Nem tudtam elolvasni,mert moderálva lett!Gondolom valami személyes érzelmek szólhattak belőled.
Nem tudtam elolvasni,mert moderálva lett!Gondolom valami személyes érzelmek szólhattak belőled.
Engem nem érdekel s kurátor se posztumusz se gróf se egyik strigó/unatkozópöcs/madamme/csaj/hapsi/mt/bn legyen az bárki is! Vegyétek már észre ,hogy nem csak engem ,de nagyon sok forumot olvasót NEM ÉRDEKEL,hogy mit fröcsögtök itt! A Szerkesztő is megírta,hogy van rá külön topic! Ide beszámolókat kérünk, semmi mást! Köszönöm!
Nyugodalmas jó éjszakát és értelmes(!) hozzászólásokban gazdag holnapot kívánok mindenkinek!
*** moderálva *** természetesen (ebből vonja le mindenki az infót)
Ugye hogy tudtok ti össze is tartani!
"Holló hollónak nem vájja ki szemét!"
Csillogtassátok már még egy kicsit a műveltségeteket!
Vannak azok a retkek akik Hajdúhadházról meg egyébb ilyen helyekről járnak be vonattal és az állomás előtt lődörögnek.Némelyik az éhségtől szinte.A nagy pocakos,tetkós,kopaszodó kancigány elől szinte menekülnek az utca másik oldalára ha meglátják.Bár nem azokat manageli,le is szarja őket nagy ivben.Itt a Vl-en üzletel.Aféle biztonsági szolgálatot lát el ha hívják.Állitólag ingyen pináért is dógozik.Ezt nemi erőszaknak nevezik.A néni van úgy 8-10 csajt is foglalkoztat és mikor valamelyik sokalja az adót és visszaugat az emlitett Úrt hívja sintérnek.
Már nem emlékszel a *** moderálva *** ?
Ööö.... Gróf Úr!Vagy Kuszátor Úr!(vagy Hölgy)
Én csak csendben figyelek itt és próbálok összerakni számomra egy infót.
Gróf szerintem nem akar,illetve nem mer válaszolni.Többször is kérdeztem pedig már tőle.
A Kuszátor meg szerintem már csak azért se fog!!
De attól megkérdem!
Ez a Posztomusz Gráf Kuszátor nick nem azt a híres-hírhedt debreceni strici nénit fedi??Több mesét is hallottam már a ténykedéséről.Azt,hogy mennyire hihető mese azt nemtom.Már azóta visszavonult Qvától is hallotta sztorikat.Az állomásnál szokott kóvályogni egy nagy kb 100-110kilos *** moderálva *** esténként.A játékterem feliratos kocsmánál szokott a kocsiban ülni és heszelni.Állitólag a verőlegénye a str*cinéninek.Meg a jányokat kezeli amelyik visszaugat,mármint pofonokkal.
Te vagy az akkor? Ha már posztomusz lettél a Gróf terhére?
Azon filózok,hogy a csajok is biztos olvassák ezt a sok moslékot!Szinte mindegyiknél láttam már szám.gépet,esetleg laptopot.Sok rendszeresen olvassa a fórumot,de nem írkál.Figyelik mert ez a szakma része.Szerintem némelyik még be is pisilt ezen a csörtén.Szinte hallom a viháncolásukat a sok hülyén.
Hát nem igaz az a mondás, hogy nagy kufferba jó pakolni?
Te,Fütyülős!
Winetou lovának van új sorozata!Vödörszám lehetne belelapátolni a g@cit!!
Húúúú.... Most elolvastam ezt a tonna hsz-t. A régi nóta. Gróf v.s mittudoménki. De szerintem mindegy is. Mint már tavaly is, most is csak azt tudom írni, hogy míg Gróf ténylegesen csajozik és személyesen jártam több általa megfelelőnek írt lánynál, addig a *** moderálva *** nem lehet olvasni okos dolgot. A fórumon egyébként tavaly nyáron változott meg a légkör. Akkor tűnt fel több kétes nick.
humm · Kvázi-tag · :))) Hajrá!
Ki ez a némber? Milyen néven hírdet? Ha hírdet egyáltalán...
Nekem nem árulja el, pedig megismerhetne élőben is.
Fosik
nézz be a ceglédi fórumba.
Pál-Pusztai · Őstag · Nagyon nagy a baj!?
Pedig értünk is hozzá, szeretjük is csinálni! :)
Jó napot
Véletlen nem járt még valaki Kerol-nál képek alapján bombanő.
Sziasztok skacok....mi lenne,ha a szexen járna inkább az agyatok!???
Nekem is jár a modi?:)))
Debrecen és környékén élő fiatal lányok vannak itt a fórumba ?
misterX · Kvázi-tag · Te még mindig magaddal vitatkozol? Nem volt még elég? Eléggé felismerhető a sítlusod.
Igazán észrevehetnéd már magad, senki sem kíváncsi a nagyívű off gondolataidra, sem pedig arra hogy kiről gondolod azt hogy manager.
A *** moderálva *** (tudod ahonnan kitiltottak) történtekből igazán megtanulhattad volna, hogy ne így próbálj tekintélyt szerezni.
Ha hasznos és elismert tagja szeretnél lenni a fórumnak írj inkább hiteles beszámolókat ahelyett, hogy szét offolod, hidd el sokkal nagyobb lesz a siker.
Ha másképp nem bírod akkor ezeket a szösszeneteket pedig írd egy füzetbe vagy levelezd le magaddal emailben esetleg írd egy blogba nekem aztán édes mindegy csak ne itt legyen.
És utóljára de nem utolsó sorban arra kérnélek, hogy az ezzel a kommentel kapcsolatos véleményedet is tartsd meg magadnak, mivel abszolút nem vagyok kíváncsi rá mert tudod jelenleg nem vagy egy olyan ember akinek adok a szavára vagy számít a véleménye.
Mindenesetre bízom a pozitív fejtődésedben, ugye nem okozol csalódást?