Vanessa-t messze kerüld el, telóba fűt fát ígér a helyszínen meg már semmi sem úgy van. Ezenkívül flegma és TP-zik. Nálam fekete listás
Vanessa-t messze kerüld el, telóba fűt fát ígér a helyszínen meg már semmi sem úgy van. Ezenkívül flegma és TP-zik. Nálam fekete listás
Azzal kezdtem, de nem látok róluk szóló hsz.t...
Ha voltál nálla irdd meg , Ő van-e a képen? .
Ritka az olyan leány aki egyedül van a lakásban.
Keress rá a fórumban, írd be a nevet.
Hi mindenkinek,
Jártam a közelmúltban Adél masszázsnál, telefonos egyeztetés probléma nélkül, parkolás nem ingyenes, lakás elfogadható, fürdő szintén.
Mikor megláttam kicsit megijedtem, nagyon vékony (gondoltam eltörik ha hozzányúlok), kicsit***moderálva*** a hétköznapinál!!
Kedves, de nekem nem jött be az egész, nem erre számítottam, de már az ajtóból nem akartam elmenni. Különben más ***moderálva***.
Számomra nem lesz visszatérés!
Üdv,
Üdv!
Debrecen belvárosában keresek lányokat,tudnátok ajánlani néhány nevet?Köszi.
Én debreceni szexpartner szeretnék lenni. Tudsz segíteni? :)
Tisztelt Fórumozók!
Szeretnénk, ha elolvasnák a topic fejlécét "Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések" és az ezzel kapcsolatos észrevételeiket, élményeiket írnák meg. Kérjük Önöket, hogy a topicot ne a magán beszélgetéseikre és egymás rágalmazására használják. Erre nyitottunk egy "Fórumozók egymás között" topicot az általános részben. Természetesen a normális hangnemet ott is elvárjuk!
Pál-Pusztai · Őstag · :)
debrecenben van eza lány akiröl irdeklödöm amugy
sziasztok tud valaki nekem irni csilárol hogy mien csaj mert még em voltam nála
Sziasztok!
Volt itt nyár környékén egy Lili néven hírdető lány!
Tudja valaki, hogy hová tűnt?
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Vanessa 23 vagy Szamanta 19-el?
Amúgy nekem ez az első alkalom lenne.
Suzy (54)· debreceni szexpartner · Tag ·
Én nem foglalkaozom senkivel, mindenki végzi a maga dolgát.
Szép napot!
Eddig még nem írtam a fórumra,de rendszeresen olvasom!Minap jártam a Dórika(18)-nál,igaz csak azért,mert a kedvencem éppen nem vette fel a telefont!Gondoltam ő is ugyanolyan fiatal,hát kipróbálom,bár ne tettem volna....A bejutás könnyen ment,de amikor meg láttam inkább meg sajnáltam és ha már itt vagyok maradtam!A lakás szépen berendezett,a fürdő is rendben,de maga az akció hatmat gyenge,egész idő alatt zavart volt,az NF éppen elment,de a továbbira már nem került sor,próbáltam mihamarabb kikerülni a helyzetből!Ezek után maradok a régi jól beváltnál,mégha nem is mindig jutok be hozzá egyből!
Szevasztok!m*lytorkos Zsófi-ról van valakinek pár infója?előre is köszi
"Árpád Lőwy" · Újonc · Nos kedves Gróf K! Megint marhaságot írtál, nevezzük csak egyszerűen így. Megszoktuk ezt már piroslámpás korod óta. (A királyi többest én is használhatom? ) Ha elfogadod, maradj inkább a Hexével történő magasszintű polemizálás semmitmondó színvonalán. Tudom nem bírod ki, hogy ne válaszolj, valami nagyon okos és mások számára érthetetlen baromságot. Csak így egyszerűen, hogy mindenki megérthesse. Nota bene! Fegyvertelen emberrel nem vívok szellemi párbajt! Ez a továbbiakra vonatkozik. Sok "szerencsét"!
Valószínűleg az ember feletti ember kinyilatkoztatását olvashattuk, mert csak egyedül Ő lehet képes egy ilyen logikai bravúrra, hogy így vezesse be a hsz-ét, "Nem belefolyva... nem is tudok... és nem is akarok..."
majd így folytassa, mi több, oldja is meg azt: "de ehhez azért..."
Helló!
Ugyanannyit számít a te véleményed nekem, mint az enyém neked. Ami pedig a véleményem kinyilvánítását illeti, szerintem a moderátor dolga eldönteni, hogy mit írhatok és hova!:) Ha nem tetszik, úgyis ki fogja moderálni, ha meg nem, akkor nem.
Egyébként bocs, hogy meg mertelek szólítani, ígérem lecsökkentem a minimális szintre a dolgot a jövőben, már csak azért is, mert úgy tűnik értelme aztán semmi sincs.
Üdv
ilko
zandras · Tag · T. Szerk. A fizetet hirdetések között Adryka tel: +36 70 358-****Debrecen, 27/162/53 2.-3. fotója másolt. Az eredeti tulajdonos Honey Bp. XI.ker. tel: +36 70 566-****............... no coment.