Sziasztok az István és Derék utca környékéről tudnátok ajánlani hölgyeket
Sziasztok az István és Derék utca környékéről tudnátok ajánlani hölgyeket
Szia Hanna, örülünk, hogy itt vagy és bemutatkoztál!
Sok sikert neked, kedves vendégeket és energiát a színvonalas szolgáltatáshoz!
Szép napot!
Hanna (27)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Sziasztok új vagyok a vidéki lányok oldalán . Várlak titeket sok szeretettel , 1 hónapja költöztem át nyiregyházáról debrecenbe😘 ha szeretnél egy fiatalos szexi , feszes, sportos testet látni és szép baba arcot, egy olyan franciával ami a szived vágya, akkor ne halaszdd el , nem fogod megbánni ☺️ Puszillak további szép napot nektek ! ☺️
Mint mondják a fagyi is nyalva ismerszik meg igazán! Ennek szellemében: Dóry 21-nél érthető a többségi negatív jel. Legyen elég ennyi, nyaljon más is.....fagyit....
Maya 20: több felületen hirdet. A képek a fotoművészet csúcsát jelentik. Nem is mindegyiken ő van, vagy ha igen a felismerhetetlenségig retusálva. Szerintem a kor se stimmel, legalább +5-10 év. Lehet, hogy az egy látogatással is meggondolatlan voltam.
Aranyos nő,de a képekhez képest 15kg...
Én is szeretném tudni......
hát gyerekek....
egy időre asszem visszavonulok altruizmussal, asszertivitással, empátiával, filantrópiával, toleranciával ....... történő (újra)töltekezés céljából:-)))))!!!
addig is jó vadászatot, kellemes időtöltést, kantársaimnak dögös, odaadó hölgyeket, kedves szolgáltatóinknak gáláns, h*lyeségmentes ügyfeleket kívánok (nammeg sokat) ;-P!!
üdv:
spray
:-)))))
Éééééétem......;:P
üdv:
spray
.....ühüm.....:-)
üdv:
spray
Sziasztok! Van valakinek véleménye/tapasztalata az ismét hirdető Dóri 21-ről?
Semmi privát üzenetem nincs, nem kaptam, nem látom..Sorry
Köszi, nézem! Idétlen vagyok még az oldallal kapcsolatban, de igyekszek eligazodni rajta. Kösz haver mindent
Alexan · Újonc · Üdv!Már heti 2 az akciós napok száma :))
Látom nagyon rá ízgultak a kedves kollégák.A stressz ártalmas az egészségre.Van más halacska is a vízben.Kitartó erővel tán egyszer majd valamikor ha úgy adódna bejutunk az "ékszer" kis kelyhébe.
Kitartást urak. ;)
Nándi · Őstag · Ékszer Viki nagyon jó Nő!
Guszti!!!
Ne szerencsétlenkeggyé' má' !!
Híjjad, oszt kírgyed meg na'!!!
Különben meg privátba' küldtem neked tippet, ha mán kérted, hogy mehet belső üzenetben...legalább nézd már meg haver!!!
üdv:
spray
Mennyire megbízható a lány? Heti 1 alkalommal dolgozik csak úgy látom.Ha rákészülünk és mást fogad, az nagyon gáz lenne..Ő van a képeken?
Ékszer Viki?
Hívtam, párokat nem fogad! Esetleg Nyíregyháza is opció lehet!
Anikó35
Sziasztok Makktársak! Új vagyok az oldalon. A segítségeteket szeretném kérni! A barátnőmet szülinapjára szeretném meglepni! Enyhe bi a csajom, és szeretne egy bevállalós lányt harmadiknak! Mindenki örömére, de! Főleg a barátnőm kedvére! Ehhez szeretnék ajánlásokat, hogy ne csak a pénzt, és az időt nézze! Legyen igényes, mi is azok vagyunk, és lehetőleg manager mentes! Akár itt, akar belső üzenetben várom a segítségeteket! Nem bizarr, perverz együttlétre, hanem amolyan barátnő feelingsesre gondoltam! Köszönöm ha írtok!