Ez érdekes, én valahányszor mentem, mindig minden flottul ment. Lehet h csak szerencsém volt.
Ez érdekes, én valahányszor mentem, mindig minden flottul ment. Lehet h csak szerencsém volt.
Úgy látszik nem változik a Hanna, biztos mondtál valami varázsszót, amikor én hívtam, bemutatkoztam stb kértem egy kis infot erre kinyomta és tíltott. Nagyon értelmes és korrekt megnyílvánulás.
50 km nem a világ vége. Jók az új fotói az biztos.
Sziasztok!
Beszéltem telefonon Gréti 19-el, mit is mondjak… nem sok esély arra, hogy Nyíregyre visszajön!😭😭😞😞
Elmondása szerint jó neki Debrecenbe… 😏
Sziasztok!
Régebben már irtam egy pár lányról, de az a fiókom már szerintem megszűnt, igy sajnos újra kellett regisztrálnom.
Az utóbbi 1-2 év termését szeretnem megosztani veletek.
Dior: régóta szemeztem vele, de csak összejott a találka. Egyeztetes konnyen ment, viztorony kornyeken rendelt. Keco lehetne jobb is, a furdo az szerintem nagyon gaz… mar tobb lanyt is latogattam itt meg, de egyszer se tortent lehuzas.
Diorka kedves, aranyos , minden ugy volt ahogy telefonba megbeszeltuk. Hatalmas cicik, de azert a kepeket frissithetne.. nekem egyszeri latogatas volt.
Gondor voros haju lanyka ( nem jut eszembe a neve): ot is itt latogattam meg, egy melytorkossal vegzett ki, szerintem nem kell bemutatni senkinek se, profi a lanyka, kicsit fura a stilusa de amit csinal az eszmeletlen.. 🙃
Nelly( asszem 37): hatalmas popo, itt se volt meg a kemia, lehet dongetni kemenyen a kicsiket. Nekem egyszeri alkalom volt.
Gaby-Dóra páros: sajnos mostanaba nem latom oket hirdetini :((
Kulon-kulon latogattam meg oket. Dorat egyszer, de Gabyt tobbszor is felkerestem, szerintem aki ismerte oket es jart a lanyokhoz nem kell nekik reszletezni 😁😁(ha esetleg Gabyrol tud valaki valamit, az ne tartsa magaba 😬😬)
Relax masszazs 44(Pandora) kicsit flegma a csajszi, de lehet kezelni, eldugott helyen rendel, semmi extra, megmasziroz utana lecsapol es mehetsz a dolgodra. Lehet visszamegyek meg hozza 😬😬 egy fel ora 9’ropi
Ivett 35: regen voltam nala egy parszor, francia eleg kellemes, de nagyon vekony a lanyka, de megbizhato ami manapsag nagyon ritka a hirdeto lanyoknal..
Na es elerkeztem a mostani kedvencemhez..
Zita ( kor nem jut eszembe): eszmeletlen a kiscsaj, nagyon el lehet vele lenni. Kepek nagyon is fedik a valosagot, szeret jatszadozni az emberrel. Mindent profin csinal, csak maradjon is ilyen. Csak sajnos keveset van a varosunkban. Vigyazni ra!!
Meg volt sok lany, csak mar nem nagyon tudok vissza emlekezni, csak felsorolok egy parat akikben nem csalodtam: Rami, Zsofi 39, Alexa 27regen eros volt a franciaja, nemtudom valtozott e azota a hozzaallasa..Mira uu oo a voros gondor ha jol emlekszek, mar fent nem javitom ki 😂😂
Akiket megszeretnek mostanában latogatni: Denisa 32, de egyszeruen nem tudom elerni😶😶
Roxy30, Hanna 24 ,
Virag22 , de o szerintem nagyon elszallt az arakkal.
Lola 23 , rola rosszakat olvastam
Sziasztok
Angi 30-ról tudtok egy kis infót
Köszönöm
Köszönöm szépen aranyos tölled 🥰🥰nem tartom magam be futonan... Csak egy egyszerű nőnek.. 🥰🥰🥰🥰
@ Rózsa, mások sikertelensége, ne hasson ki Rád!🙂
Azt gondolom, sokan fordítva ülnek a lovon és nem látják vagy nem akarják látni a befutót!
Görgess visza, elég sok helyen le van írva a mi a baj, minek ide másolni ötödjére is...
Látom nagy népszerűségnek örvend itt a lányok ki turása..
Arra nem gondolva hogy szabolcsba ezért nincs egy normális lány sem ezért maradtok a Pesti verziónál... Mert tik mindenkit el üldöztök innen... Vallahogy kezdem azt hinni hogy ezzek a le lájkolok inkább nők mint férfiak.. 🤔🤔De bizom benne hogy tévedek.. Sz@nalmas az hogy sem egy hozzá szolás mert magatokat nem meritek fel válalni.. 🤷♂️Se egy koment amiböl ki derülhetne az hogy mi a bajotok.. Ugy gondolom elég nagy konkorencia vagyok egyes hölgyemények számára igy ha 👎ezt kapom csak az irigységeteknek a jelképét látom 🥰😘😘35 évesen nem birtok velem. 😘😅😅
Szia nem tudom mit ártot neked a hölgy de én nagyon sok ilyen hölgynek örülnék mint a Rózsa az a bajod hogy le merte írni a véleményét és ezek után csodálkoztok hogy el vándorolnak jók Rózsa pedig jó és mindig becsületes gondolom majd ezt is le lájkoljátok csak hogy jó pontot szerezetek
Sziasztok! Egy kis egítséget kérnék!
Mit jelent az ha egy hirdető azt állítja, hogy orvosi papírjai vannak? Igazolás arról h nem nemibeteg?
Hol lehet ilyen igazolást szerezni? Nyíregyen csinálnak ilyet?
Öszintén mondom nem emlékszem olyanra aki faképnél hagyot volna.. 🤷♂️... De ha rossz tapasztalatod volt vellem szembe sajnálom 🤷♂️.. 🙄🙄Eddig te vagy az első aki ezt mondta.. De elfogadom.. Biztosan meg van az okod 🙄
Szépségem, tudom, hogy nem tudod, hogy mire gondolok!😊
Csak is, a tisztánlátás végett!😅
Jaj,de, magas, jaj, de magas, ez a vendégfogadó...
Ha te valakihez csak a látvány miatt mész gratulálok. Jól irták vannak még verebek akiket le lehet húzni .
😅😅😅És még ez t is 👎lájkolják egyesek 😅😅kirakok egy 💩💩💩.. 😝😝😝😛😜🤪😝Szép napot nektek 😝🤪😜csunyák 👎👎👎👎👎👎
Hmm nem tudom mire gondolsz de jól teszed... 🤷♂️Még szerencs hogy tőlem se ki se le nem lépet senki 😉csak a tisztán látás érdekében
Hát, ez egy jó kis eszmecsere, dialógus és a végén konklúzió!😄
Még szerencse, hogy csak átutazóban járok Kállósemjénben!😅
Meg megteszem magamnak azt a szívességet, ha valami belépéskor nem tetszik, azonnal le- vagy kilépek...
Nyíregyháza 😘❤️
😅😅😅Vicces hogy enyire zavar egyes embereket az igazság👎👎👎jó nagy eszme csere hmm🤷♂️