Kedves Lészy,
általában a hölgyek védelmében szólok..., most úgy fog tünni, mintha ha ellened szólnék!
Teljesen igazad van, abból a szempontból, hogy nem etikus, amit leírtál. Ugyanakkor eltúlzónak érzem azt, amit a városról írtál.
Én három éve bandázok a fórumon, de azóta egy hírdető sem jelzte, hogy ez itt ennyire általános lenne. Pedig ha az lenne, akkor biztos írták volna. Volt itt már jó pár olyan hírdető, akinek ha kioktató gondoltata volt, akkor az megjelent itt azonnal, de ilyet ők sem írtak (mellesleg jó szolgáltatókról beszélek, akinek hihető volt a szava).
Ugyanakkor voltam mostanában pár olyan szolgáltatónál (6), akik minden héten más helyen vannak (Pécs, Kaposvár, Győr, Zalaegerszeg, stb.), akikkel szoktam beszélgetni, hogy hogy tetszik városunk, stb.
Nem azt mondom, hogy most nem mondtál igazat. Lehet, hogy pont most van pár figura, akik ezt müvelik. Vagy csak rossz akarók, nem is feltétlenül a városból szórakoznak veletek. De lehet, hogy jót akarnak magunknak, hogy visszatérjél oda, ahol voltálk, és innen el akarnak riasztani benneteket..., és még sorolhatnám. Végül is hiába számjelzéssel hív, attól még nem tudod, hogy a városból hívott, vagy az ország másik feléből volt valaki.
Ugyanakkor az is nagyot mondás, hogy máshol nincs ilyen (pont a ZALAEGERSZEG fórumban is ilyenre panaszkodtál). Az országban több helyen előfordultam már lányoknál. Sehol sem általános, de mindenhol előfordul. És attól itt sem fordul elő gyakrabban, még akkor sem, ha pont kifogtál egy idiótát. Pont az egyik hozzászólásodban azt kérted, hogy egy lány miatt ne általámnosítsák a lakást. Most te tetted fordítva!
De megértelek, hogy ez egy etikátlan dolog. De etikátlan az az állítás is, amit ide írtál! Ha nem adsz tisztelelet, akkor téged sem tisztelnek. Ha csak nagyot mondás miatt írsz dolgokat, akkor ne hazudj. Ha már hazudsz , akkor ne úgy tedd, hogy lebuksz.
üdv és derűs napokat