Valós amit írtál :D
Valós amit írtál :D
Dior. Barátságos,ha normális vagy. A cicik pedig hatalmasak. ;)
Sziasztok!
Ti Diorhoz vagy Mollykahoz mennétek? Nem tudok választani. Tapasztalatok esetleg a két hölgyről valakinek? A nagy cici mindenképp bejön, az sem baj ha barátságos.
Szandikáról valakinek valami tapasztalata?
Az én tapasztalatom alapján Brigi 25 max. 10/2 érdemel.
Üdv mindenkinek.Ma megakartam láttogatni Elena 22 képen bomba a valóságban nem is ö van a képen ezért rögtön ki is fordultam ***moderálva*** kerülendö,ezért hívtam Brigi 25 rögtön tudott fogadni a hölgy nekem nagyon bejött testre de a többi része az felejthetö francia 10/4 aktus 10/8 de csak azért a szük punciért ennyi amúgy az aktus is gyenge,a köszönésen kivül nem sok szót lehetett belőle kihuzni ezt mondtam is neki de lehet hogy rossz napja volt vagy valami más,összeségében egy patront azért megért na üdv mindenkinek.
Boldog Nőnapot! Kívánok a hölgyeknek ;)
Angi20=SZANDRA45 Staffi köszönöm szépen! További kellemes napot!
Boldog nőnapot kívánok a hölgyeknek :)
Tisztelt maktársak mai napra Kornélia 21 vagy Brigi25 között kellene választanom kérlek ajánlásotokkal segítsetek ,köszönöm!
:D
Na tessék...két napig nem nézek rá a fórumra és mennyi mindenről lemaradtam. :D Már egyik Roxana hozzászólást sem tudtam elolvasni a moderálás miatt. :) Mondjuk elég sok negatív lájkot kapott ahogy nézem. :)
Sziasztok! A napokban voltam Mia 27-nél. Csinos kedves lány, de szinte egyáltalán nem engedi hogy hozzányúlj. Számomra ez elég lelombozó tulajdonság ezért csalódottan távoztam.
. . . azt hittem, hogy eltévedtem. Tudtommal itt felnőtt témák folytak, de átolvasva az utóbbi napok hozzászólását, . . . hát inkább az oviban érzem magam.Korom ellenére fiatalnak érzem magam, de nem ennyire.
üdv és derűs napokat
Látom még a nyelvtan tanárotok is egy volt :)
hát...tegyük fel hogy igaz amit irsz és a vendéged ilyen volt...de te mégis fogadtad igy nem küldted el, ez neked is kinos akkor hogy leirtad
Végre élvezet olvasni a felpezsdült fórumot:))...mondjuk a csajokról (kivéve a most érintettet) továbbra sem tudtunk meg semmit:)
Ez izgibb mint a NAV forum :D
hmm.... ebből a vitából csak egy ember jöhet ki vesztesen...
***Kérjük az önraklám mellőzését!***
Curranterrel ellentetben szerintem tok rendben van a holgyike
En mindrn heten jarok hozza es mindig van nala boven gumi, tiszta a lakása ,nem nyafogos pedig nekem eleg nagy szerszámok van es imádja: P
Aranyos csaj nem oranezegetos, tobb idot toltok el vele mint amennyit kifizetfem , sot meg van ugy eggyutt kavezgatunk ,beszélgetünk is tobb idot !:)