Szia! Olvass a sorok közt! Pl: anett és barátnői, valamint sokan a hirdetés szövegében is leírják hogy van szolgáltató társuk is. Ha nem így gondoltad akkor bocsi!
Szia! Olvass a sorok közt! Pl: anett és barátnői, valamint sokan a hirdetés szövegében is leírják hogy van szolgáltató társuk is. Ha nem így gondoltad akkor bocsi!
Sziasztok ujra
kersem lenne. Nem tudtok olyan biztonsagos es jo szolgaltato helyet
Ahol tobb lany rendel es lehet kozuluk valasztani. Nyiregy vagy debrecen is jo. Koszonom
Olvasom a forumot de ilyenrol nem talaltam infot. Regen a korte uton volt ilyen
Cynthia 25 (aki feb.06-tól lesz elérhető)
Még nyáron lehettem nála, miután a Nyh-i kedvencem "eltünt".
Súlyban van különbség a gyakorlat és a képek között(főleg az oszlopos képéhez képest). Ahogy az egyik kolléga írta, teszi a dolgát, és kész. Nekem több kell egy ilyen alkalommal, de biztos van olyan akinek ez jön be (megbízható, nincs lehúzás, nincs menet közben étlap változás). Utólagos élmény érzet változó, mint ahogy a fórumozók már itt jelezték. aki nem hiszi, az használja a keresőt :)
üdv és derűs napokat
A legjobb választás az lenne ha kiválasztanád azt a hirdetőt aki a képei alapján bejön neked és felhívod! Ha rákérdezel tőle,hogy válall-e fiatalabb srácokat legalább első kézből kapod az infot hogy igen vagy nem :) ha fogad fiatalabb vendéget akkor nyomban rá is kérdezhetsz nálla , hogy mi található az étlapján :)
Kedves dean!
Amelyik tetszik, ahhoz menj. Ha sos kell információ, akkor bátran használd a fórum jobb oldalán található keresőt. A fórumban már írtak róluk, biztos infomációkat találsz így róluk.
Felesleges lenne duplikált információkkal telenyomni a fórumot, ezért is jó, hogy a szerkesztők keresőt biztosítanak nekünk.
.. csaká hát mindig el kell mondani, hogy használni is kellene...
üdv és derűs napokat
Sziasztok. Egy kis segitseg kellene melyik not lqtogassam meg zsuzsa37 vagy anatt36?
Varom valaszotokat. Koszonom elore is
Minden oké vele :) privibe majd irok neked ;)
Sziasztok! De rég jártam itt! :) Staffi osztom a véleményed Daniella az egyik legcsodálatosabb teremtés! Tavaly jártam nála, ha szépen megkérlek privátban küldd már el az elérhetőségeit! Előre is köszönöm :)
Az egyik legérdekesebb nőszemély az tuti. :) Egyszer voltam nála,lefagyott a kezem,amire elsétáltam a lakásáig és a konvektoránál melegítettem a kezem,ő meg odalépett vagy kétszer és ellenőrizte,hogy megmelegedett-e már a kezem. :) Mindezt fekete combfixben,szexisen,nevetgélve,beszélgetve. :D Az action meg kb mintha 4 éve a barátnőm lenne,röhögtünk végig,már nem tudom min. :D Remélem jól van. Staffi tudsz valamit? Jól megy a sora?
Ma meglátogattam a Daniellát :) sajnálatos ,hogy a városban csak egy ilyen lány van! Olyan barátnő feelinget sehol sem kapok mint tőle ! Kedves, oda figyel mindenre, nem azt nézi hogy leraktad az asztalra a rózsaszálakat és azon jár a feje mikor megy már elfele a vendég ! Nekem amire szüksgem van a szexbe mindent meg tud adni! Nálam ő áll az első helyen :D
Írtam PÜ-t. Nem ezen az oldalon hirdet, de Nyíregyen van tudtommal :)
Sziasztok. Regebben itt volt Lena a varosban. Tudtok hozza hasonlo lanyt mostansag? Vagy ajanlott milfet?
