Én is csalódtam barbicicába, le is írtam, mert súlyt nem ír a hirdetésében, de a képeken meg soványabbnak tűnik.
Igen nem túzás a "duci" jelző :) Sokan szeretik amúgy, nekem nem adta.
Én is csalódtam barbicicába, le is írtam, mert súlyt nem ír a hirdetésében, de a képeken meg soványabbnak tűnik.
Igen nem túzás a "duci" jelző :) Sokan szeretik amúgy, nekem nem adta.
Én nem rég jártam nála, csak pozitív dolgokat tapasztaltam (keress rá a keresővel), de kíváncsi lennék a te vélemenyédere is miután meglátogattad, hogy szakavatott szemmel milyen. :)
Első masszázs volt életemben, de kellemesen csalódtam.
Szerintem ajánlott.
Neked a roma az egzotikusnak szamit ?
En inkabb kerulom oket ha lehet, nincs veluk bajom de 1X eltunt a penztarcam, de ha Te erre vagysz, Te dolgod....
Csak kb a manager maicime van megadva kicsit fura.
Szia fogász,
Én bátrabb fickó voltam és meglátogattam Krisztát ma reggel.
A lány ügyes és aranyos, kellemes emlékekkel távoztam.......
PS: Köszi Kriszta mégegyszer .... (kb 282 az EUR árfolyam :-)......)
Mesi (30)· miskolci szexpartner · Lelkes újonc · Kedves arzoc! Én is köszönöm,szeretettel várlak legközelebb is!!!
Helló!
Kérnék egy nagy szívességet srácok! Én Nyíregyházához közel lakom és így a nyíregyi lányok vannak számomra benzinkimélő távolságban. Hogy jön ez ide? Úgy, hogy van két versenyző, akiknek a hírdetését pár napja még a Debreceniek között láttam, de most Nyíregyen rendelnek. Namost. Mindkét hölgy nagyon bejövős, de nem merek csak úgy "vakon" elmenni hozzájuk. Ha valaki venné a fáradtságot és megnézné Kriszti32 és Melissza29 hírdetését és megírná nekem, hogy milyen csajok, azt nagyon megköszönném. Debrecenben csak kipróbálta már őket valaki. :)
xxx69casting · Kvázi-tag · "Masszázs" néven is van egy az apróban arccal. Eddig őt észre sem vettem. Jó morézést!
xxx69casting · Kvázi-tag · "Csak Rita" néven az apróban találsz egy 20 éveset.
Nem, nem én voltam. Miért kérdezed?
Valószínüleg ők azok, ha kint látjátok őket szóljatok már be a 112-re ne ússzák meg a dolgot. Azért ezt nem kellett volna...
Nekem van, de a 2011. október 20. 11:25-i hozzászólás Ervin30-al is Te voltál??
Üdv!
Ma egy olyan élményben volt részem amit muszáj megosztanom.
Választásom MESI 29-re esett, és azt kell mondjam, nekem felejthetetlen élmény marad.
Délelőtt hívtam, nem vette fel, … gondoltam ez is jól kezdődik…, és kb 20 perccel később tettem még egy próbát. Sikerült. Egy kedves hangú hölgy szólt bele, érdeklődésemre elmondta mik a lehetőségek, és mibe kerül. … az árak abszolút elfogathatóak …
A helyszín könnyen megközelíthető, parkolás ingyenes. Érkezéskor még egyszer megcsörgettem és kaptam is a kapukódot…
Ahogy felértem már nyílt is az ajtó, belépve egy magas igencsak csinos nőies, hölgy fogadott kellemesen lenge öltözékben. … Valahogy már itt éreztem hogy jól választottam… Bár ez szubjektív, de a hölgy tényleg nagyon rendben van tetőtől-talpig, kifogást nem lehet találni.
