Wanderer! Az előttem szólók már mindent leírtak. Én csak egy kiegészítést tennék. Mivel írtad, hogy utazás meg benzin, ezért gondolom nem Debrecenből indulsz. És gondolom amikor először hívtad, akkor még távol voltál. Amit ki akarok hozni a dologból az az, hogy tapasztalatom szerint az a jó stratégia, ha a hívást úgy indítod, hogy már eleve 20 perc hatósugárban vagy. Ha a megbeszélt időpont kitolódik egy óra hosszára, az a randi már kezd bizonytalanná válni. Ha még ennél is jobban kitolódik, akkor méginkább. Ugyanis ennyi idő alatt rengeteg minden történhet. A nap felszínén mágneses viharok törnek ki, befut egy fárasztó MT eléd, vagy elfogynak a szobák, és máris egy teljesen új szituban találod magadat mint az első telefon pillanatában. És hát a lányok meg nőből vannak. És hogy a nők mit és miért tesznek, azt soha nem lehet megfejteni. Persze ez csak a saját keserű tapasztalatokon érlelt stratégiám. Nálam ez működik. És persze lista kell, amin akit szeretnél, az csak az első helyen van, ami után jön a többi. És amelyik bejön, akkor 20 perc alatt ott vagy aztán hajrá.
Egyébként Lizával kapcsolatban még csak annyit, hogy szerintem örülhet mindenki, aki egy jó időt kifogott nála. Inkább vedd úgy, hogy a szerencsések között vagy. Nekem akkora élmény volt, hogy azért sem mentem mégegyszer, mert úgy gondoltam, hogy azt fokozni úgysem lehetne. Akkor meg maradjon inkább egy csúcs emlék. Egyébként meg ő van olyan kategória, hogy neki még talán el is lehet nézni a "Liza szindrómát".