Másnak is hiányzik. Valószínű, hogy kiszállt.
Másnak is hiányzik. Valószínű, hogy kiszállt.
Anna 28
Ma jártam nála. Mivel nem előszörre, így az időpont egyeztetés könnyen ment, de időnként 1-1 hétre eltünik, illetve valamikor hétközben sincs. A volán, temető kötelében található. A lakás jó (volt már jobb és rosszabb is) a célnak.
Sokadjára voltam nála. Nálunk teljesen müködik az egymásra hangolódás, vagy azt lehetne mondani, hogy a kémia meg van. de ez nem azt jelenti, hogy mindenkinél elő jön, azt nem ígérem.
Sokat nem szeretnék írni róla, nálam Nyíregyházán ő a TOP1, a TOP2, és a TOP3 is ;)
Aki nem szereti a vékony lányokat, kis ciciket, annak nem ajánlom. Normál dolgokat vállal.
üdv és derűs napokat
Nem tudom de nekem olyan érzésem van mintha már láttam volna ezekhez a képekhez hasonlókat ,ami a Réka22 képei. A cicik , a beállás a képen nekem valahogy " Déjá vu "érzésem van! de lehet tévedek.....
Üdvözletem rég jártam erre gondoltam felkukkantok már... Megakadt a szemem Angelin nevű hölgyön esetleg tud nekem mondani valami tapasztalat jellegűt a hölgyről???
en is erre gondoltam ha eszre vetted miert nem szolsz vagy csinalsz valamit
Egy Réka nevü hirdetőt látok,gondolom ugyanarról beszélünk.
1.Az hogy átirta az életkorát tegnap 23-ról 22-re ezt értem biztos oka van.
2.*** moderálva ***
3.Ha észrevetted eljöttél egy k....a szó nélkül?
4.Mátészalka?
Kicsit zavaros ez nekem.
Már párszor el lett mondva, ezért lenne jó, ha sokat visszaolvasnának, főleg a kezdők:
Telefonos egyeztetés alapján megtudni a rózsák számát. Csak annyit vinni, amennyi kell. Ha a látogatásnál elején kiderül, hogy a telefonon megbeszéltekhez képest másak az *** moderálva *** (persze nem azért mert feledékeny vagy), akkor azonnal ott hagyni!
Én szoktam 2-4 rózsát betenni még pluszban, főleg ha olyan lányhoz megyek, akinél nem voltam. Mert lehetséges, hogy vállal olyat, amire nem kérdeztem rá, és ott kiderül, hogy van, akkor tudjam választani az opciót - persze nem olyanról beszélek, amire rákérdeztem, és még telefonban benne volt, helyszínen már nem volt benne az alapban. Szerencsére nekem ilyen esetem még nem volt.
És még egy fontos dolog: zuhanyzásnál a fürdőben öltözzünk le, főleg ha már voltunk olyan hülyék, hogy felvittük a *** moderálva ***. Ne hagyjuk máshol. Aki ezen kiakad, ott baj van, és ott kell hagyni.
üdv és derűs napokat
ui.: ha őszinte vagyok, teljesen érthetetlen számomra, hogy ezeket a teljesen logikus dolgokra miért nem gondol valaki, aki lányhoz megy el. Azt a képzetet tudja okozni ugyanakkor, hogy ez csak egy lejárató hozzászólás a konkurenciától, aki nem tudja elképzelni logikusan, hogy ennyire hülye nem lehet egy ember, hogy ilyen dologba belefut. De ez csak hangos gondolkozás volt, akár igaz is lehet, ami leírásra került...
Brigi25
Autós kaland volt
Helyes feszes bőrű tini kinézetű csaj,átlagosnál nagyobb feszes kofferrel
Nincs semmi nyafi és tiszta csaj,no para
Aki ki szeretné próbálni az siessen,mert lehet nem sokáig lesz ebben a szakmában
A mai nap meglátogattam Csilla 28-at,mit mondjak nagyon jó volt, 1órát voltam vele nekem bejött barátnő filing.Részemről ajánlott! először voltam nála de nem utoljára.. :)
Sziasztok!
Meglátogattam Réka 23-as hirdető leányzót.
Egyeztetés könnyen ment, minden a megbeszéltek szerint.
Réka külsőre enyhén római lány, a képek alapján megfelelő.
Aktus: háááát itt már jöttek a gondok. franca egynlő a nullával, aktust csak hanyatt vágva semmi bele élés, szörnyű!
Kértem egy kis masszírozást - ha már benne van az árban- az kb 3 perc és közölte: na kész is vagyunk.
Elszámolás a telefonon beszéltek szerint, csak arról nem volt szó, hogy a végén a *** moderálva ***.
Szóval mindent összevetve erőssen NEM AJÁNLOTT kategória!
U.i.: *** moderálva ***
A legszebb benne,hogy három lányt ki is pipálhatsz!:))
Mi van Szulejmánal? az meg ki ? :)
Cindy28
Ajánlot a képek valósak és tényleg a pocak le lett faragva a képekről
Szolgáltatás kitűnő
Nekem a régi Kitty 23-ra emlékeztetett (szolgáltatásban) kivéve a csókot.Nekem nem ez az igazi csók de ezen kívül minden rndben volt
Hoppá láss csodát eltűnt Liza 18 hm :P Nah de van helyette 3db Izabella 23 ,, több hirdetése van a római hölgynek mint vendége.. :P
Pedra 23: megtörtént a látogatás, és nagyon nem bántam meg. Sokan írtak róla rossz véleményt, de én ezekre soha nem adtam! Nagyon kedves volt, és sexy. Mindenhol szűk hely fogadott.. nem volt sietős, sem unott ahogy azt sokan leírták itt. Pont az ellenkezője volt. Nálam most ő a FAV!
Mollyka 3o es Reka 23 erdekelne valaki tud rolluk valami jot mondani erdemes latogatni oket
Piroska..... tuti! De a viccet félretéve olyan hirdetőt kérdezz meg aki válall autós kalandot, lehet ők bele mennek ,hogy bevidd őket az erdőbe! De nem biztos... kérdezz rá valamelyik hírdetőtől!
Kedves Melinda28.
Néha nem ártana Visszaolvasni a fórumon,ha te ilyen preciz és pontos vagy ilyen árakkal a szolgáltatásaidat illetve a hozzáállásodat is ehez igazítani.
Márha ennyí műanyag mellet ez elvárható, kedvesség türelem stb.
Sziasztok MK-társak.
Lola35 valóban a képeknek megfelelőek ,jártam nála tiszta ápolt,cserfes tüzes hölgy.
Bár a korában van egykis csúsztatás szerintem.
Anett 36
Valóban túljátsza a szerepet
Kb.8 évvel idősebbnek néz ki az arca alapján
Kezdőknek ajánlott
Én teljesen meg voltam vele elégedve