Nem voltam nála, csak az tűnik fel vele kapcsolatban h már vagy 2-3 éve még mindíg 19 éves.....
Nem voltam nála, csak az tűnik fel vele kapcsolatban h már vagy 2-3 éve még mindíg 19 éves.....
Liliána25= Kinga25
Drága BygBoy :) Igazad van.......de ha a hirdetés szövegét is elolvasod akkor láthatod,hogy valójában 2 hölgyet takar a hirdetés,ezért vannak fent "eltérő"képek......a fekete fehérneműs,idősebb,teltebb hölgy vagyok.Köszönöm az észrevételed,de kérlek ne minősitsd a hirdetést hiteltelennek,azért mert egy telószámon és egy hirdetés alatt szerepelünk.Köszönöm a megértésed! :) További kellemes időtöltést kivánok! :)
Vanessa35 felejtős, totál idióta a csaj!
Az nem a mi Millánk
Sziasztok!
Lya 32, Lilla 36, Vanessa 35, volt náluk valaki, hova érdemes menni?
Bella 28-ról a győri fórumon találtok hozzászólásokat, de ne Bellaként, hanem - Lina 28-ként keressétek
Sziasztok fórumozók ! Infót szeretnék a Lea néven jelenleg más oldalakon hirdető csajsziról , vagy esetleg más vékony testalkatu Leához hasonló lányokról , hol dolgozik mit vállal és mennyiért ? A válaszok jöhetnek priviben is ! További szépnapot !
Akkor egy kis válasz: Liza 41 nagyon jó szolgáltató,képei fedik a valóságot. A vendég kedvében jár,de szereti a kényeztetést is! Én nagyon jól éreztem magam vele! A farnciája valami feledhetetlen volt számomra! Egy biztos a fiatalabb korosztály csak tanulhatna tőle,kedvességből és tudásból. á*ai átlagosak. Üdv
Üdv Makktársak!
Liza(41) és Maya(41) érdekelnének!
Inkább privátban!
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Valaki tud olyan lányt ajánlani aki nem hirdet ilyen oldalakon, nem profi, akár diáklány! Vagy olyan oldalt ahol lehet ilyen lányokra szert tenni!
Várom privátba az infókat!
En nem talalom.
Esetleg valaki tud megbizhato 35+ holgyet?
Kedves fórumozók!
Szandika 28-ra szeretném figyelmeteket felhívi. Korrekt, ápolt és rendkívül jókedélyű és amit testileg tud....azt taapsztaljátok meg. Elég ránézni és ffi ember lába kezd megremegni a vonzalomtól, szerintem.
10/10-es ajánlott!
Debrecemben praktizál ;)
Ez engem is érdekelne. Már jórég óta szemezek vele egy másik megyéből :)
Gyerekek! Milla hová tűnt?
Kitty 38
Visszajárós városunkba, de pótolhatatlan is. Erotikus hang, erotikus megjelenés, garantált finomságok.
A fotó magukért ebszélnek, hsiezn mutatja a mutatnivalóit, a tudása...páratlan. Ajánlott. Kinek van róla tapasztalata még?
Köszi.Minden esetre rajta leszek,hogy meglátogassam Zarát,mert a pozitív és negatív válaszok ellenére,sajnálm ha kihagynám.Legfeljebb csatlakozom a jó vagy rossz kritikák táborához.
Helló.Zara nevű hölgyről tud valaki valamit?Milyen a hozzá állása,ügyes e,esetleg **ak,mert szerintem nem vagyok egyedűl azzal hogy jól néz ki a fotókon,csak nemtudtam még elérni pedig próbáltam töbször.Érdemes tovább keseni?
Egy nagyon megbízható fómozó társam figyelmeztetésére hanyagolom a lányt ! :(