Hello fórumtársak!
Aki megdöngette Arina 20 szép formás poosiját az ne tartsa magába amit tapasztalt.
Köszi.
Hello fórumtársak!
Aki megdöngette Arina 20 szép formás poosiját az ne tartsa magába amit tapasztalt.
Köszi.
Tisztelt Fórumozók!
Mivel egyre többen kérdezik miért moderálunk mostanában ilyen szigorúan kivételesen leírjuk miért kerülnek csak úgy "divatból" törlésre hozzászólások
- Önök fórumozók kérték, moderáljunk sokkal szigorúbban!
- A felesleges Mariska, Rozika. hogy van és látta-e valaki kérdések (amik egyébként csak sima rangszerzésre irányulnak) nem hisszük, hogy akkora valóság tartalommal bírnak, hogy a törlésük miatt probléma adódna bárki részéről (létezik a kereső, érdemes használni ;) )
- Az egyértelműen valótlan, vagy kamu hozzászólások törlése szintén nem értjük miért okoz gondot.
- A többes regisztrációval rendelkező fórumozók hozzászólásai szintén csak a félrevezetést szolgálják. Tudjuk, ezeknek a hozzászólásoknak hatalmas valóság tartalmuk van, mi mégis mást látunk.
- A trollkodásokra szintén nincs szükség az oldalunkon
És sorolhatnánk.
Mi megértjük, hogy minden hozzászólás igen mély valóság- és őszinte tartalommal bír, meg szólás szabadság van. Viszont szeretnénk egy tényleg korrekt, őszinte fórumot!
Megértjük, ha ez nem felel meg mindenki elvárásának, érdekének, mégis ez irányba próbáljuk tereni a fórumot.
Na ez jó kérdés,, Szabin van ,, A hónap közepétől megint lesz ..
Nem tudom makktársak ,hogy vagytok vele de itt van a Vanessza 35 hírdető ,nekem képei alapján egy igazi kíváni való milf, jó- jó. tudok olvasni " csak a kezeit használja bárki bármi mást akar az ne is hívja " én ezért nem is hívom, mivel én mást akarnák tőle, én pin@ bolondja vagyok , masszázs, kézi levezetés engem nem elégit ki ! Ezzel nem a hölgyet akarom esetleg bántani, mert korrekt módon ki irta mire lehet számitani ha hozzá megy az ember , de azért a hirdető képeit amikor újra és újra megnézem mindig eljátszom a gondolattal ,hogy istenem azért ezzel a NŐVEL, mennyi minden jó dolgot lehetne csinálni abban az egy órában amit ott töltenék nálla :) csak hát na olvasni tudok......
Gina Diamond , ő nem fog nyafogni nyugi :)
Nem ártana már egy kis vér frissítés!,, Egy kezemen meg tudom számolni akik itt érnek is valamit (stabil megbízható szolgáltatók)
Valamint csak azt nem értem, ha vannak ilyen hirdetők, akiknek nincs lakásuk, és értük megy az ember, de van helye, akkor miért kell az autóhoz ragaszkodni, illetve a nálam történő lehetőséget extraként számolni, házhozjövésnek. Annyit adjon már magára, hogy ha van mód, normális emberi kereket közt szolg*ltat, nem úton-útfélen.
Heni Masszázs (36)
Nyugodt, megfontolt, türelmes, kedves, keresi a vendég kegyeit.
A lakásra ráférne egy kis felújítás, kb. 20 éve megállt az idő.
Rendezett és tiszta helyre szívesebben megyek,
ezt leszámítva, azt kaptam amit vártam és amiért mentem.
Ma megpróbáltam eljutni Pedra(24)-hez. Sajnos nem sikerült. Mivel nem nyíregyházán rendel azt kérte induláskor hívjam fel. Miután ez megtörtént az adott településen szintén fel kellet hívnom. Na itt már hiába hívtam 3-4 próbálkozást zsinorban kinyomott és sms re sem reagált.
Értem én hogy közbejöhet akármi de szerintem kétszeri egyeztetés valmint egy potya utazás után az a legkevesebb hogy értesítem valahogy az ügyfelet. Számomra ez nagyobb negatívum mintha bent csalódtam volna.
Sziasztok
Szofi 26 = régi Szofi 24-el?
Valakit mára tudnátok ajánlani????
Hogy érted ezt?
Ezzel nem sokat segitettél... Mivel nem hogy vissza járos legyen elsem jutnak odáig, hogy legyen akármi is.
Engedd meg, hogy segítsek! Csak azért nyomják ki, mert Örökösföldön senki sem lesz állandos.
Sziasztok. nem tudom miért nyomja ki mindenki a telefont ha meg hallják örökösföld. csak szeretnék meg nyugtatni minden kedves vendégeinket h ez nem az a hely amiről rossz Hirek keringnek
"Állandós leszek".:)))
Az egyetemen volt egy tanárom aki mindig azt monda:"Na ez aztán a szellemi sivárság":))
És elbirtok a menedzsmenttel ketten? :D
Ha ilyen jo akkor megyek, ránézek a csajokra, lehet szólok Zsolokának is mert ő is bevállalós :)
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok minap voltam lasantánál. nagyon oda ado és figyelmes és kitűnő francia csak ajánlani tudom őt és barátnőit. én tutira állandos lettem :)
Az a baj hogy nem tudok dönteni Candy és Ginadiamond között :)
Ginarol vélemény?
köszi
Sziasztok,
gondolkozom hogy én is meglatogatom a hölgyet. Franciapárti vagyok, ebben hogy teljesít, mennyire lelkes?
Illetve GinaDiamondról nem találtam részletes beszámolót, róla tudna mondani vki valamit?
Nekem fontos az arc is, ezzel hogy állnak a hölgyek?
Köszönöm.