Én is próbáltam hívni, de semmi reakció. De legalább annyi korrektség lenne benne hogy felveszi. Sajnos ez nem az erénye.
Én is próbáltam hívni, de semmi reakció. De legalább annyi korrektség lenne benne hogy felveszi. Sajnos ez nem az erénye.
Én Anasztáziával vagyok így hiába villog a zöld is vagy ki van kapcsolva vagy nem veszi fel! Mondták hogy jó de ha nem érem el sose tudom meg milyen:)
A Szia Kedves! Csak MAGYAR férfiak hívását várom!
Ha szeretnél egy fiatal, kedves, mosolygós lánnyal találkozni akkor hívj bátran.
Ha stresszes...
Léna (27) - Nyíregyháza
Többféle időpontban próbáltam már, de sajnos egyikben sem jártam sikerrel. :(
Voltam nála maszsázson, szuper volt, mennék ismét, de így igen nehéz egyeztetni, hogy nem lehet elérni... :S
Nagyon ajánlott: Szonja, Lettike, Ivon, Ivett, Gréti! Csodálatos hölgyek, mindenki csalódásmentes, igazi bf. hölgyek
Nagyon ajánlott: Szonja, Lettike, Ivon, Ivett, Gréti! Csodálatos hölgyek, mindenki csalódásmentes, igazi bf. hölgyek
Hát nem nagyon, szinte mind selejt
Szevasztok. A hetvegen meglatogatom nyiregyhazat, tudnatok ajanlani egy jo leanyzot egy hancurra?
Jó reggelt! Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!🙂
Áldott Húsvétot Mindenkinek!
A lányoknak sok locsolót, hogy el ne hervadjanak!🐇🥚🌻🌞
A zsarolókat fel kell jelenteni és még jól meg ütik a bokájukat zsarolásért nem adózásért még orvosi vizsgája sincs biztos akinek meg feleségük nincs az nem veszít semmit ennyi.
Telefonszám alapján sokmindent meg lehet tudni! Megkeresi facebookon ott meg legtöbbször látni van e! De persze ez csak egy tipp hogy így csinálja aki csinálja!
Ott az írasodban a "kulcs szó" évekkel ezelőtt (!!!) Az még jelen van,hogy amit válall teloba a helyszinen már bőven extra (a lehúzásra irtam), de elmult 2-3 evbe nem hallottam olyat ,hogy kamera vagy megjelenik a manager, stb.... olyan van ,hogy mész felfele a hirdetőhöz es a kan akkor jön lefele veled szembe a lepcsőn , de szólni nem szolnak hiszen nekik is az a lényeg ,hogy legyen forgalma a hirdetőjének... 3 éve hallottam egy hirdető-vendeg konfliktust..... ami csunyara sikeredett de azota semmit...
Kellemes húsveti ünnepeket mindenkinek😉🙂
Tipikus hirdetői és felvigyázói gondolkodás, hogy a látogatók nagyon nagy része nős. Évekkel korábban én is kaptam fenyegetéseket privát üzenetben, hogy ha írogatok tovább akkor "tudni fogják otthon, hogy Q-zok"..:)) Sőt, volt erőszakos tartalmú is, mivel a kedves hirdető módszeresen csak az országos lehúzásra ment, amit nem voltam rest közzétenni.
Lehet rá tud jönni hogy ki kicsoda, de azt honnan veszi ,hogy van asszonya!!!???
Az a "smart hívószám kijelzés".
A szolgáltatónál le tudod tiltani, hogy ne szerepelj a nyilvános adatbázisban.
Két kérdés merül fel bennem:
1. Honnan tudja, hogy van asszonya???
2. Honnan tudja, hogy az kicsoda???
Gondolkodjunk már egy kicsit....
Így van, ezért dőreség ez a felvett jelenettel való zsarolás. Minimum 3 külön lábon állna ellenük az induló perek halmaza. Arról nem beszélve, hogy a felvigyázó a másik szobában vélhetően priuszos és lehet, hogy felfüggője( felfüggesztett) is van, ami azonnal beélesedne. Azaz séta a felnőtt napközibe!
Vagy megy a rendőrségi feljelentés. A lány kap nagyobb ejnye-bejnyét, a szomszéd szobában lévő meg 8 évet. És ez csak a prostitúcióra és emberkereskedelemre vonatkozik. Hol ott még a zsarolás meg a videó felvétele kényes helyzetben..
Sziasztok. Amanda 19-ről valakinek infója? Jöhet privátban is. Köszönöm.