Zsoloka,ne csináld már a feszültséget :D amugy meg az ajánlásodra meglátogattam a Heni 24 csajszit :D
Zsoloka,ne csináld már a feszültséget :D amugy meg az ajánlásodra meglátogattam a Heni 24 csajszit :D
sziasztok,
nem vagyok vallásos, de mivel egyébként is egy fentebb valóvak mindent megköszönök (reggelit, ebédet, minden örömet, bánatot, stb.- egy szóval mindent), de ma gyónnom kell, hogy ma ismét Kleo 25-vel paráználkodtam.
Először is, nem mindig jó, hogy az ember fia itt meggyónja tetteit. Egy jó gyónás, és máris alig lehet elérni. Most is alig kaptam időpontot, ráadásul annyira elfoglalt, hogy csak egy felesnyi időre lehet zavarni. Na, mindegy., lényeg hogy ma ismét bejutottam hozzá. És ma sem bántam meg :)
Az előző alkalommal leírtak most is fedik azt eseményt. Én a BF hangulatot szeretem, és ő az első, akinél a PF-ért megyek el - szó szerint :) - (milyen szép a magyar nyelv, hogy szinte minden szavúnknak, kifejezéseinknek a környezethez képest teljesen más értelmezést is nyerhet).
Egyébként csacsogós, érdeklődő, de előadás közben meg tesz mindent, hogy az ember fia a csúcsra érjen. A mellei külön megérnek egy misét, én általában nem szeretem a nagy melleket, főleg a töltöttet. De Kleo-nál hozzáérek, markolászom és máris majdnem minden vércseppem nem a feladatára koncentrál, hanem hogy gazdája beteljesítsen egy ősi ösztönt. Arra már nem is jut egy csepp sem, hogy az agyamat lássák el oxigénnel. Ezt onnan gondolom, hogy így lehet, mert abszúlut semmi gondolat nem hagyta el közben. Mondhatni, hogy agyhalott voltam :).
Szóval szuper volt, szép napom lesz. Legyen nektek is. Kleo nélkül is lehet szép napotok, de nélküle nem érdemes :)
Hello! Zsuzsa 37 felejtős hm :P szt az egyik legjobb , tudnék én neked mondani olyan szoláltatót aki igen csak nagyon felejtős ... Az hogy nem jött be neked.. így jártál :)
Üdv! mindenkinek! Zsuzsával kapcsolatban megosztanék pár gondolatot. Sok jót olvastam róla,így hát meglátogattam. Élőben teljesen más mint a fotókon,már, már azthittem hogy nem is ő. Nagyon vékony, szinte már sovány. Hozzáállása még közepesnek sem mondható,technikája jó lenne. Gyenge közepes értékelést adok neki. Egyedül az á*ai kimagaslóak!!! Többé biztos nem keresem!!!!!!!!! Felejtős!!
Ma végre sikerült ellátogatnom Ramihoz (19) és nem bántam meg. központban helyszín könnyen megtalálható, beinvitált a lakásba, mégegyszer átbeszéltük a részleteket majd gyors zuhany után bele is csaptunk a közepébe. Szerintem látta rajtam hogy kissé ideges vagyok így beszélgetéssel oldotta a hangulatot, végtelen kedves és értelmes lány. A franciája talán a legjobb amit valaha tapasztalaltam 10/10 pontos. Csak ajánlani tudom mindenkinek és remélem sikerül mihamarabb visszatérnem és belevinni a rosszba.
A közelmúltban sikerült ismét eljutnom Zsuzsához. (A másik két kiszemeltem egyelőre még nincs itt, vagy nem elérhető.) Előző alkalomhoz képest még jobban nézett ki. Mondtam is neki, hogy így sokkal jobban tetszik. :)
Ismét gyors zuhi, majd bújtam mellé az ágyra. Hagytam érvényesülni a nyelvtudását, majd viszonoztam is. Nagyon jó volt, szóltam is végül, hogy váltsunk pózt vagy úgy maradok. Hátulról kezdtük az aktust, de aztán úgy döntöttem, hogy így is nyomom végig. Hagytam, hadd tekerje a csípőjét, élveztem a látványt is. Hamarabb kivégzett, mint előző találkozásunkkor, de jobban is éreztem magam. :) Idő lett volna még egy gyors második menetre, de rendesen kezelésbe vette az ezredest, így hát elbeszélgettük az időt (meglepően kellemesen).
