Gyere fel nézz meg és győződj meg róla, ennyi...
Kitty (24)· debreceni szexpartner · Újonc · Gyere fel nézz meg és győződj meg róla, ennyi...
Fütyülős · Őstag · Lőn igaszság! Akkor ki az a mocskos szájú manager madam akiről írtam! Jó lenne ha lerántanád róla a leplep Mya, mert addig "ócsárollak" amíg ki nem derül kivel rendeltél a ***moderálva***-en? Szerintem a többiek is! Mocskos egy lehúzós banda volt ott anno!
Kitty (23)-ban vélem felfedezni az említett "nincs most jelzőm rá" játékost, mivel Ő is hírdet!
Hello. Alexa cica baba- rol kelene info .
Sziasztok !
Lesz itt egy kis tévedés ! Kitty 23 lenne szó amit Fütyülős irt ... A leányzó akiről szó van létezik csak nem éppen Kitty az , ez egy másik hölgy akiről sajnos igazak amik irva lettek ! Sajnos vannak ilyen lányok de attól még nem kell mindenkit aki tegyük fel kapcsolatban volt vele (magamról beszélek) leminősíteni föleg úgy hogy igazából ebbe ami velünk kapcsolatban megy nem igazán látnak bele !
Köszönöm és Üdv mindenkinek !
Ja, viszont Kitty (21) nagyon jó csaj, kedves is és imádja a szexet (elhittem neki). Többen is dicsértük már korábban (lásd keresés kulcsszóra, egyébként nem értem, hogy aki infót keres, miért nem néz szét előbb itt?).
Egyébként Kitty (23) képei nagyon jók, már régen elmentem volna hozzá, ha lenne NF. De így, hogy szilikon cicis, még úgy sem mennék. Éljen a természetes!
degye75 · Lelkes újonc · :-) Oké, ha úgy alakul, beszámolok én is.
Üdv srácok ismét városotokba látogatok kit ajánlanátok nekem fiatal csini széparcú kategóriában előre is köszi cigók kizárva
Fiúk,
***moderálva***
Kiváncsi vagyok meddig lesz fent ez a hozzászólásom! Szerintem hamar kilövik!!!
Szia Fütyülős,
Én tavaly késő ősszel jártam Kitty(23)-nél, és nem volt semmi gond a lánnyal.
Velem végig kedves volt, nem volt lehúzás vagy átverés, és nem láttam rajta hogy c*gó volna.
(Azért nagyjából felismerem ha, nem az idén barnult egy lány, és azt lehetőleg már a fotók alapján elkerülöm.)
Amúgy akkor a ***moderálva*** környékén volt megtalálható, most nem tudom hol keresendő.
Helló Fiúk!
Egy beszámoló Lili(18)-ról..
A helyszín böszi felé,ismert környéken van. A telefonban kedves hang, érezni hogy valóban fiatal versenyző. Rövid egyeztetést követően
az időpontot és címet egyeztettük. A címre érkezve kicsit eltévedtem, de telefonos segítséggel rávezetett a célra.
A kéró viszonylag új építésű tetőteres lakás, többen is vannak ott, de a jó logisztika miatt nem futottam össze senkivel. Diszkréció rendben!
Az ajtót a képen látható lány nyitotta, formás alak, szép arc,és csábító szemek! Viszont számomra részísztően fiatalnak tűnt, de kérdésemre
válaszolva megnyugtatott hogy már nagykorú. (Azért a személyit nem kértem el tőle.)
A tetőtéren volt a babaszoba, mellette a fűrdőszobával. A fűrdő tiszta, igényes kialakításu. Megkaptam a törölközőt, és mentem tusolni a
zuhanyfülkébe. A törölköző tiszta volt ugyan, de nem volt öblítővel mosva, vagy nem száradt megfelelően, mert törölközés után kellemetlen
savanyú szaga volt a bőrömnek. Na mindegy, úgysem ezt jöttem szaglálni, így túltettem magam ezen az apró dolgon.
