Írd le emailbe mert ittnem lehet.
***moderálva***
Írd le emailbe mert ittnem lehet.
***moderálva***
Szia mole!
Én is jártam már így egyszer ahogy Te, de nem Édennel hanem Zafirával aki remélem már nem is működik. Tanultam belőle.
Mivel Én is kocsival megyek Debrecenbe elég messziről, így felírok pár telefonszámot aztán nem távozok úgy hogy eredménytelen volt a napon :)
Mondjuk pénteken több lány sem volt elérhető, aztán meg olyanhoz mentem akihez nem is vágytam szar is lett.
Éden amúgy rendes csaj, jó tapasztalatom volt vele, mondjuk akkor még a ***moderálva***udvar környékén rejtőzködött :D
Ami tetszett benne, hogy heves volt, látszott hogy kíván,élvezi, tekergőzött rajtam mint még senki :D majd szét szedett és ez nagyon bejött. És nem megjátszotta vagy ha igen, akkor nobelt neki :D !
Sok lányból ezt hiányolom, pl debyből is, hogy lehetne kicsit aktívabb, mert bomba teste van, de olyan kis visszafogott.
Ami nem tetszett Édenben az a melle.
Általában minden lánynak elmondom a végén a véleményem és 90% pozitív, a maradék 10%-ban meg csöndben lelépek szó nélkül, mint pl: csini milfnél, aki nem is olyan csini.
Üdv, Egri
Vaki · Újonc · Régen sokszor látogattam***moderálva*** a masször lányokat.
Nagyon bejött (és többször ki is élveztem) Gina és Alexa kedveskedését.
Sajnos abbahagyták ;(
Tud valaki hasonlóan igényes helyet, hasonlóan szép és kedves versenyzőkkel masszázs témában?
Vaki · Újonc · Lili(18): Csatlakozom. Fiatal, csinos (arcra nem tökéletes, de még belefér).
Passzív, kezdő effektes, de irányítható, bár "vadabb" dolgokat nem szeret.
Imádnivaló Éden! Már akinek imádnivaló, nekem biztos nem.
Tegnap déltájban hívtam. Mindent megbeszéltünk majd mondtam neki, hogy az általa megadott ***moderálva***kb. fél idő múlva érek oda mert nekem ahhoz negyedszázad kilométert kell utaznom.
Sebaj, mondta vár engem szeretettel ha estleg hamarabb érkezem akkor is hivjam nyugodtan!
Ráléptem a gázra így hussz min. alatt ott voltam és hívtam is ahogy megbeszéltük.
Egy Bea nevű rekedthangú fehérjehalmaz vette fel a telót és elkezdte darálni, hogy: Szia! Bea vagyok ne haragudj de Édennek sürgős dolga akadt ma már egész nap nem lesz elérhető de ha gondolod akkor......
Eddig jutott mert egy: "akkorszervusz"-al leraktam a készüléket.
Jelzem, hogy csak emiatt a kis kaland miatt menten debibe.
Szóval tisztelet a kivételnek és a rendes csajsziknak de pl. az ilyen jellemtelen mi alapján vár el bármilyen korrektséget?
EZt azért írtam le hogy aki kényes a jelenlegi benzinárakra vagy csak az idejét nem akarja fölöslegesen kockáztatni az inkább egy valóban imádnivaló jányra keressen rá!
U.I.: Bocs a hülye megfogalmazásokért de még mindig nem vágom hogy mi az amit kimoderálnak és mit nem . Ezt próbáltam elkerülni a virágnyelven körülírt szavakkal!
Ja! A telom a munkám miatt ugy van beállítva, hogy minden beszélgetésemet rögzíti. Ezt csak azért tartottam fontosnak megemlíteni, hogy ha esetleg "valaki" itt a fórumon akar meghazudtolni akkor könnyen lehet hogy viszont hallja magát egy ismert videomegosztó oldalon:)
*** Kérjük a reklám és önreklám mellőzését ***
jo de csak 9 től 2 ig van :(
Szia Vidékiférfi!
Régóta nem jelentkeztél, örülök hogy újra beszámolóval rukkoltál elő...
