Szia Wanderer!
Teljes mértékben megértelek, ez valóban nagyon bosszantó dolog, leginkább a fölöslegesen elb*szott idő miatt!
Lányok,
ha olvassátok a hozzászólásokat (és szerintem sokan olvassátok) Ti is vegyétek komolyan, hogy a megbeszélt idő az már egy megállapodás!!!!
Tudom hogy a Ti időtök drága, de higgyétek el hogy a látogatóknak is legalább ilyen értékes az erre felszabadított idő! Sok esetben a leegyeztetett idő miatt a teljes napi programot
át kell szervezni, és nagyon bosszantó ha ez fölöslegesen történik. (Nem beszélve az utazási költségről, mert nem biztos hogy mindenki helyben lakik, sokszor távoli városból érkezik a vendég.)
Lizánál még nem jártam, így véleményt sem akarok mondani róla. (Terveztem hogy meglátogatom, de még nem tudtam leszervezni a dolgot. Mindig vonzottak a kihívások, így valószínüleg megpróbálom majd felkeresni.)
Mindenesetre közbejöhetett a lánynak is váratlan dolog, de legalább annyit megtehetett volna hogy amikor felvette a telefont azt mondja hogy 'bocs de mégsem jó mert közbejött ....valami', majd legközelebb összehozzuk a dolgot.
Amúgy azt gondolom, hogy a számod benne volt a telójába, csak nem tudta eldönteni hogy jó vagy rossz dolog miatt írta-e be, és ezért tétovázott.
Mert szerintem két esetben mentik el a lányok a számot, ha nagyon jól érezték magukat a partnerrel, vagy ha nagyon gáz volt a dolog. Előbbi esetben próbálják segíteni hogy összejöjjön a látogatás, utóbbi esetben nem adnak időpontot, csak "hárítanak", természetesen úgy hogy az ne legyen sértő vagy bántó.