Sziasztok.Nyíregyházi Ági 44 számát tudja valaki.Köszi.
Sziasztok.Nyíregyházi Ági 44 számát tudja valaki.Köszi.
Sziasztok!
Ma voltam Erikánál!
Lakás teljesen rendben, arca kifejezetten szép :)
Nagyon kedves, mosolygós és türelmes,olyan mint ha ezer éve ismertünk volna egymást :)
Az együttlét jó volt vele, megcsinálta amit kértem.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, én tuti vissza megyek hozzá ha újra a közelbe járok :)
Szasz wjdks!
Teljeswn egyetértek veled.
Én dolgoztam vagy 4 évet az általad is emlìtett emberekkel (réz) hu az fasza üzlet volt :D Jol mondod, pl van egy nem magyar srác jobban bìzok benne mint egy rokonomba. Még sosem vert át stb. Amugy pl ő ugy dolgozik mint 1 gép.
Amugymeg.. : A hosszù barátság titka ... a pontos elszámolás . :)
Ugy látom szerencsétlen vagyok a nők választása terén Anita 19 amilyen kis kedves a fotón épp ojan közönbös :/ érdektelen egy igazi fadarab. Ezt nem. azt nem . nem is értem hogy minek is vannak ilyen szolgáltatók. De nem is csodálom késön vettem észre hogy, Fannival egy brigád mert még a maciját is el vette.
Sziasztok!
Voltam az új Klaudia 21 nél.
Aranyos, kedves lány, teste nagyon jó, feszes, arcra is szép. Lakás is teljesen rendben van.
Tényleg nagyon kezdő még, de engem nem zavart, elégedetten távoztam, pár hét múlva biztos újra meglátogatom.
Bánjatok vele jól, tanítsátok türelemmel!
Sziasztok!
Dòra (25)- nél jártam a mai nap.(ismét)
Már voltam nála többször, a lány igazi nehézbombázò, egyre jobban tetszik:) Arcra is nagyon bejön, nekem ő a kedvencem.
Kitett magáért minden téren, olyan franciát kaptam, hogy a hajam is állt, nem csak a.. :D
Szòval ajánlott kategòria!
Remegő lábakkal távoztam ùgy kifacsart!
Sikerült meglocsolnom ;)
Ezt látva én is meglátogattam Zarát!És milyen jol tettem :)
Elég rövidre sikerült a látogatásom mert pikk-pakk kivégzett!Testre,arcra tökéletes a csaj.Hozzá tudni nagyon nem tudok ehez a hozzá szóláshoz mert Newbie mindent leirt róla :)
Dior:
Telefonban korrekten tájékoztat az infókrol.Ezert ugy döntöttem meglátogatom.Nekem nem volt az esetem arcra valakinek lehet bejön.Lakás modern.Vegyvédelem nélküli fra....a fel*ras.De én választottam ezt az opciót.Érződik,hogy nem erröl a környékröl származik.Egyébként korrekt sz*lg*ltatást kaptam tőle.Elég sokat csokolgatott mindenfelé ami tetszett:)Fr*n...a elég profi.És azok a mellek :)
:) így igaz !
Sanyika! Senki sem "túl nagy falat",elvégre itt nem feltétlenül neked kell teljesíteni,hanem inkább a másik félnek. Nem te adod a sz*lg*lt*tást. Szóval nyugodtan mehetsz bárkihez,akikről itt fórumon jókat írnak. ;)
Kérlek segítsetek! Egy újoncnak kihez érdemes menni? Dior és Anikó képei nagyon tetszenek. Dior túl nagy falat lenne elsőnek? Mit gondoltok?
Illetve, tapasztaltabbak, voltatok már Dior-nál? Ajánlott? Mert nem sok beszámoló van róla...
Köszi előre is ;) Üdv: S
Járt valaki mostanába zsuzsa 37 nél esetleg beszámolót valaki tudna irni róla.
Én továbbra is tartom magamat Smith Pál (aki már nem doktor) szavaihoz: "Legyen béke, szeretet, egyetértés!"
Ebben a "szakmában" csak így lehet.
Természetesen ez csak egy utópia, és szavakkal nem lehet megváltoztatni 500 vagy 1.000 év beidegződéseit.
Ezt a cigány=nem cigány hsz.-re írtam. Egyébiránt pont pár napja voltam egy 10/10-es roma kislánynál. Erről ennyit. :)
:D
Carmen (26)- nál én is jàrtam a hétvégén,és tényleg minden tökéletes volt! Emlitette akkor ,hogy jön új làny hamarosan! Zara? Tényleg olyan jó?! Meglàtogatom a héten,nem hagyom ki akkor :)
Klaudia.A hirdetésbe miért nem renike24 vagy?
Ági44 elérhetöségét ki ismeri.választ a privibe kérném
Újabb franckörúti csillag született, sőt, mondhatni kettő is egyszerre: Zara (24), ma látogattam meg. Hátfijjúk, én még ilyen tökéletes testet szerintem életemben nem láttam. Fr*ncia mennyei, nem bírtam magam türtőztetni, kértem g*mit, olyan lovaglást mutatott be, hogy kénytelen voltam visszafogni, pedig a paci nálam nem egy gyorstüzelő pozíció. Kényeztetésre jól reagál, tök aranyos volt, ahogy a picit műnyögések átalakultak igazivá. :) Szuper a hölgy, Latika 2.
Carmen (26)-nál a hétvégén voltam, ő is nagyon jó, szuperbarátságos, szép arc, odafigyelő, és bitang kemény cickói vannak. Fr*ncia is fincsi, nála aktus nem volt, de kényeztetni nagyon jól lehetett.
Egy bajom volt csak, sajna az általam igényelt pakett cseppet kiesik a komfortzónámból, már ami a rózsaszálakat illeti. Ettől függetlenül mindkettő ajánlott részemről.
Talán pénteken összehozok vmit. ;)
wjdks te nem tervezel valami beszámolót mostanában?:D
Remélem lehet már kapni az olcsó büdös "kölnit" azzal fogom fenyegetni a nőket :D Ezen a héten "locsolás" lesz tudod :D Bár inkább remélem hogy inkább szőkőkút :D
És igen Klaudia21 tényleg le a kalappal,így kell válaszolni! ;) Írásodból egyértelműen kiolvasható,hogy értelmes,normális csaj lehetsz.
Jah amúgy az Erikánál jártam már egyszer még régebben és eszembe nem jutott azon gondolkozni,hogy van-e benne c*g*ny vér vagy sem. Nagyon jól éreztem magam,kedves volt,aranyos,mosolygós,az arca pedig gyönyörű. De ha esetleg van itt a fórumon rasszista,akkor megnyugtatom: Szerintem nem roma az Erika. Jah és én sem vagyok az bármennyire is úgy tűnik eme két hosszászólásom után. :))