Az elszámolnivalónál volt egy kis félreértés, a szokásos összeggel készültem csupán, ő pedig telefonban nem szólt hogy eggyel több rózsaszálnak jobban örülne. Elnézést is kért, hogy elfelejtett szólni. Megegyeztünk, következő alkalommal bepótolom.
Továbbra is ajánlom, akinek bejönnek a vékony, feszes gazella-testű hölgyek, kár kihagynia!
Léna26 fotók nagyon jók /a valóséghoz képest/, se a hely, se a szolgéltató nem üti meg a mércét nálam, tehát 1-es.
Szeretnék elköszönni mindazoktók akik erről az oldalról ismertek és köszönöm, hogy itt lehettem.
Elköszönök, és abbahagyom, mert a nyárfolyamán a vérnyomásom és a gyomorideg miatt leromlott az egészségi állapotom. Többször is voltam kórházban.
Ezért jutottam erre az elhatározásra.
További jó ismerkedést.
Kérésed meghalgatatott :) Itt van újra :)
Léna26ot próbálta már valaki? Ha igen ne tartsa meg magának az élményt! Köszi.
Inez: jó kis milf, szereti amit csinál, érti is és még a rózsák is barátiak.
Angelin: hát mit mondjak!? Lóg a kapanyél és dugni se szeret. A franciát meg egyenesen utálja. Kb 20szor törölte meg a farkam 5perc alatt. Kár érte mert elég jó csaj.
Szonja 27: Kedves, vendégbarát, közvetlen, szép, baromi csinos, álom sziklacicikkel. A bimbókkal csempét lehet vágni. Alul piercing - én megmondom az őszintét, most találkoztam ilyennel először - de kimondottan érdekes volt időnként megpöccinteni. Francia 5/4, csók 5/5, action 5/5, bf 5/3 - ez utóbbit kicsit sajnálom, pedig - vesszek el ha nem - még a kémia is egész passzolt. Mondjuk én sem voltam a legjobb formában..
Színészkedés minimális, amikor élvezi, azért azt lehet tudni.
Rózsaszálakkal viszont alaposan fel kell készülni, pesti átlag + csók, nfvsz extra ahogy úgy általában az árok streeten menni szokott.
Gabyval rendel, vele is megismerkedtem, és terveztem hozzá menni, de sajnos nem jött össze. A héten igyekszem, egyébként ő is teljesen korrekt csajnak tűnik.
Régen is ilyen volt,úgy látszik csak nem akar tanulni.
Kár érte.
de igen ő az , a hozzáállása semmitsem változottsemmi aktivitás nulla, unottan megvárja míg végzel rajta már többször befejezte,de úgylátszik a pénz NAGY ÚR...
De. Akkoris benyaltam.
szia a lina 21 néven futó lány régebben nem Brigi néven hirdetett és szemüveges volt?
Nagyon gyenge tudással!!!
Köszi !!
Lina 21: Északi körút - régi, sok nevet váltott ismerős.Baromi jó csaj, és innen ki is merült minden, ami jót lehet mondani róla. Én már harmadjára futottam bele (mindig más néven persze) unott, passzív fel*ras csók csak ímmel ámmel. Pont mintha lenne itthon egy szexidollym. Gőze sincs, hogy mi kell egy pasinak, futószalag.
Kár, amúgy, szép, csinos, ha összekapná magát, toplistás lehetne itt nyírben.
Hellóka!
Ki tud igazi mélytorkos franciskát ? /várom hirdetők válaszát is/
Bogarka kicsi lány kedves, rózsa és ami benne van (natúr francia, popsi stb) szerintem nyiregyen a legjobb, megbízható és nyafi nélkül tesz meg mindent ajánlott részemről ;-)