42 évesen simán lehet ilyen teste egy nőnek. Én személy szerint több ilyet is ismerek.
42 évesen simán lehet ilyen teste egy nőnek. Én személy szerint több ilyet is ismerek.
.. én azért remélem, hogy Kimberly esetében csak egy kis reklámfogás volt, hogy "egy ideig nem lesz itt" :)
Szerintem, ha nem is minden második héten, de pár héten belül fog jönni :)
retus témához: meg kell hagyni, hogy azért nem az a gyakori, mint Kimberly esetében is, hogy a címlapfotónak is beillő képen látható lány a valóságban is úgy néz ki. Azért mindenki félve megy el, főleg ha még nincs info róla. Én úgy mentem el, hogy már volt info róla (ha nem is az akcióról, de a kinézettel kapcsolatosan igen, ámbár az is felemás volt). És, ha már Kimberly-nél tartunk: finom bársonyos bőre van, jó hozzá érni, kellemes érzés. De a kinézet mellett ott van a előadói képesség, vagy annak a tudása is. Mert megette a fene, ha gyönyörű, de úgy fekszik ott, mint egy fadarab. Ettől még az is jobb, ha műhangok is vannak, ami még izgatólag hathat.
üdv és derűs napokat
Hát én nem tudom, de az Angélát biztos nem vállalnám be biztos infó nélkül.
Szerintem q*rwa nagy a szakadék ! Van egy mondat bemutatkozásként , egy 42 éves érett nőről van ugye szó és van három fotó amelyen van egy kb. 20-22 éves hölgy.
A legnagyobb problémám ezzel csak annyi, hogy ettől még lehet tök korrekt a hölgy és lehet, hogy korához képest valóbn egy sexi milf, de ezzel a marketing--l szerintem nem lehet eladni az *rut.
Persze ez csak saját vélemény.
Szerintem a retusalas nem olyan nagy gond. a mcdonaldsben sem az van a kepen, amit megeszel. A termeket el kell adni, ennyi. A hormonok is jobban beindulnak :) Raadasul Kimberly eseteben - ahogy Tsz is irta - inkabb csak egy muveszi r*teg rahuzasarol van szo, semmi alakformalas vagy ilyesmi. Es valoban O van a kepen, bar azt eszrevettem, hogy paran probaljak lejaratni finoman. De szerintem aki meglatogatja, majdnem mindenki azt mondja h bassus, miert nem jottem elobb. mondom ezt ugy, hugy most eltunt egy idore :)
B*sszus elmégy és meglátod, mit kell ilyeneken szarozni! A gépet akarod simogatni vagy mit?
Izabella 23, Nagy ívben kerüljétek! csak a pé**re hajt,, szolgáltatás Nulla.
Sziasztok!
Elég rég jártam már erre. Ahogy látom nem történt olyan előre lépés a szolgáltatók körében, még mindig a régi nagy nevek vannak előtérben.
Mindenki kedvenc gyémántja ismét aktív, de sajnos én hiába próbálom hívni nem veszi fel.
Esetleg fix körrel rendelkezik? Valakinek valami tippje hogyan lehet hozzá bejutni?
Az ő idegeire sem akarok menni a túlzásba vitt hívásokkal.
Tudnátok ajánlani számomra egy megbízható, csinos masszőr hölgyet, akinek a végén egy kis orális vagy kézi levezetés belefér?
Előre is köszönöm!
Nézz rá esetleg, hogy aki járt nála, azok mit írnak a külsőről. Én jártam nála, nem csak a levegőbe írtam, mikor a beszámolót írtam.
A retus két célt szolgálhat:
- eltakarni amit nem akarunk láttatni, vagy vhol többet mutatni, ahol nincs. Pl. e célt szolgálja retus fogyi.
- művészivé tenni.
Kimberlynek az első nem kell, utóbbi került alkalmazásra. Testileg gyakorlatban is olyan, mint a képen. Ha nem hiszed, akkor járj utána.
Üdv és derűs napokat
Isaura :D
Ange'la 42-t valaki beva'llalhatna' :) Ele'g nagynak tunik a szakade'k a leira's e's a ke'pek ko:zo:tt :D
Pécs, Sopron, Szombathely.
