Evelin 27 pici lány formás popsi, felora kicsit drága számitásal de végül is nem volt rossz, keco tiszta úgymint a zuhanyozó is, francia nem az ő asztala de kárpótolt a lovaglásban ajánlott részemről ;-)
Evelin 27 pici lány formás popsi, felora kicsit drága számitásal de végül is nem volt rossz, keco tiszta úgymint a zuhanyozó is, francia nem az ő asztala de kárpótolt a lovaglásban ajánlott részemről ;-)
Ivett 29: Stadion környéke, részemről teljesen ajánlott. Full barátnő feeling, fantasztikus francia. A képek kicsit shoppoltak, alkatilag nüánsznyit vastagabb, de az odaadás kárpótol. Csók alapban, rózsák átlagosak, az utóbbi idők legjobb kapása volt.
Szonja 27-ről tud valaki valamit? Ő lett volna ma a number one, egész de kerestem, de nem értem el, mostanra meg eltűnt. Lesz még vajon?
Rami20
Már írtam róla korábban csak szeretem kiemelni azokat a lányokat akikhez érdemes menni.
Korzó oldala***moderálva*** n/f benne és több alkalommal is bizonyította,hogy van bf.
nf akkor lenne 10/11-nél több,ha végig engedné akkor viszont 10/20 lenne. Sok szolgáltató tanulhatna tőle.
Kicsit visszatartom magam,hogy egy-egy lányról jót írjak,mert utána hetkig csak nagy nehezen tudok bejutni :)
Teljesen ajánlott
Ez pontosan igy van
Igen megerősítem Én is szombat óta nem elérhető, biztos szabadságra ment a hírdetést meg elfeljtette levenni
Sziasztok!
Dorina (20)ról van valakinek valami infója? Kálóba kellene menni, bár Nyíregyre van a helyszín megadva. Telefonon már beszéltünk, kedves hangja van az és nem is kér túl sok virágot a kedvességért ***moderálva***. Valakinek tapasztalat?
Monna24
Van fent másik hirdetése is ott kétes hirdetőként van fent" Pedra néven ***moderálva***" A hirdetés nagyon hasonló.
Mindkét hirdetésre elmentem a kétesre 4 hónapja kb. a másikra pár hete. Ismerősnek tünt de csak akkor jöttem rá mi van mikor már belekezdtünk.
Most Kállósemjénbe M.I. st. 14km mondott de a táblától is 19km. van a helyszín. Köntösben kiszól,hogy gyere be,majd f*zetés ***moderálva*** és elkezdi sorolni az extrákat,ami felduzzad ***moderálva***
Kamusnak gondoltam a csajt így nem mentem bele.Jött a szöveggel,hogy a nagyi kórházan és ő vigyáz a házra,miközben fiatalos újabb építésű a ház.
A lényeg,hogy aktus közben sem szégyeli felveni a telefont,siettet,ne csináld így,ne csináld úgy, lassabban stb.
Hozza az átlagos alja szintet :(
Nekem skerült kétszer is belefutni
Ezek után rádbízom,hogy mész e.
Ennyi
Jessica 33: korrekt és rugalmas egyeztetés, feszes test,sejmes bőr, szép formás cickók és fenék.
jó francia. ajánlott
Jessica 19: egyezettünk, de a helyszínre érkezéskor, rozsaszál és lány változást adott elő. Leléptem gyorsan.
Amina volt az előző neve :)
Talan Anita neven futott ( bar nekem nagyon hasonlit egy ismerosomre, akit Anitanak hivnak, lehet emiatt ragadt meg ez a nev bennem :) ) A het elejen en is lattam par kepet masik nevvel, amit ugye en sem tudok pontosan :))
... nem új, csak más néven újraregisztrálhatott. Az utolsó előtti képre emlékszem, hogy már láttam, de nem jut eszembe, hogy kinél.
A Záhonyi lány szerintem elhagyta szép hazánkat, emlitette, hogy nyaralás után egy időre megpróbálja külhonba :) aztán ,hogy sikerült-e neki az elhatározása vagy sem,azt nem tudom száz százalékra de hirdetését nem látom mostanában ! Reméljük visszatér azért.......
Rendben. Hívni foglak!
Hánytól-hányig leszel elérhető?
Szombaton nyiregyházán leszek. Szoval itt a lehetöseg .. Használd ki.
Én is rendszeres látogatója lennék, de Mátészalkára biztos nem megyek el.
Meláni-t nagyon de nagyon nem ajanlom senkinek se ! kritikan aluli amit muvel!
Nekem igazábol nem tetszik a VL ebben az új köntösben :( vagy legalább is egyenlőre ,nehezen igazodom el rajta ! A másik hogy nincs chat ( remélhetőleg egyenlőre) mivel én szívesen használtam a chatet mert ott nem moderáltak semmit ki, szabadon irhattam amit akartam :) wjdks mielőtt töröltetted magad annyit írhatál volna privátba, hogy "viszlát" :(
Hozzáállás ked minőség ilyenek :)
Esetleg valaki tudni még tutibb csajokat ajánlani. ? Megköszönném
Nállam a záhonyi és a madai csaj a nyerö. Bombák .