Ott van fenn az a szerencsétlen keresés gomb, és arra vár, hogy használd.
Ott van fenn az a szerencsétlen keresés gomb, és arra vár, hogy használd.
Akkor mákod volt! Egyébként a külsejére soha nem is volt kifogás, az tényleg 10/10-es. De amikor úgy kell megcsinálnod egy csajt, hogy végig fogja a f*rkad, nehogy bedugd teljesen, AZ MÁR ÜBERGÁZ!
No akkor legyen az elérhetőség - az "ingyenes" nevü szolgáltatónál a név első négy betüje Verne keresztnevének első négy betüje
a második négy betü egyik legismertebb spártai király nevének utolsó négy betüje.
Egy társkereső oldalon a 40-es érett hölgy azt válaszolta erre, hogy ő csak 8 osztályt végzett - ne csesszek már ki vele?!
Hanna 19. Cuki szép amit megbeszéltünk úgy volt. 10/9. Nekem 😘
Sziasztok.
Érdeklődnék Patríci Masszázs-hirdetéssel kapcsolatban?? Volt már nála vki??
Telefonon beszéltem vele.. de nagyon dragak az árak tenyleg csak simi semmi több ennyiért??
Ha már ennyi akkor megéri???
Ha vkinek van valami tapasztalata megoszthatná velem!
Előre is köszi!!
Candy25! 0630913****
Csak azért írok, mert korábban nullásra értékelték Candy teljesítményét.
A mi kis városunk valóban egy átjáróház let és én is tapasztaltam, hogy ezek a lányok akik 1 hetet töltenek itt azokkal valami baj van.
Vannak bizonyos címek melyeket forgásban használnak a lányok és vándorolnak és heti turnusban kiadja őket a tulajdonos.
Voltam már pár ilyennél és 90% csalódás volt de , mint mindig közülük is van kivétel, mint a Candy25
A fotók alapján nem tudtam neki ellenállni és felhívtam.
Kedves hang és még értelmet is véltem felfedezni.
Tali a Vasvári környékén és mikor benyitottam, meglepődtem!
Igazi dögös, kicsi csajszi! Próbáltam nem előítéletes lenni vele, mert hasonló lányok igencsak alulteljesítenek - tisztelet a kivételnek.
Szolgáltatás ára átlag feletti viszont a test is tökéletes így azt mondanám, hogy korrekt. Szolgáltatása nálam jó volt és amit csak kértem tökéletesen nyafogás nélkül tette a dolgát.
N/F 10/8 a többi 10/8.
Aki dögös csajjal akar lenni annak ajánlott kategória
Üdv! Lasantha felol erdeklodnek. Megeri meglatogatni ot? Tenyleg olyan sexy mint a kepeken ? Valaszokat elore is koszonom!
Tisztelt aligbolond, GIBSON39 és Kis csávó!
Megértjük a lelkesedésüket, nincs is ezzel semmi gond, viszont gondolják végig. Valaki csak kérdezősködéssel, trollkodással eljut (és nem egy alkalommal volt erre példa) a tag szintig. Onnantól figyelnek rá mit ír, mivel komoly rangot szerzett (a semmi hozzászólásaival). Ez teljesen korrekt lenne önök szerint?
Vagy ha csak azt írja ki, hogy nem vette fel a telefont, nem vette fel a telefont.. Ennek sem sok értelme van.
Az egyértelműen valótlan vélemények megint olyan hatalmas igazsággal és mondanivalóval bírnak, hogy abból teljesen komolyan mindenki okulni tud!
Márpedig az ilyen és ehhez hasonló hozzászólások zömét töröljük mostanában és visszamenőlegesen is.
Megértjük ha Önöknek ez nem felel meg, Önök között is van olyan, aki igen szép rangot veszített az ilyen jellegű hozzászólások törlése miatt.
Megértjük, ha arra szeretnék használni a fórumot, hogy ne csalódjanak ha meglátogatnak valakit, nekünk is ez a célunk. Viszont a fórumot Önök írják, tehát első sorban Önöknek kellene ezt szem előtt tartani, ilyen módon használni és nem bennünket vádolni, ha a trükközéseket és a már leírt dolgokat töröljük. Ha olyan beírások születnének, amik valóban építő jellegűek, vagy élménybeszámolók lennének, nem lenne szükség moderálásra.
Azt viszont nem tudjuk elképzelni, hogy egy semmit mondó, mindenki azt ír amit akar fórum jobban megfelelne Önöknek, vagy bárkinek.
Megkérek minden fórumozót, ne itt válaszoljanak rá, erre ott a csevegés ha valaki reflektálni szeretne. Ez a városi topic és az ilyen jellegű "építő" kritikáknak itt semmi keresnivalója
Kösz az infot ..akkor ez is kapufaaa
Tisztelt Szerkesztőség! Egy tényt szögezzünk le. Mi azért járunk fel ide,mert itt vannak pillangók!Önöknek meg az lenne a lényeg,hogy mi ne csalódnunk. Szerintem ezzel semmi gond. Csak a sok kamú hirdetővel. Ami sajnos kiszűrhetetlen. Csak a férfiak tapasztalata alapján tudjuk! De éhez az kell, hogy leírhassuk ide! Szép napot.
Az rendben is lenne,hogy nincs szükség trollkodásra és a kamus regek beszámolóira,önreklámra de ugyanakkor nincs
szükség kamu hirdetőkre sem!!!!
Ezeket pedig normális fórumozással próbálnánk meg kiszűrni márpedig az itt lehetetlen.
Tisztelt VL Szerkesztőség!
