Sziasztok én keresem anastazit mermel tun Nyíregyi ihredeö völt ha tud valaki rola valamit az ha válaszol azt meg koszonom
Sziasztok én keresem anastazit mermel tun Nyíregyi ihredeö völt ha tud valaki rola valamit az ha válaszol azt meg koszonom
Sziasztok!
A segitségeteket szertném kérni egy kis infó kellene régbben Mia22 néven dolgozó lányró,dolgozik e még esetleg bővebb infó privátban.
Köszönöm!
Csilla28= Dia28
Flegmán, gépies, de profi.
Szex a vérében. Engem jól leápolt.
Hozzá állás:10/8
Test:10/8
fej:10/8
Aktus:10/8
Fr:10/10
Van 2 Stefi24, 2 Amelita21, 3 Izabella23, 3 Pedra23 + 2 Mirella19... Lehet válogatni a klónok közül!
Melinda 28 kapcsán csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Képek hasonlítanak, de nagyon futószalagos az egész. Ágy nincs, csak kanapé összecsukva. Francia állva, aktus csak állva hátulról. Cici szilikon és egész jó, száj szilikon, és borzasztóan néz ki.
Összességében kinézet 8/10, aktus 3/10.
Remélem segít :)
Mi pasik is szeretünk nagyot mondani:
pénzről, kocsiról, nőkről, szekszről, vagyonról, .... pénisz méretröl. Nincs ebben semmi.
Csak amit ígér tartsa be a csaj.
Nekem fontos a csaj hozzáállása, kisugárzása, illata. Ezt a képek nem hozzák vissza.
Én nemrég Egerben vadásztam. Ott a kinézet csaj műsora nagyon gépies üzlet jellegű volt. Nem volt benne semmi +.
Ramona 25:
kis termetű, alacsony csajszi, barátságos, nevetgélős és vidám típus, hozzáállás nagyon jó, francia nagyon ízlett(lelkes és ügyes).
Lakás tiszta és rendezett.
De beszámolót is írjak rendszeresen felkeresem Bella szolgáltatót szalkán kedves korrekt ÉS lehet rajta mit fogni de megéri ;-) kevésel beéri és plusz lehet vele beszélgetni hülyülni is és olyan franciát nyom hogy a homlokod horpad;-) persze aki a playmatet keres és csak olyanal éri be az ne menjen több ideje marad rám;-)
Mondjuk azt sem értem ha valakinek nem jön be a szolgáltató miért nem fordul ki az ajtobol és pláne miért kezd bele a dologba?! Én is hagytam szolgáltatót mert ajtóban nem az a látvány fogadott amire számítottam de nem kezdtem szapulni itt persze más lett volna a helyzet ha lenyulnak lopnak közben de ezt nem is olvastam! Sőt olvastam pozitívan nyilatkozokat is méghozzá őstagogtol is ezért csak magam véleményére adok;-)
Ez a Alexa történet egy szappan operához kezd hasonlítani l, tervezem meglatogatni aztán előbb vagy utóbb úgyis elmegyek;-) vivi is elgondolkodtató Anett is jó kritikát kapott eddig ;-)
Hála a jóėgnek
Vigyázzatok mert Petra hamarosan lelep a városból... mitha Réka lenne... arrivederci Zsaklin. :)
Kedves józsef attila nem fogok veled leállni vitázni mert korekt hirdető vagyok és leszek is még nyiregyen hirdetek!
És ha eljön a vendég maximálisan fog távozni!
Pedig már egyszer leirtam ha neked nem tetszett régen valami azt nem most kellene előszedni mert régi dolgokon râgodnák megállna a világ!
Ha meg a sovány lányokra buksz akkor nem énhozzám kellett volna gyere mikor ki van irva az adatlapomra hogy (nem a sovány lânyok közé tartozom) de mindegy!
Ugy hogy csak ennyit akartam légy jó vigyázz magadra puszi
Neked attila!
Voltam nálad drágám, különben miért írnék. laaankadásig fr@nciáztál, ezt nem lehet elfelejteni! Nem akarlak lejáratni, senkivel nem tenném, csak a látogatóknak tudniuk kell ezekről a dolgokról, különben mi értelme lenne ennek a fórumnak. És igenis ducijuci vagy, ne viccelj már :D Nem akarlak bántami, ezért nem is jellemezlek külsőleg! Nem vagy az esetem, de ezzel úgy látszik nem vagyok egyedül. De az önreklámozás nagyon szánalmas dolog ám, ha nem megy az üzlet, akkor nem megy, menj el az aldiba sorfeltöltőnek, vagy iratkozz be az egyetemre osztatlan képzésre. béke :)
Érdekes dolgok ezek :)
Misitibi! Igen ez így van,minnél több az x a többi csoportban,annál jobb nekünk. :) De tényleg jó lenne vhogy összeszedni a továbbjutást biztosító egy pontot. Van rá két meccsünk,de már így is több pontunk van,mint amire az EB előtt összesen számítottam. :)
Értem én hogy ez téged bosszant nem is vagy egyedül a véleményeddel,de ez igy van mióta világ a világ.
Engem speciel nem zavar az plusz 5év,ha meg durván különbözik a kép a valóságtól akkor meg csinálok egy hátraarcot és kész.
Ami engem inkább bosszant az az hogy hiába irsz rá privátban egy adott hirdetőre,válasz nem érkezik.Legalábbis nekem még csak egy hölgy irt
vissza,megyek is hozzá amint tudok.
Van most is olyan akinek még e-mail cime is meg van adva,rá is irtam persze válasz nem jött.De akkor mi a viharnak irja ki???
Na ezt magyarázza meg nekem valaki.
Sziasztok MT-sak.
Már egyszer megírtam de azért meg ismételve illetve kiegészítve ismét,páran kimaradtak a repertoárból most hírdetnek.
Pár mejegyzést tennék azokra a szolgáltatókra akik megbízhatóak profin végzik a tevékenységüket még is csusztatásvan a hírdetésükben.
Zsuzsa37
Dorina35
Lilla38
Lola35
Szöszi38
Nicoletta36
Margó33
Kata38
Anett36
Klau22
Tapasztalatom és látogatásaim alapján állíthatom hogy az életkorukhoz +5évet hozzálehet adni.
Nemértem miért nem vallós kor alapján hírdetnek mikor profi a tevékenykedésük.
Remélem a hírdetők is olvassák a fórumot PL:Réka22.nem a képeket,neveket kell változtatni hanem a hozzá álláson.
Köszönet azoknak a fórumózóknak akik leírják a rosszat is megkímélve másokat a csalódástól.
Nemtudom mit szólnának ha f*zetéskor kevesebbet f*z*tnének a valótlan dolgaik miatt, a hírdetők sem szeretik ha átverik őket hát mi sem.
További szép estét.
Kedves Alexa23(ex-Erika).
Azokat amiket a fórumózók leírnak tények nem vádak,személyes tapasztalat alapján közlöm.
Az Erika korszakod sem volt jobb mint a mostani, a változtatást önnmagadban kellene elkezdeni és nem támadni.
Ha többen negatívan nyílatkoznak az nem lejáratás csak negatív vélemény tetszik vagy sem.
Amit pedig írnak igazak és valósak.
Minél több a többi csoportban az x, annál nagyobb esélye van hogy 3 ponttal is meglehet a továbbjutás. De csak jó lenne holnap legalább 1 pontot ellopni Izlandtól, az a tuti.
Egyébként úgy tudom Kendra vasárnapig van városunkban.
Jó szurkolást és jó "Csillázást"! :-))