A Nati újra itt van?? Nem az volt az uccsó hír róla, hogy tripperes lett? Még ha védőfelszerelésben is "dolgozok" akkor sem mennék szívesen hozzá... Elég bátor a csaj.
A Nati újra itt van?? Nem az volt az uccsó hír róla, hogy tripperes lett? Még ha védőfelszerelésben is "dolgozok" akkor sem mennék szívesen hozzá... Elég bátor a csaj.
Majd elmagyarázom neked ;) :D
Titkolòznak.. :) staffi nem tudom miről beszélsz -_-' Tenyleg irhatna az a nyertes játékos aki volt már Zaránál miòta itt van ùjra.
Szevasztok! Zoé 42-ről van barkinek is infoja? Megkoszonnem!
Hova tünt Ancsesz 42 ? Ha tudtok rólla valamit irjátok meg priviben , kb 2-3 hónapja ki van kapcsolva !!! Másfél év alatt egyszer vette fel a telót akkor sem tudott fogadni !!! Ilyen elfoglalt , nemigaz hogy nemtudrólla senki !!!
Zaráról valami infó tudnátok mondani ? Kiakarom próbálni a héten, eléggé ütős képei vannak :D
jaaa :D de most ebbe ne merüljünk bele, mert te Is kaptál mindig kedvezményt egy lánynál ;) és csak te voltál olyan kiváltságos, hogy olyan bónuszokat kaptál amit másnak megse emlitett a hölgy :D :D
Staffi én ilyen mértékü akciorol még nem hallottam! "1-et fizetsz felet kapszrol" hallottam, meg debrecenbe voltam multkor egy nőnél aki közölte, hogy most jott haza kulfoldrol. (Nem nyaralni volt) Majd mondta h adjam oda a ròzsacsokrot ,majd kimondta a ròzsaszálak számát. Én ott életemben először ledöbbentem. Közöltem vele, hogy ennyiért a Meszaros Veronikat lehet megnyomni svajcba. Erre kozolte, hogy jajj elszámolta (biztos nem vette észre hogy már itthon van). Mondta kb a felét. Nagyduzzogva tulestünk a dolgon, majd még a sliccet se huztam fel dobbantottam onnan a pi***ba. De gondolatolvaso volt a csaj! Mert azt gondoltam magamban h menj vissza oda a fa***mba , már nem hirdet szòval hallgatott rám! :))
:))) Nem fogadnék el tőle ilyesfajta kedvezményt. :) De nem is így ismertem meg. Amellett,hogy bombanő,kiválló üzletasszony is. ;) Nekem bőven elég,hogy visszatért és lehetek még együtt vele. Hmm... :)
Amilyen jól kijösztök egymással, lehet wjdks még kedvezményt is ad neked a Zara :D Hallottam már ilyenről,hogy fél órát kellett kiperkálni kessbe ,és két órát töltött a törzsvendég a szolgáltatónál érte ;) :D
Gbed350! Staffi! Hát bevallom pördültem egyet a forgószékemben,a monitor azért szerencsére a helyén maradt. :))) Azt hittem már nem lesz többé. Tényleg nem vagyok egy visszajárós típus ugyanahhoz a csajhoz,de a Zarát imádom. :) Sztem egy egyéniség,csak érteni kell a kicsomagolásához. Na meg az a test....hát eskü már áll a sátor,ha rágondolok. :DDD Mostmár csak az a kérdés,hogy mikor tudok menni. Na egy jó hír mára. :)
Üdv makktàrsak!
Szeretnék 3 hirdetőröl némi nemű infót!
Ági(44), nemrég itt is hirdető Évike(màshol:Cicàm) és a csapból is folyó Barbi hàzhoz!
Egyiről sem talàlok sehol semmi infot!
Akinél voltam:
Anett(35)
-Telefonban kedves és pontos.
-könnyen odatalàltam a Korzó mögé, parkolàs fizetős.
Lakàs tiszta, rendezett. Fűrdö minden igényt kielégitő.
-A hölgy nekem bejött, franciska jó, akció mehet minden pózban. Beszédes, nagyon àpolt, finom, jó izü, illatu Nő.
A félidő hét t*rpe volt.
Nincs egyedül, de a kolegina irànt nem érdeklődtem.
Annak ajànlom, aki szereti, ha kivégzik! Lehúzàsveszély nix.
A màsik hölgy Baktalórànthàzàn r*nd*l. Régebbi hirdető!
-Telefonban korrekt, jó a hangja.
-Csalàdi hàz, hàtsó szoba.