Ha hirdet akkor ittvan :)
csak néhány szó néhány hölgyről:
kezdeném számomra a legrégebbivel:
Dundika: Nos "kapcsolatunk" még akkor kezdődött mikor még bíborka néven hírdetet. Hát igen! A Franciája olyan izgató minden egyes alkalommal és oly hévvel míveli a hangszer akkordjait hogy azt simán egyetemen taníthatná mint professzor. Nem nyafog, inteligens hozzáállással bíró korrekt hölgy! Sajnos az új időbeosztásával nem tudok nála újabb órákat venni! á*ai korrektek és úgy kifacsar mint nagymama a szárítani való lepedőt! Feszültséglevezetésre a legideálisabb választás!
Zsuzsa 37: Elképzelni is nehéz hogy tud ilyen vékony lenni! Az aktus hátulról( úgy hogy én vagyok hátul :) ) egyszerűen fantasztikus látvánnyal párosul. Korrekt, türelmes, normális hozzáállással. Ha előcsalogatod belőle a ragadozót egyből véged lesz az garantált!
Kriszta 28 vagy 29? Nos erre nem emlékszem pontosan! Az is lehet hogy 30! Mindegy aki volt már nála az tudja hogykiről beszélek. Teljes odaadással végzi a feladatot. Nagyon szerettem azt hogy beszédes és laza stílussal zavarta el lányos zavarjaim az első alkalmakkor.
Lola 35: Hát igen! Az új csillag számomra! Igazán huncut, olyan férfiaknak való hölgyemény akik számára fontos hogy az a rövid kapcsolat szórakoztató legyen! Imádom a stílusát! Szereti ha kényeztetik (legalábbis szerintem) jól viszonozza.
Ennyi felkavarás kell, csak hogy legyen benne soak számára tiszta víz is. :) Normális módon leírtad, amit akartál. Aki ezen a stíluson fennakad, az meg magára veheti az ingét.
Sajnos még mindig a látogatásra szánt szabad idő okozza számomra a legfőbb gondot, viszont már van pár név a listán: kikhez szeretnék elmenni, illetve kiknek küldök bővebb privát beszámolót is.
Igen, ez egy közösség: olvasókkal, érdeklődőkkel-csak kérdezőkkel, beszámolókkal, meglátogatni készülődőkkel, sose megnemlátogatókkal...és irókkal. Ezt el kell fogadni. Mindenkinek megvan az erőssége, gyengessége, ahogyan a közéletben is. Tiszteletben kell tartani, hogy más-más adottságokkal és célókkal látogatjuk az oldalt. Valaki regényeket ir sok betüvel, valakinek 30cm, valakinek meg egyik se.. De attól még az adott közösség része/tagja, kérdezhet még akkor is, ha választ nem kap rá. "Abból élünk, amit kapunk, de az éltet minket, amit adunk." W.CH.
Kedves staffi! Igen nagyon is érdekel a csajos, kérek szépen infót))
Sziasztok. Gondoltam megosztom pár véleményemte veletek a tapasztaltak alapján:
Mila: Felszedett mostanában pár kilót kb 10-15 biztosan kicsit vaskosabb lett,de ettől függetlenül még érdekes módon még mindig olyan kemény a feneke, hogy elképesztő! Nagy szilikon cicik. a képek helytállóak. Viszont én többször jártam nála még a sz*gfű utcán illetve a sós nevezetű tó helyen, régen egy nyogodtan nem kapkodva fejezte be a masszázst. nemrég jártam nála és azt vettem észre hogy mostmár inkább kapkod. hogy minnél hamrabb legyen túl rajta és kész. A masszázy +kézi levezetsésel egyben 10/7 nálam.
Lilla 36: Nemrégiben felugrottam, hozzá egy natur franciára a nagy cicik miatt és be kell valjam, hogy nagyon lelkiismeretesen csinálta. Nem húzta a száját mikor a végéhez értünk. stb. natur franc...kívül mást nem volt így 10/10-esre ítélem.
