Nyiregyen kit tudtok ajánlani aki jo is és igényes a lakás??
Nyiregyen kit tudtok ajánlani aki jo is és igényes a lakás??
Teljes mértékben igazad van barátom. Már évek óta papoljuk ,hogy a sűrűn nevet , telefonszámot , várost váltogató nőket messze el kell kerülni. Ezektől sok jót nem lehet várni. Csak sajnos a LÁTOGATÓ URAK nagy többsége nem informálódik a fórumokból. És ezek a silány szolgáltatást nyújtó lányok mindig találnak palimadarat.
Voltam Patrícianal. Aranyos, csinos csajszi, kedves. Külsőre nagyon bejon, szexi feszes test. Tényleg pici :) Jo a masszázs is, kár hogy az erotikus részre szánt idő rövid. 10 perc. A lakás nagyon tiszta,igényes, ízléses,modern . Visszamegyek hozzá még!
Pont a héten terveztem a látogatását de igy már felejtős.
Sok mínuszos info van róla fent, csak mivel szinte ilyenek vannak róla így majdnem hetente vált új nevet a hirdető! Jöhet egy újabb név mert ez kílőve...... :) erre is való a fórum , hogy az ezeket a hirdetőket akit csak az érdekli ,hogy a markába add a juttatást és a szolgáltatást meg amit neki kellene adni az meg sehol semmi ezeket itt ki lehessen szürni ki az aki kerülendő! Mert azért igenis vannak itt olyan megbízható jó csajok akiket érdemes meglátogatni, amikor jössz elfele tőlük nem érzed ugy ,hogy ez egy vakvágány volt, de sajnos mindenütt van "kakukk tojás " itt Nyiregyen is erre való a fórum ,hogy ezeket itt kiszürjük és kerüljük nagy ívben őket :)
Sziasztok,kis segítséget szeretnék kérni,az Aranyon a víztoronyhoz közelebbi fekete haju leányzóról. Köszi szépen,akár privátban is.
Kriszta 24-et meglátogattam a képei miatt (test, cickó, hajszín).
Kedves hang a telefonban.
Közebbről már az arc csak közepes, a többi az amit a képeken látsz.
Az alap*rban nagyon kevés szolgáltatás.
Negatív hozzáállás.
Kéró lepukkant.Valaki más is volt a lakásban.
Rossz élmény.
Soha többet :(
:) puszi zsaklin Bocsi Kriszta! :))) tiszta skizofrénia :) végül is mindegy, nem is lényeges csak eleve hülyének néznek. Számomra igy mar felejtős. Kedves kollégák! Dió héjában említve Orsika franciaja kiváló es Patrícia masszazsa is dicséretes. De tud e valaki valamit mondani Reni, Dorika, Melinda versenyzorol? Köszönöm
Olyan már ez a nyíregyházi kínálat, mint az űr. Tiszta fekete.
Sziasztok! Kriszta 24-ről (aki Zsaklin is) tud vki vmit?
Képei fedik a valóságot, de nagyon hangulatember. Ha jó passzba van akkor minden rendbe vele, ha nincs akkor már problémásabb! Nagyon figyel a tisztaságra , higéniára! Szerintem a finanszirozási költsége magasabb egy kicsit az átlagnál. Látogattam már meg én is :)
Sziasztok.
Angelinről van valakinek infója. Nagyon szexi képei vannak. Mátészalka és Nyírmada között mozog.
Meglátogatnám, de félek hogy csalódás lenne. Sehol egy élmény...
Köszi
Én egyszer voltam nála,egy nagyon hideg napon. :) De olyan volt az a bő fél óra,mintha vagy 6-8 éve a csajom lenne. Kinyúltunk egymáson a röhögéstől,maga az action szinte másodlagossá vált. :)) Egy szó,mint száz: A legnagyobb BF-et nála tapasztaltam pályafutásom során,de úgy tudom vagyunk így egy páran ezzel Daniellával kapcsolatban. :)
Ne add fel, foghirdetni még az tuti :) én régen hat hónapig próbáltam hívogatni mire elértem a csajt ! Ne add fel, mert nagy élmény amit nyújt ...
Úgy látom Danielláról megint lemaradtam :( Azt írta, hogy hétfőn, szerdán és pénteken lesz, kedden vettem észre, szerdán nem értem rá, péntekre terveztem, de sajna már nincs fent a hirdetése. Sok jót hallottam róla, de úgy néz ki, hogy ismét lecsúsztam a lehetőségről.
Köszi :)
Nekem azt mondta, hogy panzió vagy nálam. Lehet azóta már van kérója.
"Nagy játékos!" Anno Fanni, Regina ....... stb. néven hirdetett, már akkor is ilyen hozzá állással! Úgy látszik, hogy a névcserékkel kilehet húzni viszonylag hosszú időt! Mindig talál magának "palimadarat"!
A Nóra 21 képei is bejövősek nekem, hívtam is de azt mondta " ne haragudjak de most nem jó" mivel csak mozgatja a fantáziámat később megprobálom újra felhívni telefonon! :) a másik kiszemeltem a Ramóna , az aproba hirdet!
Érdekes, hogy a negatív vélemény után már meg is változott a neve Laurára :) Nem számolom, de ez már kb az 5. neve amióta én követem.