Jucus 32 nem nagy élmény. Van mit fogni rajta, fecsegős, lerendezős. Kényszerből csinálja. 10/5 a franciska szerintem.
Jucus 32 nem nagy élmény. Van mit fogni rajta, fecsegős, lerendezős. Kényszerből csinálja. 10/5 a franciska szerintem.
Patrícia 21 woww,,.töccik ha masszázson kívül többet vállalna...
Én is írtam, hmmm, nem egyértelműen pozitív tartalommal...bár, hozzáteszem, volt ennél rosszabb is...na ezzel sem mondtam persze túl sokat:) De ajánlani nem tudnám...
Tényleg kevés, de azért ez túlzás..csak jómagam írtam néhányat az utóbbi időben, remélhetőleg használható infóval...a privizéssel kapcsolatban alapvetően azonban egyetértek és ezt már le is írtam itt...egy kis "spell check" nem ártana azonban
Hát jelen esetben kb 45-50 hírdtő van fen itt nyiregyen. Mégis évek óta alig van fent használahtó beszémoló a hölgyekről. Pedig már kivölről kéne fújnunk mindegyikőjükről előnyeit hártányait. Én nem éretk egyet a tanácsaiddal. Ha van valami tuti információ akkor osszuk meg egymással nem. Privi megn nem privi. Kölkök vagytok. Lenne itt bagó de olyan sokat dobtam ki az ablakon mert telefonben még minden ok aztán jön a fekete leves, mert ugy ha már ott vagy akkor maradsz , de vissza nem mész.
Ebbe igazad van, csak sok lány vállalja telefonban, személyesen már nem. Személyes tapasztalatra voltam kiváncsi. Sok ember néha azért nézegeti a fórumot, h infót kapjon valakiről, erre megint jött a becsmérlés 0 infóval. Pont az ilyen megmondóemberek miatt rossz a fórum. Egy egyszerű kérdést tettem fel de máris jönnek a "varjak "károgni".
Szia.
Korábban írtam róla, de moderálták. Úgyhogy most rövid leszek. Messzire kerülendő!
Pá! ;)
Hívd fel és kérdezz rá ! Amugy *xtráva majdnem minden hirdető vállal ! Néha ne legyen már lusta vagy annyira fukar az ember hogy egy , néhány perces telefonhívást nem tesz azért hogy információhoz jusson :)
Sziasztok. A következő hirdetők közül ki vállal NFVSz-t? Zsuzsa37, Szöszi, Anett, Anikó 27?
Előre is köszönöm!
Az itt leírt korábbi és más egyéb infók alapján a következő:
Kármen21 korábban más néven futott ( Szamira ) nem volt igazán jó vélemény róla hacsak az nem hogy az egyetlen nonstop-ban dolgozó lány
Kinga22 lehúzós csaj a belvárosban
Reni21 és Pami20 -ról nem tudok igazi értékelhető infót
Engem viszont a Linda nevű hírdető csaj érdekelne? Infó jöhet róla privátban is
Húsvét napján az jutott eszembe, elmegyek hozzád, és hátulról teszem be. Csak,hogy ne mondhass rólam rosszat, hátulról betéve kétcentivel hosszabb. Hölgyeim szabad-e locsolni? :)))) Vicces verset félretéve Áldott,Békés Húsvéti Ünnepeket Kívánok! :)
Sziasztok! Valaki tud nekem ajánlani egy igazán mindent bevállalós hölgyet?
Én kis kertész legény vagyok, szűzp*nákat locsolgatok mivel ez itt igen ritka, locsolgatok össze-vissza. :)
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok a hölgyeknek!
Kellemes húsvéti ünneepeket, a csajoknak sok locsolkodó vendéget, a makktársaimnak pedig sok tojásfestő hölgyet kívánok :D
Sziasztok! Kármen 21-ről, Pami 20-ról, Reni 21-ről, akár Kinga 22-ről tudnátok valami infot küldeni? Köszi!
És ha már a hozzáállás a téma: Úgy látom az Anikó még mindig tartja a szintjét,nem fásult bele. Vacsorát ő sem főz,de minden mást beletesz abba a fél vagy egy órába,ami kell egy férfinek,amiért megyünk,amiről szól ez az egész.
Örülök Fütyülős,hogy egyetértünk. ;) Az az időszak már nekem is régen elmúlt,amikor még azt hittem,hogy a külső a minden. :)
Nyugi ünnep után jelentkezem Tündérem! ;)
Szia!Nagyon örülök,hogy jól érezted magad ez kölcsönös volt.Nagyon jól ereztem magam én is remélem hamarosan újra meglátogatsz! :) pusszancs
Sziasztok! Mivel közeledik a Húsvét, gondolom sokan már készültök locsolkodni menni, ezért határoztam úgy, hogy megosztom veletek a mai élményemet! :) Mivel Danielláról,illetve Dóra 25 nevezetű hölgyekről semmilyen információval sem rendelkezem, ezért határoztam úgy, hogy látogatást teszek a számtalan sok pozitív véleménnyel rendelkező Anikó (27) nevezetű hölgyhöz! :) Telefonos egyeztetés során fél órára, de végül 1 óra hosszára maradtam Anikónál. Számomra igazán vonzó teremtés, gyönyörü alkat, formás kerek mellek, markolni való popsi, ápolt, bájos, illatos kis virágszál. Két aktus között, illetve után kellemesen elbeszélgettünk. A hangja nagyon vidám és kedves, még most is csilinggel a füleimben. :) Összegezve: Egyrészt bűntudatom van, hogy csak most merészkedtem elmenni Anikóhoz, másrészt mivel nemrég váltunk el már is hiányzik! Véleményem szerint az ilyen csodálatos hölgy valóban csak Isten ajándéka lehet! :) Búcsúzáskor úgy váltunk el, hogy hamarosan még látjuk egymást .. ;) :)