Sziasztok! Tudtok debreccenben olyan hölgyet, aki prosztata masszázst is csinál?
Sziasztok! Tudtok debreccenben olyan hölgyet, aki prosztata masszázst is csinál?
Szia! Tegnap voltam Mesi 19 nél : Franciával egybe tuti! Kolléganő Vicus 41 is vállal
2vicus van! Melyik?
Üdv Mindenkinek!
Eőször is elnézést kérek mindenkitől akiknek nem válaszoltam,de meg volt az okom rá,kicsit depis lettem,de most vége, hála egy pár uj lánynak........A legujabb Szofi 18 nála már visszajött az Ágica Zsuzsa duó filingje brutál aranyos a kis csaj a franciája az eszméletlen jó.................belead apait anyait és a ***moderálva***.
Halhó Pajtások!
Zsani 33-ról tudunk valami közelebbi infót?
Üdv!
Vanda név alatt hírdetö leányzóról van valakinek infója?
Köszi!
Szia ne haragudj de ha már a privát üzenetre nem válaszolsz akkor itt érdeklődnék???megénekelt földszinti opcio??? Mégis mi nem felel meg a tiszta törölköző vagy a tiszta fürdő az 5-6 féle tusfürdő a tiszta lepedő párnahuzat vagy a diszkréció mert senki nem zavar és te is irtad gyors észrevétlen bejutás??? mégis mi a megénekelt opció aminek nem örültél???
Gia (45)· pécsi szexpartner · Újonc ·
Kedves Brockyfeller! Köszönöm a "kedves " dicsérő mondatokat! Ami persze nem fedi a valóságot részedröl! Aki ismer és járt már nála tudja,hogy korrekt szolgáltató vagyok! Nos sejtem,hogy ki lehetsz...:) meg is váltam töled..Nyílvá CSAK AZT VÁLLALOM AMIT A TELEFONBAN ELMONDOK!!! NEM TUDOM MIT KELL KEZDENI EGY FÉRFIVAL???:))) VICC VAGY!!!:) KEZDENÉM A HIGIÉNIÁT AMIT HÍRBÖL SEM ISMERSZ!!!! (SZŐRZETRE GONDOLOK) MODOROD STÍLUSOD BÉKA FENEKE ALATT VAN..TUDNÁM ECSETELNI DE ÚRINŐ VAGYOK! SZERENCSÉRE DEBRECENBEN VANNAK RAJTAD KÍVÜL ÚRIEMBEREK AKIK KELLEMESEN ÉREZTÉK MAGUKAT A TÁRSASÁGOMBAN!!! ÉS VÁRNAK VISSZA!!! NOS MIT IS MONDHATNÉK..TOVÁBBI KELLEMES ESTÉT! VAGY KELLEMETLENKEDÉST???!!:))))
Nándi · Őstag · Mivel kíváncsiságom erősebbnek bizonyúlt, így a megfontolandó negatív előjeleket figyelmen kívűl hagyva felhítam Bettyke23 at! Vonal tulsó végén kommunikatív csajszi tájékoztatott a lehetőségekről. Ezért óvatosságom maradéka is félre lett rakva , és időpontott egyeztettem a csajszival! ***moderálva***
Azért voltak a meghiúsúlás esetére is terveim, hívtam a bevált kedveceket! Három lány sikertelen hívása után a Zsuzsi mentett ki "szorult" helyzetemből! Mint korábban említettem Ő rajta van azon a listán akihez szívesen megyek majd újra. Megtörtént tehát a második látogatásom Nála amit nagyon jól sikerültnek minősítek!
Cobra775 · Újonc · Mesi (19)-nél voltam kb 2 hete egy nagyon kedves lany. Telefonba nagyon aranyos lagy hangja van mar ott megfogott. Amit a telefonba elmond az ugy is van! Kellemes legkorbe fogadott. Franciaja 10/8, puncija tokeletes!
Ajanlani tudom mindenkinek !
Sziasztok.
Laura 21-ről valaki tudna nekem írni? Nagyon dögösen néz ki a képeken.
Cobra775 · Újonc · Mesi (19)
Sziasztok!
Valakinek nincs arról információja, hogy Crystal lesz-e még elérhető úgy is, hogy lehessen hozzá menni?
És nem csak úgy, hogy "otthonomban, vagy szállodában, panzióban tud meglátogatni" ? :)
Egyszer voltam nála és szívesen mennék megint, de így nem tudom megoldani
Köszi
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan kedves lányt, aki házhoz jönne ***moderálva***?
***moderálva***.
Negatív kommenteket ne írjatok, nincs mindenki***moderálva*** a magaslaton.
Köszönöm!
szorosgorilla · Lelkes újonc · Ági_19
kéró közepes. ágy kemény mint a beton. kommunikácó,hozzáállás,aktivitás dícséretes ötös.
franciában lelkes, befejezés az elég happy.
az aktus során kellemetlen illatfelhő csapta meg az orrom,
amivel elrontotta az egész együttlét összképét. kár érte.
Tara (18) : Elmondása, és a hirdetése alapján is új beszálló a szakmában. Olyan feneke van, hogy egyszerűen halálos. Ami viszont komoly gond vele, hogy nagyon komolyan idő nézős. Olyannyira, hogy időnként figyelmeztet is, hogy mennyid van még hátra. Olyan érzés, mint a suliban dolgozat íráskor. Ezt még ki kell nőnie! Az árak nagyon szolídak, a lány nagyon rendben van.
Erre max. ketten tudnak válaszolni: a Jóisten (ha létezik) és Crystal (ha tudja). Valamelyiket bátran kérdezd meg :)
Helló Mindenkinek!
Szofi 18 bővebben... Helyszin fire laktanyával szemben,megközelités könnyü.parkolás egyszerü és ingyenes.Bejutás ok. ***moderálva*** a lakás és a fürdő rendben. A képek és a kor valósak, az arcról nem irok mert nekem bejön,de lehet másnak nem...........A lány kellemes társaság /nem ugy néz az emberfiára, mint egy vödör lónyálra/a franciája érzéki,(közben szemkontaktus, és mehet végig) és a végén sem érzed azt hogy tul estünk rajta, és most már huzzál a vérbe.. remélem mindenre kitértem.........
A higiénia hogy függ össze a testszőrzettel? Az egy természetes dolog, ahogy az is hogy van hajunk, orrunk, fülünk, stb. Nekem is meg van hagyva, de tisztálkodok rendesen, koszosan büdösen nem megyek lányhoz, ez alap. Amelyik csajon látom hogy szőrzetem miatt finnyáskodik, nem megyek többé hozzá és itt a fórumban is leírom a negatív tapasztalataimat. Szerencsére az ilyen lány nagyon ritka, és exeimet sem zavarta. Az sem zavar ha a csaj nem borotválja, de a borostát kevésbé szeretem. Vagy csupasz legyen, vagy hagyja megnőni, és persze legyen tiszta, illatos. Nyugodtan jöhetnek a dislike-ok, de nekem ez a véleményem.