Anett 36: Hát ő az a nő akit ott pakolhatsz ahol akarsz. keményen szereti a drága. a tejszínhabot szereti fujkálni rendesen a farkadra meg sorolhatnám még. sz*pni d*gni nagyon szeret. nagyon bele is éli magat. nekem ez már kicsit sok volt. amúgy a kecó a jól ismert Ko*zó háta mögötti. így őt én 10/5 -re értékelem
Szofi 24: Régebben visszajárós vendége voltam elég rendesen, nagyon jól csinálta a masszazs befejezésést eszméletlen ügyes technikával. a hely fürdő minden ok jól feszerelet. nálam ő 10/11 nagyon odatette magát. csak sajna mostanában nem lehet elérni.
Anikó: A sokak által ismert Anikó az elmúlt kb 1 évben felszedett magrára egy kis pluszt ami kb 10 de akár 15 kg is lehet. Régebben egy vékony nagyon lelkes hölgy volt. Legutóbb mikor voltam alig ismertem rá, hogy felszedett pár kilót. a fejembe gondolkoztam is hogy ez volt az az anikó?? De mikor rátértünk a lényegre szó-mi-szó a technika tudás mindenben a régi. ügyes volt, nagyon kitesz avendégért hogy maximális elégedettségge l távozzon.., de en a végén nehezen tudtam elmenni. hiszen a fejemnebn az a kis törékeny ide-oda pakolható vékony modell alaktú hölgy volt az emlékezetemben. nem a mostani kis "husostorony" ettől függetlenül bátran ajánlom mindenkinek mert biztosn nem fog csalódni, a képek azért már nem teljesen fedik a valóságot az még a régi anikóról készültek. az értékeles a leírtak alapján 10/6,5. De ez is illetve a többi elmény is mind csak is az én véleményem tapasztalatom!
Kata 38: A masszázs az elég gyengére sikerült nála. mint ahogy a francis befejezés is. talán egy erős átlogasra mondanám, amúgy korrek rendes a hölgy, tiszta alakás illetve a zuhanyzó is. csak latszik rajta, hogy ő ebbe a helyzetbe vhogy belekényszerült ap*nzszerzés miatt mert ő valójában szerintem nem erre a m*nkára született. 10/5,5
Lara 25?? talán: Aki a b*za*ter környékén fogadott az amerikai filmekben ismert sz*nator helyen. A képek a valóságod teljes mértékben fedik. Ő az a hölgy aki külf*ldi múltal rendelkezik, ott a szakmát rendeen kitanulta. a francia tudása nagyon jó, a s*x-ben bármilyen pózt ki lehet próbálni, odateszi magát rendesen. Nekem annyi volt a bajom, hogy az aktus közben alig nyafogott pedig rendesen odatettem magam. Inkább ő az a tipus hogy te írányítod minden téren és azt engedi is. 10/8 Aki a bujós kis barátnőfilinget kedveli anank nem biztos hogy ajánlanám.
Dorina 33: A temető ***moderálva*** r*nd*l ahol a bábukat is el lehet dűteni egy golyóval. A lakás fürdő nagyon rendben van. Egy félórára ugrottam fel. a franciája az igazi bőnyálas, szereti csinálni látszik rajta meg élvezi is. viszont az akutus része már nekem annyira nem jött be. és sajnos a végén nem is tudrtam elmenni. úgy voltam már vele, hogy minnél hamarabb lelépjek. Sajnos nekem nem jött be úgy a csaj. Az biztos hogy nem átverős, nyugodtan ki lehet próbálni. 10/6
Rami 20: Anett-al r*nd*l egy helyen, kis aranyos vékony törékeny hölgy. Igaz római sz*rmazású lehet vagy csak félig, de ők állítólag egy kanállal édesebbek a mondás szerint, A francia technikája szerinten nagyon is jó fiatal kora ellenére nagyon ügyesen tudja a nyelvtudását kamatoztatni. Régebben biztosan járt lovagolni, hiszen abban is profi. Érdemes azért kipráblnni a hozzáálása megfelelő, azon van hogy a vendég maximálisan elégedett legyen, már hogy bemész az elején megkérni, hogy kérsz-e esetleg egy pohár vizet vagy üdítőt, szóval összességében korrekt rendes csaj. Kb 50 kg lehet aki a vékony testalakút hölgyeket nem szereti az ne keresse biztosan csalódni fog. 10/9
Fontos, hogy ez az én saját szubjektív véleményem hiszen tudjátok, hogy a szabolcsi töltöttkáposztát is annyi féle képpen el lehet készíteni ahány ház annyi szokás.
