Ékszer Viki (29)
Rengeteg próbálkozás, sms , telefon hívás után végre sikerült elérnem Vikit! Örülök neki , hogy nem adtam fel , mert ilyen szolgáltatóval ritkán találkozni.
Ő amolyan igazi hobbi k… akin látszik , hogy nem anyagi ok miatt műveli ezt az egészet hanem mert szereti csinálni, szereti a férfiakat. Ezt mi sem bizonyítja jobban , hogy még csak azt sem kérdezte meg , hogy mennyi időre jöttem hanem a kötelező pancsi után egyből nekem esett , jobban mondva a kis barátomat vette kezelésbe. Eszméletlen műsort nyomott le miközben kényeztette a farkamat.
Kényelmesen elhevertem az ágyon Viki pedig folytatta a franciát. Az ággyal szemben van egy hatalmas tükör ahonnan remekül lehet látni mindent. Kértem Vikit , hogy feküdjön a hátára most én fogom kényeztetni. Nagyon szereti ha nyalják és látszott hogy élvezi is.
Ezután a kis barátom kapott egy vegyvédelmit és Viki rá is ült. Nagyon erotikusan tud lovagolni a drága. Utána póz csere , majd hátulról kaptam el. Eszméletlen látványt tud nyújtani ez a csaj hátulról.
Oldalról a tükörbe nézve se volt gyenge, imádtam.
Szerintem Viki szolgáltatását senki nem tudja überelni jelenleg a városban!