Sziasztok!
Íme pár újabb beszámoló:
Boni (20): Képeken nem ő van és a leírás sem stimmel. Barna haj és szem helyett fekte haj és kék szem. Magasság kb: 170cm súly: 70-75 kg. Alkat hasonló pollyéhoz. Franciára neveztem be, amit egész ügyesen csinált. Mivel a hirdetése nem fedi a valóságot, többet nem megyek. Rózsa debreceni átlag. Ship street közepe, legmagasabb szint.
Betti (40): Képeken ő van, kor, alkat, leírás kb. stimmel. Szintén nyelvórára mentem, de kár volt. Olyan semmilyen érzés volt, alig tudtam elmenni. A hölgy a toronyépület közepén található. Átlagos csokor.
Andika (23): Hirdetése rendben van, képeken ő van és a leírás is stimmel, arcra is egész jó. Idegenóra nála is, vagyis nálam, mert házhoz jött. Egész ügyes volt, csak kicsit puhácska a teste. Átlag
alatti csokor.
Alexa (29): Több MK ajánlására látogattam meg. kőkemény cicik (már túl kemény, xar volt fogni) Idegen nyelv oktatását eleinte élveztem, de pár perc után már eléggé sietősre vette a figurát. Egyébként kedves, aranyos, beszédes, intelligens hölgy, de számomra ez kevés. ÓtósMekivel szembe.
Eszter (29): Rávettem magam egy újabb látogatásra. A helyszín a régi, viszont a hölgy nem. Utolsó látogatásom óta a hölgy kivirult, felszedett pár kilót és sokkal jobban néz ki. Nyelvlecke nagyon jól sikerült, az aktus nem (így fáj, így nyomsz, felül elfáradok stb...) Randink sokkal jobb volt mint régen, de még mindig kevés ( 1-2 év múlva újra próba)
Berni (25): évek óta 25, de már közelebb van a 35-höz. Korábban írtam róla, így a szolgáltatást nem részletezném, viszont a hölgy már eléggé meghízott, ideje lenne fogyózni kicsit. Ja és visszament a watertower-re.
Ezen kívül még 3 lánynál voltam, de ők most nem hirdetnek, így a beszámoló se lenne aktuális.
Akikhez 2 hét alatt nem sikerült eljutni pedig majdnem mindennap próbálkoztam: Zsuzsa (23), Ágica (19), Réka (18), Pálma (21), Lilla (21). Aki a hölgyekről tud valamit kérem ne tartsa magában :)
Akihez tuti nem megyek: Micus (35) pedig kíváncsi lettem volna rá, de már telefonban is nagyon alpári volt.