Mona 19 négy hirdetés, Melissza 24 három hirdetés. Biztos együtt rendelnek mert Mona szokása ragadóssá vált. Atya ég...
Mona 19 négy hirdetés, Melissza 24 három hirdetés. Biztos együtt rendelnek mert Mona szokása ragadóssá vált. Atya ég...
Szerintem világos, amit a "szimpi" leírt. Kerülendő több okból is.
Vannak itt megbízható lányok, nem az ilyen vándorokat kellene helyzetbe hozni.
Nézem az új képeket. Mona négyszer teszi ki ugyanazt a hét képet, míg Melisza barátnője háromszor ugyanazt az ötöt. Mi értelme van? Siralmas.
Teljesen igazad van,nekik nem érdekük hogy visszajárós legyél,ugy is lelépnek egy pár nap után, csak ezzel az a probléma hogy az itteni korrekt lányokat hozzák hátrányos hejzetbe,ezek telefonba mindent megigérnek, és a helyszinen már teljesen mást mondanak.És 1-2 hónap után ujra itt vannak uj névvel ill.tel.számmal.........
Azért arra kíváncsi lennék hogy milyen indokkal küldte a kedves olvasó moderálásra a hozzászólásaimat? Netán valótlant állítottam? Trágárkodtam? Hátrányos helyzetbe hoztam tán valakit? :) pusztán csak tényként közöltem valós dolgokat amihez a személyes véleményemet is hozzáfűztem úgy gondolom kultúrált formában. Na de így van az ha fáj az igazság. ;)
haban · Tag ·
Lora 22-ről.
2014.11.25.07:44-én regizett Lora ( 20-ként ) becsületére legyen mondva ahogy betöltötte a szüli napot úgy módosította valós korát, így később Lora (21) majd Lora(22)lett. Szemre való formás lány, ott domború ahol kell. Rózsacsokor vastagabb az átlagnál, Fór.m közelében volt elérhető.
haban · Tag ·
Ki mennyi hirdetést tesz fel semmi nem tiltja még a VL- alapszabályzata sem.
Lehet nem is tud róla, nem Ő teszi fel hanem a***moderálva***. Az más dolog, hogy a hirdetések halmozása, több szolgáltatást igénybevevőknél negatív véleményeket vált ki, ami véleményem szerint inkább hátrányos a hirdetőre. Leányzók fotóik alapján vonzóak, ott domborúak ahol kell. Nekem bejöttek, kedvencként jelöltem ( később töröltem) azok közé soroltam akiket a közeljövőbe felszeretném keresni. A hirdetések halmozása miatt erről lemondtam, ami azt igazolja, hogy másokhoz hasonlóan negatív véleményem alakult ki a hirdetések halmozása miatt így gyakorlatban is igazolódott, hogy a hirdetések halmozása hátrányos a hirdetőkre. Ettől függetlenül tudomásul veszem és elfogadom a hirdetések halmozását. Ha a hirdetőknek így jó hogy önmaguk ellen ellen-reklámot folytatnak, ne csodálkozzanak ha nem gurul a szekér. Szintén negatív véleményeket vált ki a szolgáltatást igénybe vevőknél ha a bemutatkozó szöveget más hirdető bemutatkozó szövegéről koppintotta.
Javasolnám a kedves szerkesztőségnek az indokolatlan moderálásra küldés utáni szankciókat, ha már rendszeres egy adott illetőnél/illetőknél. Valamint üdvözlöm az utóbbi sorozatnak az objektív elbírálását! :)
Heni (28)· debreceni szexpartner · Újonc ·
Szia látom te is ***moderálva*** vagy és nem megy a szekér nálad megtisztel az irigységed de viszonozni nem tudom nem fogod el érni szedjem le hirdetesem söt teszek is hozzá.Napokota zaklatol minket foglalkoz nöidel biztos bün rondák és igénytelenek
:DDDD Ez hatalmas! Na Haban, te is megkaptad! De legalább tudnának helyesen írni és fogalmazni. Bár ebben a szakmában ez nem követelmény. ;)
Ezek után tuti mennek a tiltolistára sok embernél . Köztük nálam is :D
Fütyülős · Őstag · OFF
Ha már beszámoló nemigen van, akkor én is "beszállok"!
Örülök, ha egy hirdető is ír ide, mert feldobja a fórumot. DE! Ha nem haragszol meg:
Az írásodról: "A stílus maga az ember."
A hirdetés halmozásról: "A kevesebb néha több."
A haban hozzászólásánál lévő unlike-ok arra következetnek, hogy darázsfészekbe nyúltál kolléga. ;) Legalább 6-7 hirdetőt érintett a dolog.
A hozzászólásokat általában a hirdetők küldik modira, és nem a látogatók. Szóval a korábbi hibákból tanulva: "Ha hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna."
Kellemes hétvégét! :D
ON
Nándi · Őstag · A héten újra felhívtam és meglátogattam Henit. Ismét nagyon kellemes időt tölthettem el a társaságában!
haban · Tag · Vélemény nyilvánítást a törvény nem bünteti, nem büntetheti, viszont annak elfojtását igen, legyen az magánszemély vagy szervezet. Veled szembe megtudom válogatni a kifejezéseket, semmi olyat nem írtam ami egyébként bármilyen megítélésben sértő lenne. Adataid bárki előtt nyilvánosak, még a nem regisztrált látogatók előtt is, arra való hivatkozás semmilyen korlátozásba nem ütközik. Én véleményt nyilvánítottam egy hozzászóláshoz, bárki által elérhető nyilvános adatra hivatkozva, hogy neked nem tetszik az egy dolog. Ha a hozzászólások megjelenése azon múlna hogy az érintetnek nem tetszik és lehetősége lenne törölteti, akkor ennek a fórumnak nem lenne értelme. Egyébként azzal való vádaskodásod, hogy én is munkáltató vagyok koromat tekintve még hízelgőnek is tekintem és jó nagyot derültem rajta, mint ahogyan azok a makktársak akikkel priviben levelezünk és kicsit ismernek. Ha vetted volna a fáradságot és megnézed a hozzászólásaim magadtól is rájöttél volna, hogy nem vagyok, és nem lehetek munkáltató, és nem lőttél volna ekkora öngólt. Harag nincs hozzászólásod vélemény nyilvánításnak veszem és még visítva belefér az általad írottak. Legyen szépnapod, és sok sok vendéged. Boldog Karácsonyt.
Tisztelt Fórumozók!
Kérjük, ezt a vitát ne a városi topicban folytassák!
Köszönjük!
Fütyülős · Őstag · Mindenki megnyugtatására Nliy visszatért, úgyhogy a hír fals-nak bizonyult. ;) Pedi páran jól "megsírattátok"!
Patrik7 · Tag · Reméljük,hogy még sokáig itt lesz nekünk :)
bzsolt69 · Újonc · Sajnos egyszer már én is belefutottam alig vártam hogy vége legyen és lelépjek:) A felvezető duma jó az oldalon de egyébként egy nagy nulla az egész nő.
Sziasztok makk társaim! A mai nap volt szerencsém meliszához ajánlom mindenkinek messziről kerülje, mert a higénia egyáltalán nincs nála, és száj szaga van! Es mellesleg egy csapat nem most barnult fuvarozza! Es a hölgyike se most barnult! Es a fuvarosok se nem bizalomgerjesztőek!
Örömmel hallom, hogy Nily visszatért. Esetleg Barbiról tud valaki valamit?