Ceglédi forumot nézd meg!
Meg a szombathelyit.-ezek ilyen vándorcigányok:-))De semmi pozitív,esetleg egy aids teszt?:-))
na ez morbid volt kicsit.
Ceglédi forumot nézd meg!
Meg a szombathelyit.-ezek ilyen vándorcigányok:-))De semmi pozitív,esetleg egy aids teszt?:-))
na ez morbid volt kicsit.
Köszi Vili!
Remélem marad még pár napot Kerol néni és ellátogatok hozzá :)
Demike is tetszik, Őt is meglátogatnám, de semmi infó :S
Lehet ezt hívják KÚR-TÚRÁnak.
Csak el kell mennem Édenhez!
Amúgy van itt más újdonság is,akik elég sűrűn változtatnak várost.Pl.Demike.alig pár napja még Cegléden ténykedett,de onnan hamar megpattant.Fórumot olvasva vajon ki tudja miért?
Lehet valami nem kóser.
Helló!
Ha érdekel valakit,Mesi (29) Miskolcon dolgozott , akkor 31 éves volt es Anettnek hivták.
Ime :
http://www.szexmost.hu/hirdeto.php?id=2909&ker=Miskolc
Érdekelnek a visszajelzések ,ha volt nála v-ki irjon , nagyon dögös.
Valóban bomba. Ilyen csajt valszínűleg nem sokáig "élvezhetünk". Ritka az aki arccal hírdet, és még jól is néz ki. Szerintem aki így bevállalja az arcát, úgy van vele, hogy úgyse sokáig marad itt. Nem zavarja ha véletlenül felismerik az arcát.
Bocsi a az első leányzó neve Éden akart lenni!!!
Sziasztok!
Egri hsz.-t meg tudom erősíteni Dedyvel és Leti 29 el kapcsolatban is "Pozitív" hasonlókat tapasztaltam Debyhez még nem jutottam el sajnos viszont mindhárom lánynál előfordult hogy i.p egyeztetés után szokásos 30percel már nem ők vették fel a telefont és mások ajánlották a tűzoltást ha már eljöttem a házhoz, nem egy korrekt megoldás !!
Most a második hirdetési szériában ifj.Letti -hez is volt szerencsém szerencsére a valóság szebb mint az LCD hozzáálás jó inkább dugás mint b.filing de nekem bejön ez a tipusú szex és Csajszli is.
Mesi a fantáziám piszkálója de nem jött még semmi besz. így eddig még kivártam!!!
Kerol idáig Szolnokon volt, Inez néven is hírdetett. A ***moderálva*** találsz róla beszámolót. Ajánlott kategória. Tényleg bomba a csaj.
Valaki szolgálhatna egy kis infóval Kerol 27 -ről
Régen hírdet vagy csak Én voltam vak, esetleg nevet vagy képet cserélt?
Képről egy nagyon bomba :)
Én hívtam már biát többször is, egyszer sikerült vele beszélni. A telefonban normális volt, bár az elvárásai kicsit magasabbak. Mindegy, nem ért rá mikor menni akartam, mentem máshoz :)
Éden műsora nekem is bejön, még találkozok majd vele :)
Hívd nyugodtan,lehet beletelik egy időbe,míg kommunikálni kezd veled:-))Nekem nem sikerült.-le is tettem róla.
Éden tényleg ott van, én is megnéztem már magamnak... :) nem a legszebb,de amit művel az ott van!
Biának mik az ***moderálva***? nem hívnám fel számmal,ha nem muszály....
Fel akartam ma keresni Letit,hogy bizonyosságot szerezzek magamnak,de sajnos nem elérhető.
Úgyhogy maradt Éden.Most sem csalódtam benne:-))-mint eddig sosem.
Szexi ruci,és alapos ápoltság jellemzi,/aki nem ismerné/.És a műsor?-hát az nem hagy kivetnivalót maga után.Szó szerint megb...ott!!!Úgy el repült a félidő,mintha nem is lett volna,és most is teljes mértékben kielégülve,széles mosolyal az arcomon távoztam.
Tisztelt Fórumozók!
Szeretnénk, ha elolvasnák a topic fejlécét "Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések" és az ezzel kapcsolatos észrevételeiket, élményeiket írnák meg. Kérjük Önöket, hogy a topicot ne a magán beszélgetéseikre és egymás rágalmazására használják. Erre nyitottunk egy "Fórumozók egymás között" topicot az általános részben. Természetesen a normális hangnemet ott is elvárjuk!
Köszönöm az egyetértést és a bizalmat!
Továbbra is várom ennek a kesze kusza gráf-nak a nevét, akár lány akár managger, szívesen meglátogatnám, kíváncsivá tett ki is lehet az.
Meri vagy nem meri?
Leti nem vínasszony, igaz nem 29 (szerintem) de jól tartja magát jó a teste, vele jól éreztem magam, semmi panaszom nem lehet rá.
A napokban ismét ellátogattam deby-hez. Hátha fejlődőtt valamit alapon, de végülis nem tapasztaltam pozitív változást.
Ez nem azt jelenti, hogy rosssz, sőt, Ő egy jó csaj, jó testel és imádom, hogy ő felbír öltözni rendesen sexi kis szerkóba!!! Más lány tanulhatna tőle ilyen téren, magas sarku,combfix,feszes melltartó stb, nem pucéron várni.
Attól még az is jobb, ha rendes utcai ruhában van, az is jobban felizgat ha vetkőztetni kell, mert legalább nem olyan mű.
Debyvel egy baj van, kicsit olyan fadarab stílus, nem szeret lovagolni Meg nem veszi úgy a kezébe az irányítás, meg ilyenek, de elnézem neki. Éden meg szétszed az ágyban :) benne azt imádom. Csak a melle egy kicsit lehetne feszesebb.
Mindegy, senki sem tökéletes, még megyek hozzájuk, mert korrektek!
Egri
Tegnap este jártam Gizike 24-nél! Valóban nagyon jó csaj.Ő van a képeken,sőt élőben még szebb is.Kedvesen és nagyon sexi bugyiban nyitott ajtót.A lakás nagyon tiszta volt.Üditővel kinált és nagyon jó beszélgető partner.Az az igazi barátnő FÍLÍNG!!(angolul nem beszélő debrecenieknek:érzés)Kibeszéltük ***moderálva*** és pontosan mit szeretnék,utána rátértünk a lényegre.Franciául kezdte amit nagyon jól csinált.Majd minden lehetséges pózt kipróbáltunk.Közben érzékien sikoltozott,mert tutira ő is élvezte.A végén hatalmasat élveztem gumi nélkül a szájába és még le is nyelte!
Mindenkinek nagyon tudom ajánlani!Nagyon jó csaj!Én tuti vissza fogok még menni!
Ezt akartad olvasni??
Kellene ide egy vitafórum és ott kiélhetné magát midnenki, mert itt már többoldalon keresztül egy szó sem esik a csajokról, csak egymást alázó hsz-ek vannak, aminek meg semmi értelme, de jól elvannak vele az illetők.
Én meg hiszek az orromnak,meg a kiszekusza-sárga fogakkal teli szájból jövő szájszagnak.
Beírtam az első kettő számjegyet?-azon kívül még van 4!!Leszarom ha kiírják a számomat,mert nincs aki előtt bújdokolnom kellene.Ja,én meg hiszek a gömbcsuklós kalácsban,meg a rugós nyalókában!
*** Kérjük a hozzászólást a megfelelő topicba írják ***