😊
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Újonc ·
😊
Pál-Pusztai · Őstag · Betartás? :) Nem értem..
Ismertek olyan masszőrt aki lányból van, házhoz megy és nem veti meg a női nemet? Meglepném az asszonyt, benne is lenne. :-)
Tavaszi termés:
Réka (23): Megtetszett az arca, gondoltam kipóbálom. Bár ne tettem volna.
Nagyállomás környéke, régi bérház. Ügynökösdi ment, ide gyere, mégse oda, nagy nehezen bejutok. Réka szép lenne, az arca tényleg babaszerű, hatalmas szemek, de a stlusa az nagyon flegma. A fürdőszoba tré, lepukkant, babakádban áznak a tipegők, hangulat az meg volt alapozva. Réka bőszen ajánlgatja 3 barátnőjét, köszönöm, de nem kérek belőlük. Próbálnám simogatni, itt nem lehet, ott sem lehet. A hirdetésben leírt kölcsönös kényeztetés, meg hogy szivesen fogadja, na az kamu. Melléhez nem lehet hozzáérni, szájjal meg különösen nem. Amúgy a melle is megér egy misét, lógó cici, hatalmas, sötét színű parizelszelet alakú bimbóval, káddugóval a közepén. Komolyan, majdnem elkezdtem dúdolgatni az Irigy Hónaljmirigy számát, amikor megláttam(Bimbóm, mint a káddugó). Természetesen natúr francia csak extraként, hiába beszéltük meg a telefonban, hogy ez alap. Elkezdtem dugni előről, de a himbálózó parizeles csöcsök látványa nem tetszett, unott arccal feküdt, arcán a legnagyobb izgalmat az óra bámulása okozta, inkább hátulról fejeztem be. Szép vastag combjai és nagy segge van. Nem ajánlom senkinek, flegma, óranézegetős, sürgetős, norvég nőszemély.
Petra (29): A Réka okozta sokkot vele akartam feledtetni, felemásan sikerült. Újkertben rendel, rendezett panelben, nagyon szép a fürdőszoba. Nincs sok bajom Petrával, csinos az alakja, formás a feneke, de a mellei már nem az igaziak, nagyon puhák, semmi tartásuk. No meg a feje. Nem azt mondom, hogy csúnya, csak nagy az orra. Nem kicsit. Mint a templomajtókilincs. Először előlről tettem magamévá, de nem tudtam az orráról levenni a szemem, és inkább hátulról próbálkoztam. Hát érzékeny a lelkem. Sose szoktam durva lenni a lányokkal, de ha hátulról hatolok be, akkor meg szoktam fogni, markolni a feneküket. Nem nagyon, nem durván, de azért határozottan. És amikor megfogtam, akkor szépen behatolok. Petra gyakorlatilag a legkisebb szorításra is jajgatott. A behatolásnális izgett-mozgott, igyekezett elhúzózkodni, nem tudtam tövig elmerülni benne, mert ha a farkam felét beletoltam,már sziszegett, ha tovább toltam,akkor pedig előre akart menekülni. Pedig nincs nagy farkam, teljesen átlagos méretekkel rendelkezem. Amikor pedig elhúzta magát, természetes, hogy megfogtam a fenekét, és visszahúztam a farkamra. Gyakorlatilag végigsziszegte és végignyavalyogta az egészet. Pedig nedves volt, mert az előjátéknál foglalkoztam vele, és szépen reagált rá. Mérgelődtem is magamban, hogy az ilyen ne menjen k*rvának, ha csodálkozik rajta, hogy megb*sszák.
Pedig csinos, aranyos lány, lehet, hogy csak nem kerültünk egy hullámhosszra, vagy én nem voltam az esete. Mindegy, valószínű, hogy másnak pozitívabb tapasztalata lesz vele. Tudjátok, minden beszámoló szubjektív, más férfival másképp fog viselkedni.
***moderálva***
Ninettke (29): Őróla is csak áradozni tudok. Ez a lány egy tündérmókus. Kedves, aranyos, apró, de formás. Odafigyelt rám, mindenben a kedvemre tett. Simogattam, kényeztettem, nem tudtam vele betelni. A franciája tetszett, a fenekétől meg meg tudtam volna őrülni. Elém térdelt, hátát begörbítette, fenekét kinyomta, amit meg is lehetett markolni, és tövig elmerülhettem benne. Ő is egy figyelmes, értelmes lány, csak ajánlani tudom őt is. Bárcsak minden szolgáltató ilyen kulturált környezetben és ilyen kedvességgel fogadná a vendégeit.
Nevetséges, hogy moderálásra lett küldve máris.