Beinvitált a szobába, … a szoba patika tisztaságú, rendezett, ágy frissen vetett tiszta lepedővel… rövid beszélgetés közbe megbeszéltük mit szeretnék, kaptam egy törülközőt … érződött rajta, hogy frissen mosott… és irány a tus. A fürdő megfelelő tisztaságú, többféle, jobb márkájú tusfürdőből is választhattam.
Visszaérvén, látta rajtam, hogy picit izgulok, így kezdésnek felajánlott egy masszázst.
Lágyan bekent testápolóval és bokától-nyakig alaposan és nagyon kellemesen végigmasszírozott. Teljesen ellazultam, majd megfordulva, a folytatás francia óra volt.
Óvatosan, és nagyon finoman csinálta, odafigyelt rá nehogy ideje korán bevégezzem.
Majd jött több pozitúra, amibe azt kell mondjam, odaadóan és segítőkészen részt vett … igazi jó partner… Végig ügyelt arra hogy nekem jó legyen…
Majd eljött az idő mikor nem bírtam tovább és vége lett.
Bár lehetőség adott lett volna duplázásra, erőm már nem volt rá.
Nem éreztem, hogy idő előtt ki akartak volna lökni, mert még nagyon kellemesen el tudtunk beszélgetni,… jó fej a csaj…
Teljesen feltöltődtem, örülök mert jó választás volt, én még biztos megyek.
Vigyázzatok rá AJÁNLOTT KATEGÓIA!!
Köszönöm MESI!
Hát én sokat járok a gyógyszergyár felé is. Ott is szokott dekkoln. Egy válltáska van mindíg keresztbe a csávón. Általába 2 csajt szokott managelni ahogy láttam.
Még nem vette fel telefont!!!!
Talán nemsokára lesz egy csomó besz. róla azért nem ér rá.
Viszont Masszázsvarázsnál voltam a hátam nem javult de a punci olyan nedves lett hogy nem tudtam ellen álni.
Igazi kezdő filing aranyos vékony lány, lepukkant panel Kass..ai
Sajna már kinőttem a korosztályát így törzs nem leszek.
Nem szeret "vá-lal"
Nekem nagyon bejött mindenképp megér egy próbát menj el hozzá szerintem nőket is vállal!!
Sziasztok!
Mindenki segítségére szükség lenne! Julius 23-án este 19 óra körül a campus fesztivál területén megtámadtak egy mozgássérült srácot, megverték és kirabolták. Személyleírás alapján a rendőrség egy dolgozó lányt és testőrét keresi. A lány roma, fekete hajú 170 körüli magas és nagyon vékony. A munkahelye pallagi út, klinika környéke. Ha bárki látja hívja a 112-t
Segítsünk elkapni őket!
ui. kérem a moderátorokat ezt ne töröljék
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy Happy Masszázs nevezető leányzónál volt e már valaki?
Tapasztalat? Beszámoló esetleg. Fontos lenne.
Előre is köszönöm
Üdv !
Azt hiszem most eléggé hízik a májad hiszen elég sok irígy embert szereztél magadnak, de mindenki a saját maga szerencséjénak a kovácsa :-)))) Ha tehetném és a helyedben lennék Én sem árulnám el a kicsike elérhetőségét !!!!
Viszont a "mature" hölgyemény már nem oszt-nem szoroz. Szerintem akkor lenne korrekt és etikus dolog (mert látom, hogy több férfi társamnak is felkelttette a figyelmét) megadni az elérhetőségét ha tiszteletben tartanád az 50 éves irodista özvegyasszonyt is. Ezért csak a weboldal címét és ha van a nick-nevét tennéd közzé, így mindenki más egyenlő esélyekkel probálkozhatna nála :-))))
A napokban Én is meglátogattam " Barbicicát". Tényleg fiatal és tényleg klassz helyen ténykedik (Árpád tér közelében). A fotók alapján nagyot csalódtam, a feneke az biztos nem így néz ki !!!!
Azok alapján igencsak szedett fel jó pár kilót a régi versenysúlyára. Én csak azoknak ajánlom akik szeretik a duci csajokat !