-Fincsi, intelligens, szép, csinos római hölgy.
-*r és sz*lg*ltatàs is jó.
-Sztem egyedül volt, de többször elment egy kocsi az utcàban.
-Ajànlanàm azoknak, akiknek csini, szép, beszédes hölgyre van szükségük.
-Vele inkàbb szeretkezős az akció, simogat, halkan nyögdécsel, nix szinészkedés!
Értem . Sajnos néha beleszaladunk gyengébb szolgáltatókba! Nekem is volt olyan ,hogy amikor jöttem lefele a lépcsőhàzba a lánytól ,arra gondoltam na ember ezt borzasztóan benézted ,ezt a csajt ! :((
Jahhh..... Igazad van, csak kb. mikor jött, ki is próbáltam, még az elején, nem tudom hány hónapja..... és még nem volt róla info. Úgy van ez, hogy sok lánynál voltam már, van sok, aki már nem hírdeti magát, pedig leírnám a véleményem.... Annak idején mikor még kezdő volt "Amina", van nekünk két Dórink, amelyikből az egyik csillagos ötös és Anikó mellett a másik kedvencem + volt egy hölgy, a hírdetés után 1,5 órával nála álltam meg és őszinte volt a "mosolya".... és a régi "Hanna".... Várom őket, hátha le tudnám írni milyenek voltak.... És volt itt az a debreceni lány.... a fősuliról....
De van róla két beszámoló :) eggyik se pozitív :( rákerestél volna a nevére ,és maradt volna egy kis " zsé " a zsebedben!! :(((((sajnos vannak ilyen hirdető csajok is itt... . .. ...
Üdv,
Bea 22: Kellemes hang a telóban. Kérdezek, frankón válaszol. Ráér, mind ok. Mondom kb 1 óra, de szimpátiától függően ráérek egy fél napot is ha neki megfelel. Megyek, a képen látott kis szöszi, baromi jó testel, bugyiban fogad. Hmmm.... Ebből egy nap lesz, gondoltam. Kéró jó helyen van, viszonylag csendes környék. Egyedül van, még látszik nem rég érkezett a városba, mert kupleráj a lakás. Várok, mi az utasítás: "előre kell a zsé" "Ok, természetesen, 1 órát maradnék aztán meglátjuk ha minden smakkol majd f*z*tek még." "Ok." Oda adom a zsét, forgatja mint majom a konzervesdobozt, mondom ne aggódj HP-n nyomtattam senki sem fogja észrevenni. "Az mi?" "Ne foglalkozz vele, noncs annyi időnk." "Ok. Helyezd magad kényelembe" "ok" (egy ilyen kis formás frankó csajszi és nem küld el zuhizni??) Majd kihúz a szobából. Eltelik 1 perc... 2 perc... Gondoltam visszaveszem a farit, beállok az ajtó elé, hogy én üthessek először aztán lesz ami lesz alapon várok... Smasszer nem jött, hallom hogy matat a fürdőben. Gondoltam akkor megismerkedünk. Bemegyek, látom áll a mosdó előtt, lábát mossa a kagylóban... Hmmm.... Micsoda hajlékonyság! Ma még jól jöhet - gondoltam. Na de ha így mosta meg magát alul is??? Na mondom akkor legyen egy kis furulya osz' kezdjük. Csak gumival vállalta, az nem gond. Még ügyes is. Aztán mondom ott előttem töröld már meg magad mert csak nyugodtabb lennék és kezdjük el a síoktatást. Nincs nyafi, mehet neki izomból. Vége van, azt mondja "hát a gumim elfogyott!" "Micsoda? Eddig ezt nem mondtad!" Hát nem baj, légy nagylelkű, ő már vissza nem ad p*nzt. Akkor mondom semmi baj, gyerünk hozzám betonozni. Ő olyat nem vállal. 30 percért f*z*ttem egy órát....
:D
Ha meglátja felugrik, szerintem leborul a monitor is! De lehet a gépnek is annyi ;) Ha jó visszajelzéseket kap Zara megyek, ha nem akkor kihagyom, mert az előző turnus végén már csak negativ volt róla... nekem meg ha jól néz ki ha nem ahhoz nincs kedvem.. sőt, inkább legyen a csaj átlagos és kedves, mint modell és flegma.. Igaz staffi? Mit kezd az ember egy jó kocsival, ami nem indul?? :D
A kedvence visszajött a Wjdks-nek :D
Megjött Zara. Wjdks, ha nem bánod előre küldelek. Tedd meg légyszi! Köszi :)