A tetőtéri szoba déli fekvésű, így már sejtettem hogy fázni nem fogunk.
A lány ápolt és kedves, ugyanakkor némi zavart és tétovaságot véltem nála felfedezni. Az adatlapon feltüntetett 89-es cicit viszont túlzottnak
tartom, szerintem max. kb. 75-ös lehet, de az legalább feszes és kemény. Látszott hogy még nem sok tapasztalata van, és nem tudja
magát azonnal ellazítani. Úgy hogy lassan és kellő ráhangolódással kezdtem közelíteni felé, elegendő időt hagyva a feloldódáshoz. Ez az elején
még nem hozott eredményt, nem csukta le a szemét és nem próbálta beleélni magát a szituba, de később egyértelműen kezdett feloldódni.
A franciskája valóban gyenge, de becsületére legyen mondva hogy látszik rajta az igyekezet és kitartás. Szerintem lesz ez még jobb is!
A p*ncit megfelelően ápoltnak és kívánatosnak láttam, így én is kényeztettem, melynek vége felé már kezdett rendesen nedvesedni is.
A védelem felvétele után belevágtunk a "lecsóba", és több pózban is mehetett a pakolás, nem volt nyafogás részéről. A vége felé
már láttam rajta hogy teljesen feloldódott, és már egyre jobban beleélte magát az akcióba!! Így már egy óriásit d*gtunk!
Az időt nem nézte, végig próbált figyelmes és odaadó lenni. Az elején tapasztalt visszafogottsága miatt a barátnő feeling nem volt teljes,
de szerintem egy következő alkalom esetén már az is meglenne.
A hozzáj*r*l*s átlagosnak mondható. Összességében egy nagyon aranyos, fiatal kislány, akinek azért még van mit tanulnia.
Viszont megfelelő türelem mellett ki lehet belőle hozni a vadmacskát is, és számomra ez igazi kihívás volt!
Részemről ajánlott!!
Kitty (24)· debreceni szexpartner · Újonc · *köszi
Kitty (24)· debreceni szexpartner · Újonc · Én nem találom, és biztosan mással keversz...elég régóta vagyok fenn ezen a néven soha nem változtattam még nevet, jó lenne ha utánna járnál ennek az egésznek, és nem engem fikáznál alaptalanul...előre is koszi
De nem a 23 as hanem a 21 es!!!!
Nagyon gáz egy nő..... Nem szolibarna :)
Szia!
Sajnos nem tudok infóval szolgálni, mert nem jutottunk el hozzá. :( Haver annyit ivott, hogy utánna rájött a para, hogy nem fog műküdni a szerszám. El akartam menni egyedül, de végül az sem jött össze. Áhh egy kész káosz volt az este... Ezektől függetlenül remélem a héten legkésőbb jövőhéten eljutunk hozzá. Ha véletlenül te hamarabb mennél hözzá, akkor én is várom az élménybeszámolót :)
Fütyülős · Őstag · Korábban már leírtam mi volt a szituáció. Akit érdekel olvassa vissza!
Kereső mező - fórum jobb oldala - keresd a színes betűket.
Illetve aki volt nála, és most írt róla "csupa szupi" dolgokat, írja már meg azt is hogy melyik utcában rendel!
Vagy hogy kivel együtt dolgozik?
Kicsit manager szagú 1-2 hsz.
Kitty (24)· debreceni szexpartner · Újonc · Jah...ha Fütyülős járt volna már nálam akkor ő is tudná!!!
Kitty (24)· debreceni szexpartner · Újonc · Magyar lány vagyok, és ha elolvasnád az összes hozzászólást akkor láthatnád h írtam azt is h ne helyeseljen az egyik hozászóló mert h kedvtelen voltam esetleg nem azt jelenti h lehúzós, mocskos cigeró lennék...sajnálom h vannak ekkora tapló emberek :/
Ha vennéd a fáradtságot, hogy megnézd akkor tudnád hogy nem az, te büdös tapló!!!!!!