Sziasztok!
Nem új lány, korábban Beatrix néven hirdetett, csinos kislányos tini alkat, de a hozzáállás nem az igazi
Sziasztok!
Nem új lány, korábban Beatrix néven hirdetett, csinos kislányos tini alkat, de a hozzáállás nem az igazi
A képeken jó segge van!
sziasztok! Nincs sok tapasztalatom ezeknél a hölgyeknél, de úgy gondolom, az idősebbek sokkal kedvesebbek, mint pl. Klara (40) és Mira (30)
A 23 éves "tinicsajszi"? 😁
Sziasztok,
Járt már valaki Réka 23 hölgynél?
De az, köze nincs a képekhez.
Ketrin 30. Volt már valaki nála? Nem kamu a csaj?
Nem vágom még mindig miért jó a lányoknak kamu képekkel hírdetni, bár én vagyok a hülye, nincs rajta fénykép garancia plecsni (késő bánat...). VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
A valóságban kb 160 magas leányzó (magasság: 178cm helyett) szerintem megette a fényképen szereplő hölgyet... vagy min 40 évvel ezelőtt készültek a fotók.
Hozzáállással nincs gond egyébként, kedves volt, kezdeményező, meg nem ilyen full nagydarab, de azért mást vártam a fotók alapján.
Még most hírtelen a tetkókban sem vagyok biztos, hogy voltak (de az nem jelent semmit).
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Én is egyszer voltam nála. Ő előtte külföldön dolgozott. Gondolom visszament oda. Pedig én is szívesen felkerestem volna.
Igen- igen, ez engem is érdekelne! 😊
Üdv mindenkinek!
Egy kérdésem lenne, hátha kapok segítséget: Elisaaa-val nem tudjátok mi lett? Hirtelen tűnt el, egyszer voltam Nála én is, jól éreztem magam, szóval terveztem az ismétlést. De látható hirdetés nélkül nyilván nehéz.:)
Köszönöm előre is a segítséget!
Gyakorold még a gépírást mert nem megy Adrián plusz ez így nagyon gyanús a részedről.
A múltkor még Maya masszázs volt!
Nicol masszázsnál is durván megszaladt a photoshop. :D
Sziasztok,
Valaki tudna infóval szolgálni Adél 23 hölgyről.
Előre is köszönöm.
Kriszti 20-nál voltam már kétszer is nagy jó volt mind két alkalom csak ajánlani tudom. Feltéve ha sikerül elérni.
Ha voltál nála ird már meg nekem hogy mi volt. Köszi
Hat ez a Liza 25 kepei megfogtak a hangja is nagyon kellemes......kíváncsi vagyok rá
Köszi! Boy26
Valaki járt már Kriszti 20-nál vagy Nancy 23-nál? Ha igen mik a tapasztalatok ? Privátban is jöhet, köszi előre is :D