Szerintem az öngólókat nemnagyon írják le a forumozok.
Rėgen mikor mėg a keleti apróbol nezegetem a lányokat ,ės pozit tapasztalatot szereztem a lányrol.Akkor ugy mentem másnap regel dolgozni hogy fülig ėrt a szám. A fönököm gazdagodot a lany telefon számával hogy ide főnők ideeeeee el kell menie.Ez forditva is igaz volt ha melė nyultunk a lanyoknál csak legyintetúnk egyet.Hogy voltam vagy volt de minek.
Úgy látom, hogy felkavartam egy kicsit a vízet :) Legalább egy dologban érdekes tapasztalat volt: a keveset hozzászólók között is akad, aki elolvass mindent.
Ugyanakkor tisztázni szeretnék valamit! Nekem nem kell megfelelni, vagy legalább is ne nekem. Nem vagyok én itt főnök. Sőt több sem, mint akármelyik más felhasználó. Maximum másabb, de hát mindenki másabb másnál (mielőtt jól belekavarodnék eszmefuttatásomba, inkább abba hagyom :) ) Felőlem meg lehet nekem is felelni, ámbár én nem várom el. Szerintem mindenki a saját igényességének feleljen meg.
Megpróbálom megint a mondanivalómat még érthetőbben leírni: ez itt egy közösség. Semmi nem kötelező. Ugyanakkor el kell fogadni mindenki részéről azt, hogy azok, akik hozzátesznek a közösséghez, azok sokkal gyakrabban kapnak választ ha kérdeznek. Nem kell szeretni beszámolót írni, de be kell látni, hogy így kevesebb esély van arra, hogy a kérdést bárki is válaszra méltatja. Mindenkinek szíve joga, lelkiismerete, hogy az adok-kapok milyen arányban van.
Mindenki eldönheti, hogy utál, vagy szeret. Ettől nekem nem lesz rosszabb, vagy jobb. Ezek a gondolatok azt az embert teszik tönkre vagy jobbá, aki gondolja. Mindenki maga választja meg ezt, én nem gondolhatok más személy helyett, de gondolatot ébreszthetek :) . . . persze szokott olyan lenni, akinél nem ébred fel :)
üdv és derűs napokat
Most ezen kár lovagolni, hogy a Tibeti ez irta meg azt irta ! Nem azt irta,hogy aki nem ir soha beszámolót az nem is kérdezhet a fórumon ! A lényege annyi,hogy néha azok is irhatnának egy infot a fórumra akik nem nagyon osztanak meg infókat a közös fórumon! Igen, lehet nem mindenki tud olyan jól fogalmazni mint a Tibeti de azért annyit hogy " Meglátogattam xy csajt a képei valósak (nem valósak) hozzáállás (jó esetleg nem az igazi) összeségábe meg lepontozni a 1-10 -ig hanyast érdemelne ennyi is tökéletes lenne, már ez egy támpont a vendégnek ,hogy érdemes meglátogatni az adott hölgyet vagy sem! Itt vannak az új lányok Ami, Lia, Rokszi sorolhatnám....... egyetlen egy komolyabb info nincs róluk, pedig bisztos voltak már olyan vendég(ek) akik meglátogatták őket, Sajnos én se irtam november óta egyetlen egy infót sem mivel az utólsó lány akinél jártam teljesen kiakasztott és elment minden kedvem az egésztől :(( mostanában szántam magam rá ,hogy újra meglátogatok egy lányt, vele már egyeztettem is idópontot és csütörtölön megyek hozzá ( nekem itt ő a legjobb) ! Nextone ha gondolod irok neked egy két dolgot a lányról akiről érdeklődtél! :)