Ki tudja, lehet a vizilabdás lányokra gondoltak akik amúgy már meg is nyerték az E.B.-t. Grat. nekik, és én rájuk is büszke vagyok.
Ki tudja, lehet a vizilabdás lányokra gondoltak akik amúgy már meg is nyerték az E.B.-t. Grat. nekik, és én rájuk is büszke vagyok.
Tudnatok adni velemnyt Viki45-rol es Viki28-rol ?
Lehet kedves fuvaros régen jártál nálam és valami nem tetszett neked de mostani dolgokat nem kellene a régihez tenni! Mert ami a múlt az nem a jővő!
És a régi vendégeim akik még erika néven ismertek azok minenki elégedetten távoztak és távozni fognak!
Ugy hogy elárulom a lejáratás nem sikerült és nem is fog!
Aki meg olvassa a fórumot rólam az a valóságot kapja kivéve téged!
Derűs napot neked!
Tetszik,hogy a Kendra44 és a Csilla28 gondolnak a foci EB-re a hirdetésükben! :) Nagyon szimpatikus! Arról nem is beszélve,hogy egy ilyen szép,nagy,természetes mellen,mint amilyen a képek alapján a Kendrának van,tényleg jól mutat a piros-fehér-zöld testfesték. :) Hajrá Magyarok!
Alexa
Korabban mar irtam rola es azt kell mondjam,hogy a Jozsef Attilaval 100%ban egyet ertek
Tokeletesen le tudta irni Alexa stilusat
Sziasztok . Tudnatok ajanlani csajokat , akik ha ugyvan ,,Hatso bejaratot" is bevalalljakn??
Gyerekek!
Egyetértek teljesen Fuvaros kollegával. Nagyon gáz, amit a képeken látsz, a valóság meg sem közelíti. Nekem annyira lehangoló volt, lógott minden mindenhol, hogy el sem tudtam menni. A szexi MILF-től nagyon messze áll. Mondjuk pénteken már lép innen és állítása szerint nem is jön vissza ide soha. Nos, nem is fog hiányozni...
Ugyanakkor azzal a lendülettel elmentem Anna 28-hoz. Gondoltam hátha. Nos, kedves, szép arcú lány fogadott, nem túl magas, vékony, helyén van minden. Finom bőr, finom p.nci, feszes, bár nem tul nagy cici. Mosolygós! Nagyon jól csinál mindent. Fiatal, nem túl nagy cicis, csinos kis csajokat kedvelőknek abszolut ajánlott!
Felkerült a kérdés Carmen -ről. Pont gondolkoztam róla, hogy irok egyet, de pontosan nem emlékeztem. Ferenczi hozzászólása teljesen leírja azt, amit én is tapasztaltam. - igaz akkor még Carmen 26 volt (nem 28), illetve más képek voltak fent.
Aki gondoltaban el tud vonatkoztatni a képekhez képest kor és különbség meglétéhez, az biztosan jól fogja érezni magát nála.
üdv és derűs napokat
Hello mindenkinek. Tudtok valami jó magyar csajszit ajánlani?
Kedves józsef attila!
Nem kéne engem lejáratni hogy nem olyan a franciâm mint az adatlapomon ha nem lenne olyan a vendégeim nem térnének vissza hozzám!
Ugy hogy nem tudom kivel keversz de nem jól csinálod ja és nálam biztos nem jártál!
Meg én ducijuci kikérem magamnak!
Ugy hogy előbb járjâl utána találj ki valótlan attila!
Szép napot és kellemes lejáratást!
Viki45
Adatlapon "45 éves szexi milf vagyok"
A valóság inkább 55 és plusz 20kg.Feelingre ,mintha a szomszéd zöldégesnőt .ugnám.
Látszólag türelmes de érzetre minél hamarabb túl akar lenni rajta
Technikailag semmi extra plusz műnyögések
Nekem csalódás
Nem hiába városról városra jár
A moderátoroknak egy ötlet
Legalább évente kérjetek új fotókat és lehetőleg ott legyenek készítve ahol éppen dolgoznak
Valamint érdemes lenne szintén évente új fotókat feltölteni a képgaranciákhoz is,hogy a makktársaimat és persze engem is kevesebb csalódás érjen.
A fent említett pár sor betartása segítene emelni az oldal szinvonalát és látogatottságát is
Kedves Alexa! Nem vagy ajánlott kategória! A franciád sem olyan, ahogy azt az adatlapodon elmeséled, egyszerűen ki-be, azt' jónapot! Az meg hogy fél percenként drágámnak szólítassz, kicsit idegesítő, és ne reklámozd magad ducijuci :)
Sziasztok a debreceni ut kornyeken tudnatok ajanlani valakit ?
.. lehet, hogy kiábrándító leszek több férfitársam szemében: nem miattunk teszik! Ha miattunk tennék, akkor elfogadnák, hogy valaki ezt szereti, valaki amazt, és nem írnának mást. Egyébként is a legtöbb nő nem a férfiaknak, hanem a nőknek öltözködik.
Valójában önértékelésükkel van probléma, nem tudják elfogadni magukat olyannak, amilyenek. És ha már nem olyanok, akkor legalább a profillapon megvalósulhat. De ez mindenben így van. Köszönt mindenkit a virtuális valóság - és a szakmánál maradva: a lives_x oldalak látogatóit nem értem. Egy csomó p_nzt kidobnak, ami helyett elmennének inkább és hús-vér csajjal csinálnák azt, amit virtuálisan.
Köszi ezt benéztem. Nóra 22 viszont nem található.
Ember!
jobb fenn - keresés kulcsszóra - írd be h Carmen! 1-2 beszámolót felhoz rögtön (én is írtam).
Na, sikeres vadászatot!
Egyetértek!
A csajok sakkoznak a korukkal, nevűkkel, súlyukkal. Az se világos ha van a csajnak hírdetése, miért van kikapcsolva!
Hajrá Magyarok!
Boldog névnapot, a nem rég ünneplőnek.
Mindog tanulok a forúm beírásokból.
Staffi, és Tibeti. Sz írása sokat elárúl a csajokról!😉
Sziasztok MT-sak.
Pár mejegyzést tennék azokra a szolgáltatókra akik megbízhatóak profin végzik a tevékenységüket még is csusztatásvan a hírdetésükben.
Zsuzsa37
Dorina35
Lilla38
Lola35
Szöszi38
Nicoletta36
Margó33
Tapasztalatom és látogatásaim alapján állíthatom hogy az életkorukhoz +5évet hozzálehet adni.
Nemértem miért nem vallós kor alapján hírdetnek mikor profi a tevékenykedésük.
Remélem a hírdetők is olvassák a fórumot PL:Réka22.nem a képeket,neveket kell változtatni hanem a hozzá álláson.
Köszönet azoknak a fórumózóknak akik leírják a rosszat is megkímélve másokat a csalódástól.
Nemtudom mit szólnának ha f*zetéskor kevesebbet fizetnének a valótlan dolgaik miatt, a hírdetők sem szeretik ha átverik őket hát mi sem.
További szép estét.
Jajjjjj ! Haggyad már !
Nóra 22 és Carmen 28 hirdetőkről van valakinek információja?