. . . mentél volna inkább Kleo -hoz . . ., igaz még messze a nap vége ;)
. . . mentél volna inkább Kleo -hoz . . ., igaz még messze a nap vége ;)
Én is hallottam már ezt nem kevés esetben.. Aztán láss csodát,a többség újra felbukkan. Ki érti ezt!? :)
Ígéretemhez híven: Melinda 26.
Istenem, bár ne mentem volna :-( Egy fillért nem ér! Szerintem nem is ő van a képeken, teljesítmény NULLA! Eddigi legnagyobb csalódásom!
KLEO: 10/10 test, 10/10 hozzáállás.Szerintem ezzel elmondtam mindent!
Lilla profi. Abszolut ajánlott kategória. 2szer voltam de máshoz nem vágyok azóta. Szép nagy cicik, formás popsi. A francia első osztályú. Mindent a vendégért.
Zoé sem rossz de nekem nem az esetem. Voltam hozzá. Vadóc, szexi, de nekem nem jött be. Attol függetenül ajánlom.
Várjuk a beszámolót :) kiváncsi leszek a képek mennyire fedik a valóságot ! Remélem csalódásmentes lesz a látogatásod.
Majd látjuk,, de szerintem nem lesz mivel ö mondta nekem a legutóbb mikor nála jártam .. aztán vagy vagy ,Én azt mondom legyen stabil megbízható szolgáltató, ami itt igen ritka
Mondjuk ezt már sok hírdetőtől hallottam,aztán eltelt pár hónap és vissza tértek ..... vannak kivételek de azért ......
Melindát holnap letesztelem!
Norci 21 e hónap végéig van és abba hagyja végleg :( Köszönet Norci :)
Kriszta dolgozol?
Sziasztok. Valakinek van valami tapasztalata Lilláról, Timiröl esetleg Zoéról. Szeretem az érettebb nőket. Esetleg ajálhatnátok olyan oldalt ahol találok érettebb nőket. Köszi
Sziasztok Pami-rol nincs valakinek tapasztalata?
Cleó első képe sem gyenge! Kérdés, hogy mennyre valós és még mit vállal!
Hali Makktársak!
Sok pozitív hozzászólás alapján meglátogattam Carmen 28 szolgáltatót. Belváros, egyeztetés könnyű, fel is vette elsőre, fél óra mulva mehettem. Fél 8 rózsa, egy teljes 12 v 14 (sajna nem emléxem már rá). Én félre mentem. Csók plusz 2 rózsa, NFVSZ szintén plusz 2. A rózsaszálakat előre kéri, én adtam 10 szép szálat, mondom ami belefér. Helyes lány, hozzáállása korrekt, a képeken ő van, mondjuk sztem alacsonyabb mint 172, de ez egy dolog. Kor valósnak tűnik. Csók kicsit erőltetett, és ami kicsit negativ volt, hogy dohányzik (persze gondolom a legtöbb szolgáltató), viszont ez kicsit érződött is. Ugyanakkor francia nyelvet igen jól beszéli, bőre kellemes, lent is rendben van, igaz panaszkodott, hogy egy korábbi vendég szakálla kicsit kikezdte, így érzékeny, nem is engedett sokat foglalkozni vele. De gondolom tényleg így van így esetinek veszem. Mondjuk nem voltam tul jó formában, aktus után kellett még dolgoznia kicsit, de becsülettel tette, és végül kézimunka ügyességéről is tanubizonyságot tett.
Összességében ajánlott kategória, mondjuk legyen 8/10.
Valaki tudna ajánlani egy Niregyházán tuti csajt aki profin csináljaes megbizható??
Az Érzéki masszázs néven hirdető hölgy második képe amin az a formás feneke van, hát azért az nem gyenge.......kifejezetten tetszik :)
Biztos lesz még, csak lehet pihen most egy kicsit :) addig is nézzél más lányt ( lehet jobban jársz ;)... )
A Soproni fórumon keress rá !
A keresőbe ird be, hogy Mia 22 régen ezen a néven tolta! De ha jól emlékszem Rami 22 néven is ő volt! De a Gina 23 volt nem rég azon a néven is talász infot róla! De megbízható jó szolgáltató ez az én véleményem.