És ha még tudnád hogy hány oldalon különböző élet korral és névvel hirdeti magát ,nah meg szolgáltatásokkal . szép csak ***moderálva*** sem ér, fel*ras minden és érkezés előtt le csekkol..Nem ajánlott!
És ha még tudnád hogy hány oldalon különböző élet korral és névvel hirdeti magát ,nah meg szolgáltatásokkal . szép csak ***moderálva*** sem ér, fel*ras minden és érkezés előtt le csekkol..Nem ajánlott!
Izabella 23 Egyenlő GYULA! nem ajanlott!
Norci 21: Haza vinném és meg taratnám magamnak :)
NATI 28: Test , hozzáállás 10/10 . Kedves,aranyos! Élőben talán még szebb is,mint képeken. Csak ajánlani tudom.
Szasztok!
Az eppen most Gabici neven futo voros vandormadarrol valakinek van tapasztalata?
Egyedi stílus Zsoloka,mint mindig,de lényegretörő és tartalmas. ;)
esetleg igényes lakás is jo lenne valaki tud olyan lányt?
Nagyon elgondolkoztam azon, hogy lehet töröltetem magam erről az oldalról. De azért a csajok látogatásától nem tekintek el a közel jövőbe sem :)
Mármint adni vagy kapni? Ma már ezt meg kell kérdezni. :)
Most jártam arra,én 4 ***moderálva*** láttam seprűvel. Bocsi,csak poénnak szántam. :))
Sziasztok Fórumozók!
Valaki esetleg tudna ajánlni olyan szolgáltatót aki szereti a popót?
Jó vagy rossz tapasztalat egyaránt érdekel.:)
Előre is köszönök a választ !
Legyen. Rápróbálok újra!
Most látom Kriszta is ujra hírdet,bár néhány új fotót megnéznék róla.
BF valóban talán "még nyomokban sem volt fellelhető" - amit amúgy igencsak hiányolnék -, de aztán olyat lovagolt, hogy azóta is eszembe jut néha...húúúú...de azért nem bánnám, ha "felszedett volna" egy kis BF képességet közben..nem kell nyálasnak lenni, csak, izé, olyan aranyosan kedvesnek...akkor maga lenne a tökély.
Picúr! Az tény,hogy nem olyan BF-es a Latika,mint mondjuk a Daniella,de amit csinál,azt nagyon jól és profin teszi. Mindemellett jól néz ki,igényes. Én,ha jól emlékszem két alkalommal voltam nála és mindkétszer elrendezett rendesen. :) Beszélgettünk is utána egy kicsit,pont annyit,amennyit kell. Persze az lehet,hogy egy-egy napja sűrűbbre sikerül vagy esetleg volt valaki,aki fullra felnyomta az *gyát valamivel és ezért érezhetted úgy,hogy kissé unott vagy kicsit gépies volt veled. Sajnos ez bárhol benne van a pakliban valamelyest. De azt azért összességében elmondhatjuk,hogy nem nagyon kapott negatív kritikákat anno. Szóval én örülök,hogy visszajött. :)
Igen Staffi,tudom kire gondolsz. Belőle valóban csak egy. :)
Dorina 33. Aki még nem volt nála, látogassa meg! Nem fog csalódni!
Nekem is volt olyan , hogy dicsérték nagyon de amikor elmentem hozzá, nekem nem volt az igazi :( de lehet nem voltam neki szimpi vagy kitudja, valami miatt nem volt meg az a minimális összhang sem!
Én azért nem tudok 100%-osan pozitívan nyilatkozni róla. Az itt megjelent sok "istenítés" hatására mentem el hozzá, de nekem kicsit unott, kicsit gépies volt. :-(
Már Bocsi, de " legenda " csak egy van :)