jah és én sem vagyok az bármennyire is úgy tűnik eme két hosszászólásom után. :))
Kedves Egylány! Először is semmi közöd hozzá,hogy milyen származású lányokat látogatunk meg,mi p**zünk,mi döntésünk. Másodszor pedig attól hogy valaki c*gány,még lehet normális,kedves,értelmes,csinos,igényes nő. Aki pusztán az alapján ítél meg egy embert,hogy c*gány vagy nem c*gány,az a saját maga értelmi szintjét minősíti.. Ismerek dolgos,becsületes c*gányembereket és ismerek a rosszabbik típusból is természetesen. Innentől pedig csak az olvassa,akit érdekel,mert hosszú lesz. Akit nem érdekel egy kis szociológia,az ugorjon a következő kommentre! :) Egyszer egy neves szociológus ismerősömmel beszélgettem,aki egy roppant érdekes dolgot mondott nekem. Azt mondta,hogyha a magyarországi bűnözési statisztikákat nézzük hosszútávra visszamenőleg,akkor a következőket figyelhetjük meg: A börtönökben több a c*gány,mint a magyar,ez tény. Igen ám,de ha nem a bőrszín alapján vizsgáljuk a magyarok és c*gányok arányát a börtönben,hanem a börtönön kívüli szociális helyzetet nézzük,akkor kijelenthető,hogy nem a származás dönt,hanem a szociális helyzet! (iskolázottság,munka,analfabétizmus jelenléte,szülőktől,nagyszülőktől látott minta stb.) Hogy érthetőbb legyen: Az azonos szociális helyzetben lévő magyarok és c*gányok közül arányaiban ugyanannyian jutnak börtönbe előbb vagy utóbb. De akkor miért van több c*gány a dutyiban? Hát azért,mert nagyon sokkal több roma él keserű mélyszegénységben,mint magyar. Hát nem tudom mennyire volt érthető,de a lényeg,hogy nem a származás,hanem a szociális helyzet a döntő faktor. Az már megint egy másik kérdés,hogy miért él ilyen sok c*gány gyakorlatilag generációról generációra kilátástalanul,segélyekre alapozva vagy l*pásból,s*ftelésből? Persze rávághatnánk,hogy "há azér mer c*gány",de véleményem szerint ez egy sokkal mélyebb gyökerű és sokkalta összetettebb kérdés és ebből kifolyólag a válasz sem egy ilyen egyszerű mondat.
Volt már valaki az új lányoknál?*** moderálva ***, Dior30, Sylvia41
Azon megáll a f*rkam ilyen pi*csat:)) Lassan már ***moderálva*** fórum lesz a vidéki-lányból..:) Kb 1 hónapja beszéltem az 1.Klaudiával tessék utána olvasni a hölgy írandója önmagáért besszél:D Miért is csodálkozom?!
Múlthéten sz*patni volt kedvem meg dolgom is volt arra:) ezért Zsuzsa24-nél kerestem vigaszt voltam már nála de csak emlékek maradtak sz*r is lett a beszámoló! Nem emlékeztem hogy kissé lap*t fogú ejjj mondom:) A fekete macska a porondon a kis d*g őrzi a lakást...:) A NF nem sz*jba megy. Egy kisebb örömszerzésnek azért ajánlott:DD
Amúgy rendes volt úgy (r*bi) fronton is de a family fotókat fordított pozícióba.
Sziasztok!
*** moderálva *** , Maya 40 -ről valaki tapasztalatot tudna írni? jöhet privátba is ,előre köszönöm!
Hello. Én már voltam Erika 20 leányzónal és nagyon meg voltam elégedve vele! Aranyos, korrekt ,rendes lány lány,leste minden kívánságomat ! Én nem láttam rajta ,hogy roma lett volna,de amugy se érdekellne,mert meg voltam elégedve minden téren :) amugy meg magyarba is van olyan aki cigányul viselkedik néha!!! az meg már milyen ,hogy egy hírdető megszólja a férfi vendégeket ,hogy nézzék már meg kihez járnak??! Nem mindegy az neki ? Mindenki oda megy ahova akar ,annak adja a rózsa szálakat akinek akarja. Nem értem én ezt..... amugy a Klaudia (aki ERIKÁVAL van)nagyon aranyos szimpatikus lett ,ahogy kurturáltan válaszolt, lehet meglátogatom a héten a hölgyet ;)
Sziasztok!
A napokban egy rosszul sikerült randim után mondom legyen valami jó is a napomban ezért meglátogattam Dia 29-et. Huuuh. A hölgy élőben még szebb mint a képeken. Kedves volt, mosolygós. Egy franciára akartam menni de több lett belőle. A franciát véleményem szerint jól csinálta, finom érzéki volt. Az aktus is jó volt, nem játszotta túl magát már már úgy tűnt mintha tényleg élvezte volna (persze sejtem h az itt hirdető lányok többsége nagyon ritkán élvezik az együttléteket, elvégre nekik ez munka és én sem élvezem a munkám), de mindezek ellenére elhitette velem h tényleg élvezi. Az aktus végén hozzám bújt, cirógatott, beszélgettünk. Egy szó mint száz nagyon jó volt vele, nagyon ajánlom mindenkinek! El is felejtette velem a balul elsűlt randimat :-).
Üdvözlettel: Petyr Baelish
Kedves Petyr Baelish!
Köszönöm szépen!Szeretettel várlak!