Sziasztok!Az új lányról csini zita mit lehet tudni?Lettiről nem tud vki infot,rendel még?
Sziasztok!Az új lányról csini zita mit lehet tudni?Lettiről nem tud vki infot,rendel még?
Ja-Ja!!Robi! Igen Róbert!Az az ember a mi életünk megkeseritője!És még csak nem is tud róla.Az nem tud semmiről.Csak hazamenni,meg otthon lenni tud Bécivel!
Olyan nincs hogy A " mi " Életünk !!!! De ezt már elmondtam párszor
:D
Valamit nemértek, de majd beavattok.
NETTI 19 ROL TUD VALAKI VALAMIT
Olvass vissza egy kicsit,találsz ott jót és rosszat is,aztán eldöntöd,hogy rápróbálsz-e vagy nem.... :))
Sziasztok!
Kit érdemes mostanság nyíregyen felkeresni?Aki nem húz le és normális is.Klaudia, Linda, Netti, Pandora?
KOSZI
Emese (20) - ról valaki infó?
Gyula.
Sziasztok valaki tud infót a topapron hirdető 20/254-***moderálva***tel számu lányról? Válaszotok előre is köszi.
Jázmin (19)-ről van valakinek információja, esetleg tapasztalata vele?
sziasztok örökösföldi lányt tudtok köszi
sziasztok!Nemrég voltam Alexa29 nél mert azt írták a fórumon a két legjobb nyíregyi csaj egyike...hááát...sztem nem feltétlenül kell hinni a fórumra íróknak mert a nagy részük igénytelen!!!A csaj kedves meg minden a fényképeken lehet ő van 29 éves korában de sztem az a fénykor kb 10 éve lehetett!!!A teste már kiöregedett a hasa ronda a feneke nem szép, még szerencse hogy nem vette le a melltartóját....A telefonon megbészélt dolgok közül a felét nem tartotta be(szerencsére) amikor oda értem akkor derült ki hogy ez is meg az is + Amugy kedves odaadó de ezek után biztos nem fogok hinni a fórumra íróknak.
Nekem nagy negatív tapasztalat az egész
hát ha valaki járt már, akkor biztosan fog válaszolni doki
Aki tud valamit Emeséről légyszi írja meg.
Ciao! KEdves, odaadó. Mélytorkos franciája a 18/5 cm-el vidáman megy. Mielőtt ráül..közli "szűk vagyok"...és tényleg..nagyon kellemes. Igazi Pochahontas feeling...
még mindig örörkösföldi lányt keresek ha tudtok segiteni írjatok köszi
Sziasztok érdeklődni szeretnék Karolánál volt már valaki a stadionnál?? mert telefonon nagyon aranyos volt :)