Nos eljött az a idő mikor úgy látom hogy nem írok a fórumba egy jó ideig , gyenge 2 év alatt elég sok helyen jártam ,volt több rossz és jó szolgáltató.
Vannak aki már nem is hirdetnek a régiek közül,mert nem dolgoznak ebbe a szakmába,vagy odébb álltak,van akivel meg maradt a kapcsolat, van olyan aki már olyan szinten van hogy válogat a vendégek közül, és nem fogad( okkal vagy ok nélkül). Mindegy is,ez nem számít,,azért ha lehetőségem lesz mindenképp látogatni fogom azt a néhány szolgáltatót, akiket már jól ismerek és tudom mit kapok a rózsákért cserébe.Van egy mondás: Ahány ház annyi szokás,, ezt a szolgáltatókra és vendégekre értem,ami nekem jó, az másnak lehet nem,, kinek mi az igénye.( jah és hogy ezt mennyiét kapod meg) Ki többet add, ki kicsivel kevesebbet,van az hogy ezt lehet vagy engedi,a másik meg már nem,,Én meg úgy vagyok vele, inkább a járt út mint a járatlan, persze néha nem árt az újdonság de nem miden áron.Másik dolog a belső üzenetbe kérdezés, nem is egy olyan illető vagy szolgáltató valakije be próbálkozott, hogy nem e adnék részletes infót az adott csajról ,,hát nem!,, csak annyit írtam, jó vagy nem ajánlott,, van telefon fel kel hívni ,és el mond mindent.Mindentől függetlenül ha tudok segítek,,mert már én is jól jártam nem egy hasznos infóval ,hogy előbb kérdeztem és nem cselekedtem, egyszerűbb szt mint vakon bele menni ,és vagy vagy lesz a vége.Egy szó mint száz, köszönet :)annak a néhány hirdető hölgynek a hasznosan eltöltött időért..és a Tagoknak, látogatóknak, az infókért.
Voltam, vagyok ,leszek..Üdv:Gabo