Néhány nappal ezelőtt én is hasonló tartalmú beszámolót írtam a kislányról, amit leírtál azt én is minden téren tapasztaltam.(még a /B keresés is stimmelt)
De azért néhány dologban volt különbség, így engem telefonon segített tájékozódni, és azonnal fogadott.
A kezdeti zavartság (passzívitás) nálam is jelen volt, de amint írtam bizonyos idő után már egészen feloldódott, és ekkor már éreztem hogy neki is élvezetes
az action. (Olyannyira, hogy még a csúcsra is sikerült eljutnia /és ez nem megjátszott volt/, ekkor már abszolut nem volt nyoma az általad említett fadarab effektusnak sem!)
Szóval csak kellő türelemmel lehet azt a bizonyos beleélést kihozni belőle!
Ez valóban kihívás, de hidd el megéri, mert őszinte a reakció, semmi megjátsszás vagy művies viselkedés. (én pl. ezt nagyra értékelem egy lánynál)
Niky (31)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia! A hirdetésem azért nincs mert most pihenek egy kicsit kb 1-2 hét múlva ismét elérhető leszek.
Sziasztok!
Nemrégiben meglátogattam Lili(18) -at.
Megosztanám tapasztalataimat, hátha valakinek hasznos lesz.
A telefonban már délelőtt lefixáltunk egy délutáni időpontot, de kérte, hogy 15 perccel előtte még csörögjek rá. Rá is csörögtem, azt mondta, hogy rendben. Pontosan érkeztem a parkolóba, keresgéltem a házszámot, de nem olyan egyszerű azt a /B házszámot megtalálni. A megbeszélt idő után 2 perccel rá akartam csörögni, hogy telefonos segítséget kérjek a házszám beazonosításában, de már nem vette fel. Utána sem egy jó ideig. Ebből arra következtetek, hogy több versenyzőt is beütemezett ugyanarra az időpontra, és az a nyerő, aki hamarabb "lyukra fut". Még ott voltam a környéken, és egy idő múlva felvette, mondta, hogy 10 perc múlva tud fogadni. Bejutottam.
A hely normális, tetőteres szoba. A szobába érkezés után szó nélkül levetkőzött. Én is azt tettem. Szokatlan volt, hogy nem adott törülközőt, nem küldött zuhanyozni. Mivel indulás előtt zuhanyoztam, nem is húztam ezzel az időt, de jobb helyeken kötelező a zuhany!!! Nem mindenki figyel a tisztaságra!
A képeken egy bombázónak néz ki, a valóságban azt mondanám, hogy egy fiatal kiscsaj. A hirdetésében kiemeli, hogy a megadott méretei valósak, de én ezt kétlem. A mellméret biztos, hogy kisebb a megadottnál. Alacsony, vékony, formás fiatal kislány, az átlagosnál kicsit kisebb, de feszes cicikkel.
Ráhangolásként simogatással kezdtem, és megpróbálkoztam a csókkal, nem sok sikerélménnyel. Az eleve kicsi száját összeszorította, visszahúzódó volt. Én nem dohányzom, indulás előtt fogat mostam, az ő szája pedig cigaretta ízű volt.
Na mondom akkor térjünk rá a fr@nciázásra. Elég gyengén, gépiesen adja elő ezt a műfajt. A punci megfelelő tisztaságú volt, megkóstolgattam.
Vegyvédelmibe öltöztettük az Ezredest, és rátértünk az akcióra. Hamisítatlan fadarab effektus, semmi mozgás, nyitott szem, semmi ütemes lélegzetvétel, rezzenéstelen arc. Ha keresek pozitív momentumokat az akcióban, akkor a következőket tudnám felsorolni: nagyon szép színű kék szemei vannak, amelyekkel néha felveszi a szemkontaktust, nem húzódozik, nem nyafog, állja a rohamot (de sajnos csak passzívan állja), jó teste van, már akinek bejönnek az alacsony, fiatal, vékony, formás kiscsajok.
