Sziasztok
Átutazó Virág 33-ról van valakinek infója? Volt valaki nála? Érdemes-e eljutni hozzá míg itt van?
Anita 27 még akit kiszemeltem, róla is jöhetnek infók!
Köszönöm előre is!
Sziasztok
Átutazó Virág 33-ról van valakinek infója? Volt valaki nála? Érdemes-e eljutni hozzá míg itt van?
Anita 27 még akit kiszemeltem, róla is jöhetnek infók!
Köszönöm előre is!
Szivesen várlak máskor is ! Puszi Zara24
Sziasztok! Fősulis tanulmányaim révén, régóta látogatom a hölgyeket, de még sohasem őrlődtem ily módon, mint most! Nagyon tettszik a jelenlegi felhozatal szebben fogalmazva,/hölgy garnitúra/.:) Nem igazán szeretném kő-papír-olló útján kiválasztani azt a szerencsést,akit a héten meglátogatnék ,elsődlegesen az őstagok ajánlását kérném, melyik favorit hölgyet/hölgyeket ajánlja egy órás vadóckodásra/ virgonckodásra, aki meg is éri a p*nzét :) Akár privátban is várom a válaszadást. További szép estét kívánok! :)
Tuti, sarkon fodultam.
Vivike is jöhetett volna inkább vissza Nyíregyre mint , hogy Zalaegerszegre ment :( ő egy igazán dákóra termett menyecske :) megérne újra egy patront ha vissza jön majd :)
Ez tuti?Rami vékonyabb volt és tetkói is voltak.Bár hallottam már hizásról és retusról is:))
Mi a fene :) meg nem mondtam volna a képek alapján ,hogy ô lenne a Rami 22 :)
Új Mia 22=régi árkos szőke rami
Privátba, valaki leirná, ha járt Linett (23) a tapasztalait, nagyon megfogtak a képei :). köszönöm :D
Van két Kelly24-ünk. Szinte minden ugyanaz, csak a telószám más. Biztos ikrek :)
Üdv Makktársak! :) Danielláról, Dóra(25) illetve Léna hölgytrió,közül tudna vki valamilyen infoval szolgálni? Mikor lesznek, vagy más városban dolgoznak? Jöhet privátban is! Vendégem 1 borsodira :) :p !
Hotelben fogad, alacsony, nem szoliban barnult, de kedvesebb a legtöbb fehérbőrütől, rózsaszálak átlagosak, viszont az extrákat meg kell busásan f**etni, egyébként minden esőkabátban.
Én nagyon jol ereztem magam vele, és beszélgetni sem utolsó vele ha arra vágynál :-D
10/9
apróban lévő Nóráról valaki tud infót ne tartsa magában
akár privátban is, köszi
De nem csak elvileg voltam hanem gyakorlatilag is :D
Angelin nem eggyezik a playboynyuszival ! :) se igy, se ugy ;)
szia! Staffi elvileg volt már a hölgynél de régebben playboynyuszi néven futott most Natália. Tegnap próbáltam elérni, de nem sikerült. Ha már azóta voltál nála egy kis infót csöpögtetthetsz.
Na, erre mikor pont most szemezgetek vele, ilyen infók jönnek :-(
Én hívtam telefonon érdeklődés céljából, tök aranyos és teljesen korrekt volt. Nos, ha én is hasonló tapasztalatokat szerzek a találkozásnál, akkor azt jeleznek kell, úgy érzem.
Egyre többen irják hogy nem megbizható,valószinüleg a törzsvendégeket részesiti előnyben szerintem.Én is próbáltam már hivni,
még egy üzit is dobtam neki telón de semmi.Persze nem bántani akarom,de azért egy válaszüzenet nem hiszem hogy gondot jelentene neki.
Zsuzsa37 hez mindig ilyen nehez bejutni????? Ma lebeszetem 18orara utan hivom semmi. Nagy nehezen felvete 19ora korul aztmondja 21ora az jo lesz 21tol 22ig se tudtam elerni utana kikapcsolta a telot. Maj legkozelebb hat ha bejutok.
Rami19: Aranyos kedves kis csajszi,ídöpont egyeztetés koreket,fürdő a célnak böven megfelel ( jó )
semmi nyafi az ágyban, francia nyelvtudása jóó ,szép teste van fotók megfelenek a valósgnak ,nem nézi az órát nem siet,
a megbeszélt ídő teljesen ki van töltve. Én már voltam nála
nem is egyszer ,és még menni is fogok .Köszi Rami :)
Csak ajálani tudom ..