Én megértem, hogy kontroll kell. Azt viszont nem értem, hogy ha ennyien teszik szóvá, hogy ez a kontroll TÚL szigorú, akkor ezen miért nem elmélkednek 30 mp-et? Biztosan én értek valamit félre, de é azt gondolom, önök a mi igényeink kielégítésére is vannak. És ellenünk "harcolnak"? Hm...
Csak egy példa: nem oly régen én tettem szóvá egy hirdetés tartalmának kétségességét. Konzekvensen moderálták, letiltották. Majd 2 nap múlva Önök tették ki a "Kétes hirdető" cimkét. Ejnye! Miért is kellett akkor a bejegyzésemet tiltani?
Megértésüket, segítőkészségüket köszönöm, köszönjük! A túlbuzgóságot nem. És csak remélni merem, hogy ezt nem moderálják, hiszen a saját bejegyzésük is itt látott napvilágot.
Tisztelt Fórumozók!
Mivel egyre többen kérdezik miért moderálunk mostanában ilyen szigorúan kivételesen leírjuk miért kerülnek csak úgy "divatból" törlésre hozzászólások
- Önök fórumozók kérték, moderáljunk sokkal szigorúbban!
- A felesleges Mariska, Rozika. hogy van és látta-e valaki kérdések (amik egyébként csak sima rangszerzésre irányulnak) nem hisszük, hogy akkora valóság tartalommal bírnak, hogy a törlésük miatt probléma adódna bárki részéről (létezik a kereső, érdemes használni ;) )
- Az egyértelműen valótlan, vagy kamu hozzászólások törlése szintén nem értjük miért okoz gondot.
- A többes regisztrációval rendelkező fórumozók hozzászólásai szintén csak a félrevezetést szolgálják. Tudjuk, ezeknek a hozzászólásoknak hatalmas valóság tartalmuk van, mi mégis mást látunk.
- A trollkodásokra szintén nincs szükség az oldalunkon
És sorolhatnánk.
Mi megértjük, hogy minden hozzászólás igen mély valóság- és őszinte tartalommal bír, meg szólás szabadság van. Viszont szeretnénk egy tényleg korrekt, őszinte fórumot!
Megértjük, ha ez nem felel meg mindenki elvárásának, érdekének, mégis ez irányba próbáljuk tereni a fórumot.
Szöszi 40! 0620543 *** moderálva ***
A milf kedvelőknek különösen ajánlott. Stabil régi és jó szolgáltató és semmi nyafi.
A korzónál szolgáltat Anett37 és Rami19 együtt és ők is kiválló szolgáltatást nyujtanak.
Nekem a kiskedvencem a Rami19
Azta kurva! De jók Candy új képei! A kérdés csak az, hogy a hozzáállása változott-e, mert régen, az egyenlő volt a nullával. :-(
Puncipecér! A számból vetted ki a szót! Ez a város vándorcírkusz. A felsorolt lányok igen csak a város gyöngyszemei,ők legalább szolgáltatást nyújtanak korrektek! De Debrecen az igazi fellegvár! Ott is bele lehet futni egy két cumiba,de ott még az benzínkút sarkán is dögösek és ócccsók a jányok :-D Csápá
Hali !!!! Nem Picur nem tüntek el teljesen !!! Ajánlom neked néhány tutira ilyen szolgáltatót !!!! Szöszike 40 , Anett 36 együtt nyomják a nagyon nagy bevásárló mögött a belvárosban , korukhoz képest csini , közvetlen , aranyos csajok !!! Most újra rendel Lia 33 ő kicsit husosabb , jó nagy csöcsös csaj, de rendkívül aranyos arcra is szépnek mondható igazi telt karcsu háziasszony típusú szolgáltató !!!!! Ha az ilyeneket szereted őt keresd fel a régi bornakvaló gyümölcsről elnevezett utcában nyomta Anitával együtt , most hol rendel nemtom , ja a magát nem csinosnak és nem szépnek mondó Anita szintén ilyen szerényebb szolgáltató !!!! Mit mondjak hát tényleg nem a világ szépe de profi !!!! Ezek a kis fiatal cicababák felverték az árakat nyiregyen rendesen , ráadásul a szolgáltatás minősége is kívánni valót hagy maga után , sajna, az esetek többségében !!!! Tele a város vándorcirkuszossal !!!!! Így kezdődik a hirdetés új vagyok a ti szép városokban !!! ugye ismerős !!! ezek a lányok egy hónap alatt elérnek nagyváradtól milánóig meg vissza !!! közben 77 telefonszámot és 130 nevet használva várják a kuncsaftokat és ha az nem 25 éves kigyúrt macsó még a szájukat is húzgálják és 4 perc után közlik hogy lejárt a félóra !!! beszámolót nagyon nehéz találni rólluk !!! Ha korrekt szolgáltatók lennének megállapodnának egyhelyben !!!! Ráadásul mire rágerjed a paraszt már itt sincs hát lányok ti tudjátok !!! Ja ha igazi cicust szeretnél mennyél debibe ott sok jócsaj van aki régi szolgáltató és még a benzines is kitellik a különbözetből !!!! Na csá !!!
Gaby 26 esetén én sem értem. Mellesleg a mostani képeiről annyit, hogy még photoshop sem kell hozzá. Csak a háttér lett kiszedve, míg a hölgyön semmi retus nem történt. Élőben is olyan, mint a képeken. Hogy jó-e vagy nem? Keresés, többek között én is megosztottam már tapasztalatomat róla.
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
élőbben jobb! és nem csak a hátsó a jo ;)
Amúgy Evelin 24 nagyon szimpatikus volt telefonban, semmi akcentus, csók alap, barátnő fíling, átlagos rózsák - sajnos logisztikai problémák miatt nem sikerült meglátogatnom, de ott van a listán.