Izabella 23, már 3 hirdetése is van ,, legalább hirdetés legyen ha már vendég nincs! NAGYON NEM AJÁNLOTT!
Izabella 23, már 3 hirdetése is van ,, legalább hirdetés legyen ha már vendég nincs! NAGYON NEM AJÁNLOTT!
Én ezt mondom mindig, el kell menni a Daniellához , aztán lehet összehasonlítani a szolgáltatásokat! Néha eleinte ugy éreztem némelyik szolgáltatónál, hogy ez igen , ez nagyon jó volt! Aztán amikor hat hónap után egyszer elértem a Daniellát olyat kaptam tőle , hogy azt mondtam soha egyetlen egy nőm az életembe ne tudta ezt nyújtani nekem! Kegyetlen jó volt ! Aki törzsvendége ( van egy jó pár) az tudja miről beszélek, simán függővé lehet válni tőle! Jelen pillanatban nagy kincs a lány Nyíregyen, vigyázzni kell rá nagyon :)
sziasztok,
mostanság nem nagyon irogattam, mert nem volt miről. Az igazság, hogy megfogadtam, hogy nem megyek máshoz addig, amíg Daniellához nem jutok el. Voltak ebben a fogadalmamnál megingások, de valahogy senki nem ért rá olyankor, mintha a sors is kötelezett volna a fogadalomhoz. Tegnapi pétek 13-i nap is majdnem ilyen megingással kezdődött. Miskolcon volt dolgom késő délután, és gondolatban eljászottam azzal, hogy megszegem a fogadalmam. Hát Daniella keresztül húzta a számításomat. Fel jöttem ide az oldalra, és látom ismét aktív Daniella hírdetése. Összeszedtem minden bátorságomat, gondoltam, hogy egy életem egy halálom, felhívom. Eddig mikor hívtam, mindig olyan unalmasan végződőtt. A telefon csak kicsöngőtt, és kicsöngőtt, ..., és kicsöngőtt. Aztán volt olyan amikor csak sipolt egyet. De tegnap ez változatosabbra sikerült. ÉS akár hiszitek, akár nem, azonnal fel vette, és másfél óra múlvára meginvitált magához. Nem vagyok babonás, de már akkor tudtam, hogy számomra szerencsés lesz ez a péntek 13-i nap.
Elég sokan írtatok már róla, igazán nincs mit hozzá tennem, csak megerősíteni tudom az eddig leirtakat. Én 10-es skálán szoktam osztályozni, és ezen a 10-es skálán vannak olyanok akik 50 pontot elértek, de van 90 pontos is. Hát Daniella kiütőtte a skálám mennyezetét és meg sem állt a következő csillagrendszerig - igyekeznék számmal értékelni, de minden kitalált számnál úgy éreztem, hogy alulértékelem. Olyan szintre helyezte az én szubjektív értékeimnél a mércét, hogy nem hiszem, hogy fogok mást keresni mostanság. Sőt: otthon megbeszélem az asszonnyal, hogy hazaviszem magammal legközelebb :)
ui.: és mielőtt jönnenek a megjegyzések: tegnap este egy ismerösöm felvilágosított, hogy nem 13-a, hanem 16-volt aznap :)
üdv és derűs napokat
Hali! Csak neked csak most ..meg írom privátba csak az utca nevét ,a többi már a te dolgod :)
Szia!
Mit értesz belváros alatt? Amikor én hívtam a körúton kívül volt. Más helyre költözött volna? Behatárolnád egy kicsit pontosabban?
Köszi
Igen igaz, mondta már egy párszor, de szerintem ez most végleges! De ne legyen igazam....
Néhányszor már befejezte "végleg" !
Ma sikerült eljutnom Ramihoz egy sos francia erejéig, sajnos nem mehet szájba végig, de szerintem így is nagyon megérte!
Gina Diamond végleg befejezte :(( sok -sok évig élvezhetük kellemes társaságát , magas szintű szolgáltatását ! Nekem személy szerint nagy kedvencem volt ! Azt kívánom neki, legyen nagyon sikeres és boldog a magánéletében, és amit eltervezett , valósitsa meg az álmát, tudom sikerülni fog neki! :) Kicsit szomorú vagyok , de ma ahogy hallottam a hangján a telefonba ő boldog, és ez a lényeg!
Arina 20 nem ajánlom. Kif*zetem az 1 órát, 10 perc után nyavajog hogy neki fáj, és csak hátulrol hajlandó csinálni. Méghozzá unottan csinálja, 20 perc után már küld el hogy elég. Nekem nem érte meg 10/2-es csak.
Helló mindenkinek Lasanta tesztelve nemnagy kaland . 10/5 ėrtėkelnėm.
Dórcika 31,, szt őt kérdezd ..
Próbáld meg Anna (28)-at. Ugyan nem első kézből származó info: a barátnője, akivel korábban rendelt azt mondta, hogy vállalnak hármas felállást is, és nem félnek egymást kényeztetni. :)
Köszönöm az infot :D
Jól írod képei alapján!! Mert valószínűleg testközelben már nem nagyon akarnál "mást" ! :D
Hello tarsak sos be nem tudna valaki angelyn szamat elkuldeni a szalkai csajet
Meg hát,, :)
Nagyon csepp a csajszi, szerintem a méretei miatt sem vállalna. páran szegelnénk azért itt úgy látom
Staffi,,Én pont ugyan így nézek Patrícia 22 -re ,hm mit is lehetne még vele csinálni ,, megnézem a fotóit készen vok, szép popsia van ,, De mint írja ő is csak masszázst vállal,, a végén kézzel fejezi be ,, :)
Nekem az Arina 20 fotoit elnézve kicsit olyan érzésem van mintha láttam volna itt, nem pont ezekkel a képekkel természetesen ! Tippem van... De nem biztos, lehet tévedek...