Elárulok egy trükköt: Amikor belemész a fórum menübe, ott kiválasztod, hogy Városok. Nem kattingatsz tovább, hanem ott írod a keresőbe be, amit, akit keresni akar, és akkor minden város fórumán keresni fog.
Az összes fórumban is lehet keresni, csak akkor a Városokhoz sem lépj be
:) Remélem segítettem.
ödv és derűs napokat
. . ez esetleg más lejáratása esetnek jobban megfelelne . . . , de hogy valaki önmagát járatja le, . . . EZ az az eset most :)
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Amina
Volt szerencsém Aminához (26) nem volt valami nagydurranás.Viszont valami mégis megfogott. Mai napon vissza is mentem volna, hívtam,de más vette fel a telefont. Roma volt az biztos. Felejtős...
sziasztok,
szóval Honey 25-vel kapcsolatban semmi információ nem érkezett. Ezért arra gondoltam, hogy mint a mesékben általában a szegény legények is szokták: egy életem-egy halálom, de én a Honey-t felpróbálom :) Na idáig elég jó a történet. Hívom, kikapcsolva, majd észrevettem, hogy a hírdetése sem aktív már. Szóval csúnyán elb.sztam a dolgot, mérgemben a telefont leb.sztam (még szerencsére, hogy törhetetlennek tünt), az ajtót is beb.sztam - majdnem kitört az üveg - mivel az alkalmazott szavakat az előszavak nélkül végeztem volna. 2 örökkévalóságnak tünő másodperc alatt megnyugodtam, telefon elő, és Kimberly-t tárcsázom. 15 perc múlva tudott fogadni. Na innen a történetem is jóra fordult. - És, mint a mesékben is lenni szokott: Boldogan élek, míg meg nem halok :) Ámbár az utóbbit még egyenlőre nem terveztem be, és remélem másnak sincs szándékában reset-elni :)
Kb. ugyanazt tudom írni Kimberly-ről, mint múltkor irtam - gyengébbek kedvéért: jobb oldalt, fent az a kereső arra szolgál, hogy régebbi hozzászólásokat lehessen keresni kulcsszó, vagy hozzászóló megadásával. Egyszerű, mint az 1x1
üdv és derűs napokat
Nekem sem vette fel a Heni24 :( Hivtam a Gina Diamondot ő se vette fel, aztán negyed óra mulva egy finom jelzés a telomra ,hogy valaki hívott, látom a Gina ( tudja bármikor megcsörgethet nincs bajom belőle ) vissza hívtam fel is vette, egy kis tere-fere beszélgetés, aztán időpontegyeztetés :) ő ,nekem már egy "járt út, akkor nem megyek egy járatlanhoz " de.... azért az Aminát meglátogatnám, de ő sem vette fel a telot, bizti vendége volt, azért nem adom fel még.....
szia gizmó mi a neve az örökösföldi lánynak köszi
Sziasztok! Mindenre nyitot cicalányról lenne szóHirdet mintha szőke lenne, de még nem is hasonlit a képre! Ő egy román 26 éves lány és hogy mondjam, majd meglátjátok ha nincs más! Csak akkor! Mindig más képeivel hirdet! Ennyi!
Sziasztok! Már régen voltam itt, de most voltam egy lánynál Lina 21. Teste nagyon jó lent baromi szűk, alig birtam húzni az elsülést. Itt jön a de, a hozzáállása 10 skálán 0 csak azért mert nincs kisseb.Remélem ő is olvassa és tanúl belőle a vengég f*zet és cserébe vár valamit! Jó bakkolást!
Sziasztok,
Úgy látom a nagysikerű réka megváltoztatta a nevét, hááát ez nem véletlen az biztos. Aki nem akar rosszul járni, az messze kerülje el!
Az új név miranda!
Remélem egy két embert ezzel a bejegyzéssel megóvok a kellemetlenségektől.
Üdv.
Üdv.! Voltam nemrégen Inez41-nél. A lakás kulturált tiszta, fürdő, törölköző, tusfürdő stb. a s.lyem stasszén.Néhány éve Erika39-néven hirdetett. Azóta szedett fel popsira egy kicsit. Az *rai nem vátoztak, normális megbízható, ha nem vagy vele b*nkó. Volt már jobb is vele, de ez nem az ő hibája, én vagyok padlón mostanában.