A Ninettkéről írtakkal mélységesen egyetértek, immáron elmondhatom, hogy visszatérő vendége vagyok. Abszolút kiemelkedő - pedig pici - a hölgy, a pesti mezőnyben is benne lenne a top3-ban, ezt bátran állítom.
Rékát én is hívtam pár napja. Intelligensen bemutatkoztam és megkérdeztem nem e zavarom, erre valamit makogott és rámnyomta. :D
Pál-Pusztai · Őstag · Nem is az volt a cél, hogy elvegye a kedvünket.
Ez nem siker kérdése, csupán egy vélemény volt beszúrva.
A piac pörög rendesen, nincs is ezzel baj.
Ez egy ősipar, ami mindig jól működik szerencsére.
A tesztelés folytatódik, a felhozatal és a jelenkező végtelen! :)
Az***moderálva***(26) és a Ninettke(29) bizony a város legkedvesebb és legjobb szolgáltatói közé tartoznak.
Mira(19)-ről valaki tud írni véleményt/tapasztalatot?
Csak épp bejutni hozzájuk egy nem egyszerű dolog !
Kétszer voltam Ninettkénél, mindkét alkalommal a telefonhívás után legfeljebb 30 perccel nála voltam. Hozzá kell tenni, hogy ezek délelőtti időpontok voltak.
Lizi(42) visszajött!
Én nem tapasztaltam ilyen gondot, pedig van némi tapasztalatom mindkét hölgynél. Másrészt korrekt módon tartják az időpontot és a minőség maximálisan megéri a várakozást akár másik napra is.
Bubus01 · Újonc · Miért ment olyan messze nem tudtam elmenni hozzá még :S
Andika 35:
A képek teljes mértékben fedik a valóságot.
Dekoratív,magas hölgy
Finom illatos bőr,kellő terjedelmű keblekben sincs hiány...
-normál prize
-böszörményi út füredi környéke,egyeseknek esetleg már ismerős helyszín,a színvonal az ott megszokott,kellő diszkrécióval.
Finom és lelkes francia kellő odafigyeléssel,az action is igazán élvezetes,zökkenőmentes.
minden a megbeszéltek szerint zajlott.
Csak ajánlani tudom a "sorstársaknak"!
Vagy Andrienn 35 is ígéretesnek tűnik a képek és telefon alapján, de nála sincs még csak fényképgari sem.
Egy pár beszámoló!
Lia19: Telefonon elmondott a részletekről mindent És egy jó óra mulva tudott is fogadni.A lakás a célnak megfelelő ,mondjuk az ágyról ezt nem mondhatom el mert nagyon kényelmetlen.A lányról: arcra kifejezetten aranyos ,beszédes de talán a pozitívomukat itt be is fejezném. Hirdetésében írja hogy odaadó hát ebből én semmit nem vettem észre .A képei nagyon jók de a valóságban mintha jópár kilóval és hurkával többnek tünne.A mellei is jobban néznek ki a melltartóban mint nélküle. Szóval lényeg ami lényeg az *r érték nem igazán érte meg a dolgot. Jobban tettem volna ha nem kalandozok hanem a régi bevált lányhoz mentem volna .Részemről nem ajánlott ,én többet nem megyek biztos.
Rátérve a jól bevált lányra.
Lara24: Ő egy igazi tündér ,nálla a barátnőfeeling garantált .Bármikor voltam nálla mindig jól éreztem magyam vele minden tekintetben .Nagyon jó teste van és tényleg élvezi a szexet .Az előző kitérésemet csak sajnálni tudom jobb lett volna ha akor is hozzá megyek és akkor nem ér csalódás ,dehát az ember kiváncsi új dolgokra is ugyebár.De Larát csak ajállani tudom mindenkinek és vigyázni rá :)
Én is szeretnék egy pár lányról infót akár privátban is :
Helena28 Ő más városokból szokott nálunk rendelni nagyon jó teste van a képeken ,ha valaki tud infóval szolgálni megköszönném.
Melinda28 Ő is nagyon tetszik kép alapján aki tud irjon már róla.
Candy26 és Vivien 28 is érdekelne aki tud róluk kérem írjon ,köszönöm :)
Jó vadászatot mindenkinek .
Nándi · Őstag · Komment a ma újképeket feltöltő Kitty (35) fotóihoz! Ezek a képek ezen az oldalon 2012 márciusában Tamara27 neve alatt már futottak!
Kedves Makktársak!
Roxy masszázs felöl érdeklödnék! Ha valakinek van tapasztalata! Jöhet privibe is!
Elöre is köszönöm!
Engem is érdekelll