Staffi őstagot idézem utólagos engedélyével! 🙏🏾 😁 „Csak ez nem személyes tapasztalat neked: ezt hallottam, azt hallottam. Na, hallottál rosszat is meg jót is = járj utána mi az igaz?! 🙂”
Staffi őstagot idézem utólagos engedélyével! 🙏🏾 😁 „Csak ez nem személyes tapasztalat neked: ezt hallottam, azt hallottam. Na, hallottál rosszat is meg jót is = járj utána mi az igaz?! 🙂”
Persze
Kulturáltan is lehet beszélgetni
Csak kérdeztem....gondolom kérdezni lehet kulturáltan??? :)
Megint beszólogatsz
Szívod a vérem?
Ha meg se szólal a telefonba, hogy hallod a hangján ,hogy paraszt??
Csak ez nem személyes tapasztalat neked .. ezt hallottam.azt hallotta... na hallottal.rosszat is meg jót is... járj utanna mi az igaz??🙂
Csak a telefonba meg sem tud szólalni hallani a hangján hogy paraszt roma
Hallottam
Én mást hsllohall ma róla
Még erre is valaszolok neked.. Natali22 mehetsz nyugodtan tök normalis roma csaj, vidám ,csevegös, nem lehúzós... arcal hirdet szóval az van mint a képeken.... látogasd neg es írd meg neked bejött -e a müsor amit elő adott! Ui: imád táncolni 😉😊
Vegyél visszább a nagy arcodbol
Ha igenytelen volt miért mentel vissza másodjára is a csajhoz?? Én rádkaptam? Nem vagyok en "homokos" multkor annyit irtam ki egy csajrol " hogy gyenge keress mást" nem is neked valaszoltam neked akkor , de te már privatba ram irtal hogy "anyád gyenge" ennsoha senkit nem anyázok.. sőt bárki kerdez privatba ha beszeltem.már vele ha nem.akkor is valaszolok neki. Te szoktad itt kurv@...z..ni a csajokat, meg te állsz bele itt másba hogy húzzal inenn stb.... én nem.játszom a nagyfiut soha nincs is mire játszanom , soha nem irtam meg rad privatba mindig te kérdezgetsz... valszolok de neked mindig az a valaszod "őt ismerem valaki más?" Van 80 hozzászolasod de egy lányrol nincs egy beszámolod!!! Csak kérdesek,kérdesek,kérdesek.... ha ismered majdnem minden lányt miért nem.irsz egy beszamolót legyen az poziziv vagy negatív.... szóval olvassd csak viasza a hozzászolásaidat es meglatod ,hogy valoban semmi érteke nincs az írásaidnak... gindolom majd most privatba eljatszod a keményt... felesleg jo enber ismerő vagyok ismeretlenúl is... kisebbsegei erzesed van... na megyek kifizetem az albérletet az eggyik csajnak😉😉🙃🙂🙂
Sziasztok
Natali 22-ről nincs valami infótok
Jó kis roma csajnak tűnik a képek alapján
Jöhet privibe is
Köszönöm
Alexa27 csak nem mimdig hírdet itt ,ha hirdet is csak.2-3 napot es arcal hirdet...
Azt se tudja mit beszél, egy okot nem ír, csak próbál lehúzni! Egyébként máshol is lekövethető vagyok és ott jobbára igencsak meg vannak cáfolva ezek a légből kapott beszólogatások!
Sziasztok!
Nyír1en kit ajánlanátok masszázsra egy kis cidával a végén, aki jó kis beles-csecses 20-35 között van? Rózsák hogy vannak mostanában?
Csak megerősíteni tudom mindkét állítást! :)
De a Mira33 is nagy "kard nyelő" 😉😉
Sziasztok
Kérnék tőletek egy kis segítséget, és bízom benne hogy fogtok tudni segíteni 😃
Aliz Nyíregyházán régen hirdette magát sokáig itt is volt ha jól emlékszem, viszont az elmúlt pár napja nem találom.
24 vagy 25 éves talán, fekete haj oldalt felnyírva, kb 170 cm magas nagyon kedves, beszélgetős szimpatikus csaj
Ha esetleg valaki tudna róla vagy ha esetleg valakinek talán talán meg lenne a száma, küldje már el vagy írja meg ide válaszba😃
Nellybaba egy gyöngyszem vigyázzatok rá remélem soká marad !