Részemről egyelőre még nem ajánlott. Idővel lehet, hogy belejön. Esetleg azoknak ajánlom, akik egy valóban fiatal lányt akarnak megdugni, és nem zavarja őket a passzivitás, vagy azoknak a vállalkozó kedvűeknek, akik kihívást éreznek arra, hogy egy fiatal passzív kiscsajból kihozzanak valami olyan reakciót, ami a szex nevű társasjátékot élvezetessé teszi. Kifelé jövet a tetőteraszon, ahol át kellett jönni, üldögélt két lány, valószínűleg a kolléganői, de a diszkréciónak ez nem tesz jót.
Sajnos a top kedvencem Annácska(29) már nem hirdet, tudja valaki, hogy hová tűnt?
Részemről ajánlott kategória az aktív hirdetők közül Deby(18), Vivien(19), Marcella(20), Kitty(21) a fiatalabb korosztályból.
Sáráról (21) van valakinek infója?
Szia szob!
Egyetértek veled két hölgyel kapcsolatban, mert dettó ugyan azokat tapasztaltam mint Te!
Csini milf - kerülendő
Kitty21 - ajánlott
Kriszti hírdetését Én sem találom pedig kiwi lettem volna :D
Szia Tomo.
Most éppen nem látom fenn a hirdetését,
hétvégén még fenn volt.
Melyik Krisztire gondolsz?
Extra bögyös Krisztire? ő 25nek van írva.
A másik Kriszti 32 éves csak azért kérdem hogy ez a kettő kriszti névvan fent.
Meg hozzám nagyon közel van mert én a völgyben lakom :D
Sziasztok.
Szeretnék néhány utóbbi látogatásomról szólni,
nem részletesen, inkább csak néhány szóval, lényeget kiemelve,
hátha más hasznát veszi...
Sajnos tapasztalataim zöme negatív...
Alexa Cica Baba (22):***moderálva***rendel,***moderálva*** utcán.
Mozdonyszőke,jó a fotósa (de mennyire),
a valóságban egy dagadt c.gókurva..
Gyenge sex...***moderálva***.
Csini Milf: Ebből csak a milf igaz.
Autósmekivel szemben rendel
Fadarab effektus, az egész műsor
nagyon gyenge. Kár volt rászánni még az időt is..
Lili (22): Itt is profi a fotós,a valóság közelében nincs a képeknek.
Műhaj,nem gyengén,de legalább igyekszik a müsorban...
C.gó.Még egyszer nem megyek.***moderálva*** rendel.
Kitti( 21):Képeknek megfelelően csinos, tényleg.
Szép alak,arc, haj..
Nagyálló közelében van.Igyekszik, és jó a sex.
Szerintem ajánlott.
Alexa (29):Ő van a képeken..
***moderálva*** utca. Profi , jó értelemben.
Nagyon jó a műsor, még visszamegyek..
Kriszti (21?): Szép lány, valódi képek, jó nő.
***moderálva***. Jó sex, igyekszik.
Az egyik legjobb sztem most Db-ben.
Előttem pl nem kell. Én voltam nálad és 100%-osan meg voltam elégedve. Azóta is visszavágyom. Amint lesz szabadidőm újra találkozunk.
Ne bántsátok, Ő egy igazi gyöngyszem, óvni kellene inkább...
Igen az volt de én nem vagyok olyan ... Sajna a leplet nem tudom lerántani hisz az aki ott volt nincs ezen a forumon fennt , nem tudom hogy máshol fennt van-e ! Szerencsére azóta nem találkoztam vele ! Azért mert mások olyanok voltak veled ...HÁÁT én nem tehetek róla !
Nos azt hiszem ehhez szeretnék hozzá szólni, Én is voltam a Lucánál, és szerintem semmi probléma a csajjal, tudta a dolgát, és nem is rosszul, én jól éreztem magam.
Kitty (24)· debreceni szexpartner · Újonc · Nagyon remélem és azt is h ezzel majd tisztázni fogom magam előtted és mindenki előtt :)
Fütyülős · Őstag · Nyugi, majd megyek! :)
Lányok, Fiúk! Tegyetek már valamilyen formában pontot az ügy végére legyetek szívesek! Ha nem Kitty(23)-ról van szó akkor derüljön ki, hogy kiről. Mert ha valóban nem ő az aki ellen Fütyülős hadjáratot folytat akkor szegény lányt igaztalanul vádolja már egy jó ideje. Köszönöm.