Sziasztok,
Az apróban hirdető Petra nevű hölgyről szeretnék információt. Már régóta szeretném meglátogatni, de nem találtam róla se pozitív se negatív véleményt.
Válaszokat előre is köszönöm (privátba is jöhet.)
Sziasztok,
Az apróban hirdető Petra nevű hölgyről szeretnék információt. Már régóta szeretném meglátogatni, de nem találtam róla se pozitív se negatív véleményt.
Válaszokat előre is köszönöm (privátba is jöhet.)
köszi szépen, megfogadom
hello
tudtok olyan csajt ajánlani, aki fiatal, nem molett és még szolgáltatni is tud?
Most aktívak közül Annánál és Raminál voltam már, mindkettő nagyon tetszett, újabbra vágynék :)
jöhet privátban is.
Kösz előre is!
Akkor Angelina kilőve pedig most akartam menni hozzá de ilyen előzmények után már kiesik
:-( akkor Dórika lesz akit meglátogatok teloban kedves volt remélem előben is az, de Dior is ott van a kívánság listán;-)
A 30 es felettiek nagyon bejonnek. Nagy csodat nem varok senkitol termeszetesen, csak jol tudjon sz*pni, ne legyen nyafizas, lehessen megfogni rajta a dolgokat. Lehessen vele 2 mondatot azert ertelmesen beszelni. Sok fiatalabbol ez hianyzik szerintem, ezert kedvelem a kozep/idosebb korosztalyt.
*** moderálva ***
attol függ mit vársz,40 éves, a képek kicsit ki vannak szinezve, de nagyjából a valóság,
ért a férfiakhoz, nem vitás. A bejönnek az idősebb nők, nem fogsz csalódni.
KOSZI
Én már jártam nála többször is, minden egyes alkalommal nagyon jól éreztem magam. Nyugodtan hívd fel! Korrektűl tájékoztat téged, és amit megbeszéltek azt is kapod, ha normálisan viselkedsz. Nincs lehúzás, én csak ajánlani tudom.
Bellácska 20 van valakinek valami infója?
Elöre is köszönöm.
Zsolooka volt, kicsit olvass visszább a fórumba ! :)
Sziasztok. Dori 40-nel jart mar valaki? Mennyire valosak a kepek? *** moderálva *** Melyik kornyeken lehet megtalalni? Koszi
Tisztelt látogatók!
Kérjük a cseverészést a Csevegés topicban folytassák
Én nem gondoltam egyre sem, te írtad :) Előzményekre ha rámész, akkor ott láthatod, hogy kiket írtál :)
Szalkai suzukival. :) Elég jó. Jöhetne közelebb is.
. . . ha ennyire tudod, hogy az említettek milyenek, akkor kár, hogy nem osztottad meg még a tapsztalatokat itt is a fórumban . . . :(
Örülök h ilyen jónak találsz... :)
Nem tudom.. Nekem nincs panaszom itt szalkán. :)
Nem érzem magam flegmának. De aki beszologat . (mivel vannak ilyenek). Nem hagyom magam. Attol h eztet csinalom . nem leszek becsicskulva. :) ami a szivemen az a számom. :)
Szerintem nem okozhatna neked gondot h te gyere el hozzam mátészalkára...
Jelen pillanatban még a vízcsapból is Kimberly folyik ! :) privibe is szinte csak azt írják, " voltál nála? Menj el hozzá jó a csaj ", vagy " ki ne hagyd " és ez nem véletlen ha dicséri mindenki ! Mint ahogy az sem meglepő ha pár nap távollét után visszatér Nyíregyre, gondolom most egymás kezébe adják a vendégek a kilincset :) a lényeg, itt a példa ha egy hírdető korrekt jó szolgáltatást nyújt, akkor a vendégek nem hagyják unatkozni, és ezzel jól jár a hírdető és mi vendégek is ! :)