Pedig Gina a képei alapján szimpatikus. Köszi a beszámolót.
Pedig Gina a képei alapján szimpatikus. Köszi a beszámolót.
Szerintem sokan meglátják egy új hirdető fotóit, és már megy is like gomb.
btom · Újonc · Hhol rendel ez a Kiara24 nevű szépség? , ha útba tudnám ejteni szívesen meglátogatnám.
Előre is Köszi!
btom · Újonc · Én kb. 2éve jártam nála Kassai str., akkor azt mondta majd legközelebb lesz papás-mamás - hát ez még nem jött el.
Egyébként meg van áldva mindennel ami kell jól franciázik és akkora a puncija hogy a tenyerembe alig fért el.
Természetesen előbb masszíroz és utána levezet.
Csak nekem hiányzik az Ágica-Zsuzsa duo?
haban · Tag · Nekem is hiányzik mindkettő.
Többször próbálkoztam már mindkettőnél, de sosem jött össze. 2011.12.12.09:31.-kor regisztrált mindkettő, azóta nem öregedtek, no ez a hosszú élet titka. Kár lenne ha távoznának köreinkből.
Sziasztok
Ma voltam Édennél... már régóta ki akartam probalni az oldalon hirdetett "masszázs" valamelyikét.Tök véletlenül akadtam rá,eddig ő nem hirdetett itt,mármint Debrecenben,vagy én nem találkoztam a hirdetésével.
Képek alapjan nagyon bejött,birom az ilyen kis kotta csajokat.Kicsit furcsa volt ,mivel egyből felvette a telefont !Pénteken!?Örültem neki,viszont elgondolkodtatott ,hogy egy ilyen csaj pénteken ráér...!Itt a fórumon csak két véleményt találtam róla,egy jót,egy rosszat.Féltem ,hogy belefutok valami butaságba...!A hangja teljesen normális,értelmes csajszit sejtetett.Elmentem.Kis várakozás után beengedett.A kecót nem akarom sokat taglalni,teljesen normális igényes ,tiszta,csak ketten voltunk benne!Viszont a csaj...na az brutál...semmi retusált kép,itt szerintem magasan ver mindenkit!!Tök kis kedves ,jópofa csajszi és a teste az valami bomba.Nagyon szimpatikus volt,szerintem kölcsönösen.Remélem.Nem vettem észre,hogy nézte volna az időt ,nem siettetett.Masszázst kaptam happy enddel.Szerintem teljesen normalis csokorért!Nagyon jo hangulata volt az egésznek.Sajnos kiderült,hogy nem Debreceni.Ha lesz rá lehetőség ,én biztosan fogom még keresni.
Egyszóval a csaj csillagos ötös!!
Remélem nektek nem jönnek be az izmos csajok ...
Egyszer voltam nála, kellemes emlék mert bár nyilvánvaló hogy nem 35 éves inkább 45, nagyon csinos és szép nő. Odaadó és nagyon jó szerető ha kedves vagy vele.
Tisztelt Férfi Forum Társak!!!
Volt ismet egy szőrnyű élményem Gitta 20 társaságában!!!!! Teloba kedves hang jo minden el látogatam hoza a hely igenyes fürdés lehetöség minden bár finoman szolva éreztem hogy a csaj nem sürűn veszi igénybe a fürdőszobáját!!! En nagyon nem éreztem jol magam nála franciaja pocsék az aktusba fekszik csak minden egy darab fatusko....Kedvem elvette az egesztöl!!!! Rossz az egesz szerviz a csaj csupa narancsbőr képek szét vannak retussalva logo mell, gyomrocska se maradhat el !!! Biztos elkerülöm egy életre!!!!!!!!
Pffuu de ön reklám szaga van újonc regisztrált két napja .
ja bocs nem két napja regisztrált de akkor is .
Haver,csak azért irtam ,mert én is szeretem,ha találok infót,mielőtt elmegyek valakihez,tudom mire szamitsak.Ezzel akartam segiteni a tobbieknek,hogy tudjak ,fasza hely,fasza csajjal ,mivel keves vélemény volt róla.
Nándi · Őstag · :) Mit ne mondjak a lányok kiválasztása nem az erősséged egyelőre! Gyakorolj sokat és fog az menni!
haban · Tag · Ki ez a Gitta 20-? Nem találom az adatbázisomba.
Én a hirdetését sem :)
haban · Tag · Egy vándormadárral kevesebb van Debrecenbe.
Edina22 néven 2016.09.30.15:37. kor regizett, elrepült Szekszárdra és Szandra (22) néven boldogítja az erősebb nemet.
Kiara 24 jelenleg nincs a hírdetők között. Talán később visszajön.
levette a hirderest
Sziasztok!
Most hogy jön a hideg, egyre kevesebb kedve van az embernek kimozdulni.
Így adja magát a kérdés, hogy a lányok közül ki az akit esetlegesen lehet házhoz is hívni, és mellé megfelelően diszkrét.
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv!
Helló Mindenkinek!
Egy kis info..
Anett 19 Fire laktanyával szemben, kor szerintem reális,arcra sem csunya,aranyos csajszi a g*zsi sem kiugró.Szerintem megérős.