Bátran kiprobálhatod. Rendben van a hölgy is és a szolgáltatás is.
Bátran kiprobálhatod. Rendben van a hölgy is és a szolgáltatás is.
Sziasztok!
Melissa (51) hölgyeikével szemezgetek. Valakinek van már vele tapasztalata?
Mindenképp szeretnék egy érett milfecskét kipróbálni kit tudtok javasolni? Popó szex nem hátrány :D
Üdv!
Deniz-ről van valakinek használható infója?
Sziasztok tud valaki megbízhatót az oldalról az újak közül.
Voltál nála? Én is kinéztem magamnak egy menetre a képek és a szöveg alapján.
Sziasztok. A nyírtelki Szilvinél volt már valaki?
Sziasztok! Engem is érdekelne! 😊
Pár próbálkozás érdemi eredmény nélkül:
Szandra (36+) : A kiírtakhoz képest nincs masszázs és a kapcsolódó dolgok, "valaki" bejelölte neki.
Monikaaa(48) : Gyanúsan alacsony árazás, de a megbeszélt időpontban már nem vette fel a telefont.
Suzy (40) : Amint szóba került a prosztata masszázs, az ár a duplájára ugrott, mert az már a domina kategória. Meg itt is egyes opciókat "valaki" bejelölt, de igazából azokat nem csinálja. Egyéb okokból nem jutottam el ide sem.
Erre mondják azt ,hogy akinek nincs esze legyen notesze . :) Mert ha már egy nőnek be van táblázva minden órája akkor tegye meg azt ,h vegyen egy füzetet és írja be a kliens nevét , tel.számát és ,h hány órára megy. És ha valami közbe jön neki, tud küldeni egy SMST ,hogy bocs de nam jó az időpont mert szülni mentem stb. :)
Üdv Tagok! nem tud valaki róla hogy Vivien masszőz volt nagyon sportos alkat 35év körüli feszes popsival hova lett ? Nyíregyházán a Bánki suli után kellett egy kis kellemes utcában keresni földszinten egy rattan szerű szív volt az ajtón. Augusztus óta nem látom pedig igérte, hogy kapok kontaktot és talán Debrecenbe lesz de ott se látom.
A világért sem szeretném elvenni a kedved, de aki felárért gumi nélkül sexel azt jobb kerülni.Mindenki ahhoz megy akihez akar, de az a minimum hogy ilyen felelőtlenséget nem csinál.
Nyíregyháza.🙋💋
Én is voltam a héten is. Minden rendben ment. A rózsák száma is a földön jár. Lehet ez csípi a szemét valakinek.
Van.
Persze mer az a Fannika20 szalon, In de street vasvari.
Viki 44-ről valakinek van tapasztalata? 🙂
Bele ültetted naturba???😉😁😁
Meli 22 nekem már telefonba elmondta, hogy van gumi nélküli sex. Hát belőle bisztos nem kérek.
Meli 22: Autóban is simán lehet bármit! Franciára mentem,..azaz vittem el..végül úgy beindultam, hogy kértem üljön rá úgy fejezzük be. Semmi ellenvetése nem volt. Kicsit meredek volt így utólag..de akkor hát..nem a fejemben volt a vér többsége! :D
Ez érdekes, én valahányszor mentem, mindig minden flottul ment. Lehet h csak szerencsém volt.