Hali!
Látom új vagy. Van jobb oldalon egy kereső. Beírod a "kereső kulcsszóra" rovatba hogy Zsuzsa, és kidobja az eddigi beszámolókat róla. Jó olvasgatást :-)
Hali!
Látom új vagy. Van jobb oldalon egy kereső. Beírod a "kereső kulcsszóra" rovatba hogy Zsuzsa, és kidobja az eddigi beszámolókat róla. Jó olvasgatást :-)
Ha tudok segítek máskor is :)
Hali
Valakinek esetleg van infója Adlin(23)-ról? Fórum keresőbe a neve nem dobott ki találatot.
zsuzs37 ről valaki infó??
Margó33!
Telefonbeszélgetésben a kérdéseimre lassan válaszolt.
Érkezés Árpádra.Ajtóban egy baromi magas nő(szerintem több,mint 176cm)szexi ruha kedves,beszédes.
Rózsák átlagosak.
NF nincs,BF nincs csak átlagos szex van.Számomra kicsi csalódás mert,ha f*zetek akkor többet várok és ezért az értékelésem az,hogy egynek elmenet.
Nekem felejtős.Aki kedveli a magas nőket ajánlott de aki nem szereti és alacsony az törpének fogja magát érezni,még fekve is.
Igen, érdemes infot kérni néha mert nem " jótékonysági egylet " az ember,hogy nulla szolgáltatásért a néha nehezen megkeresett zsetont oda adja feleslegesen !
Ez igy van, tőled kaptam az infot ,hogy nyugodtan mehetek Cindyhez is és a Glóriához is mert megbízható csajok :) de mivel te benned is MILFHUNTER megbízható embert ismertem meg igy azért mertem tovább adni az infot a " haveroknak " :D igazat mondtál mindenbe :) köszönöm ! Eggyel megyek neked ! :D
én megmondtam :)
Ha meg nem itt, akkor a szomszédban lesz, elérhető közelségben ;)
Amit írtam neked róla privátba szinte minden ugy van ugy látom, mert az írásodból erre gondolok :) Tibeti : Előzés?? :) maradjon titok ,minden kártyalapomat azért én sem játszok ki :) de sok embernek irtam privátba infot a CINDYRŐL ha csak a fele elmegy és meglátogatja a jövőhéten is itt lesz még tuti :)
Cindy 28 (már régen kinéztem magamnak, hogy ha az ország másik végén járok, akkor meglátogatom. Biztos nem tudta kivárni, azért jött ő ide :) .)
(idő jiányában most nem leszek olyan részletes)
Alkat: a képeken lévő hölgy nyit ajtót. Képeken soványabb, mint élőben, de egyáltalán nincs akkora torzítás, mint egyes esetekben tapasztalni.
Lakás: víztorony közelében. Megfelelő, voltam jobban, és rosszabban is.
Hozzáállás: keresi a vendég kedvét. Érkezéskor, távozáskor lehetséges, hogy telefonál, de engem ez nem szokott zavarni - a müsor közben viszont bent sincs a telefon, illetve én órát sem láttam. Sőt, szerintem 10-15 perccel tovább is voltam, mint a megbeszélt 1 óra. BF van.
Előadás: normál dolgok, de az beleéléssel. a csók sem olyan szájra puszi, haenm nyelves, beleélős. aki arra jétszik, hogy ő is befusson, akkor nem a 69-t ajánlom, hanem amikor csak te futtatod őt. Fordítottan is jól csinálja. A.tus közben is élvezi - ha csak látszat, akkor viszont elég jó színész, mert valóságosnak tünik.
Rózsa: legyen vér a p.cátokban és kérdezzétek meg őt telefonban, biztos nem fogja leharapni közben :). Nyíregyi átlaghoz képest egy kicsit több, de én ezen nem szoktam rágodni.
Összkép: teljesen megérte. Úgy is most jön az eső, így strand helyett irány Cindy -hez. Egy szóval ajánlom. Héten itt lesz.
üdv és derűs napokat (aki elmegy hozzá, annak jó . . . -t kivánok :) )
Staffi: fogadjunk, hogy reggel te előztél be.
Hmm..... ezen kicsit meglepődtem most! Én anno még az Árkon voltam nálla akkor minden rendbe volt, minden területen vele......
Sikerült beszélnem vele telon a Cindyvel! Nagyon kedves volt a telefonba , elmondta a lehetőségeket ami szerintem kedvezőek ,mondtam neki mindenképpen meglátogatom ! :) a Glóriával van egy helyen ;)
Nem rendelkezem nagy,vastag szerszámmal.Azért éreklődnék,ha van valakinek tapasztalata olyan csajokról akinek szűk puncija van.Ne minősítsük már egymást ha lehet.
Tibeti!
Teljesen egyetértek!
Nem is értem, hogy nekünk, akiknek ugy egyébként "össze kellene tartani", infókat megosztani, hogy ne érjen csalódás senkit, míért vannak olyan fórumozók, akik a másik makktársat "lefalusiazzák" meg "leamatőrizik". Tág vagy sem, barna vagy szőke, huszonéves vagy MILF.. mindenkinek más az ízlése. Az igazi infók azok, hogy nyafog vagy sem, mennyire teszi a dolgát (már ha f*zet az ember érte), óranézegetős-e, odafigyel a vendégre stb...
Szerintem Kalandor kollega max ezt a pár percet érte meg, ami ezen hozzászólás leírása kívánt.. a későbbiekben nem hiszem hogy reagálni kellene valamelyik hozzászólására is.
Legalább is én így gondolom....
Érdekelne privátban! Köszi előre is!
Kaptam infot a Cindy28 ról egy megbizható embertől :)
Ami igaz az igaz, ez a Gina24 már nem a régi aki még a "vízelvezető" utca elején dolgozott.
igaz a neve is más volt azthiszem Rami.
Most az Ószőlő és a Korányi között dolgozik egy kissé lepukkant helyen és sajnos a szolgáltatása is kezd e helyhez igazodni. A megjelenésével semmi gond szép alak és szép mellek, többször megfordultam nála és érződött a hozzáállás romlása és az intim helyek tisztántartásának hiánya, magyarul büdös volt a...na.
Kár érte azthiszem többet nem megyek hozzá,pedig normális magyarlány volt anno.
Írt róla a Győri fórumon a Kisszakinak válaszolt, csak nem emlitette benne a lány nevét....
szerintem nem is volt, csak irigykedik ;)