Szia Egri,
Már hiányoltam a friss, és megbízható beszámolóidat.
Szia Egri,
Már hiányoltam a friss, és megbízható beszámolóidat.
Nemrég jártam Alexa Cica Baba (22)-nál, és nem volt jó tapasztalatom a látogatással kapcsolatban.
Az a kisebbik baj, hogy a lányról készült képek szerintem régebben készültek, mert most nekem testesebbnek tűnt. (mindenesetre a fotós jó munkát végzett!)
Az igazi problémám az volt, hogy tapasztalatom szerint szoros felügyelet mellett dolgozik, és a "felügyelő" a másik szobában hallgatja az eseményeket és a beszélgetést. Amúgy a lány kedves volna, és próbálna igyekezni is hogy a vendég jól érezze magát, de szerintem be van "szabályozva" és csak az utasítások szerint cselekedhet. (Amúgy megfogadtam, hogy azokat a lányokat kerülöm, ahol a név baba-ra végződik, mert megérzésem szerint ott származását tekintve romantikus a vendéglátó /vagy felügyelő/ , itt nem hallgattam a megérzésemre, de inkább tettem volna!)
Szóval ez így gáz, és részemről nagy ívben kerülendő!!
Üdv,
Azért regisztráltam mert meg kell osztanom ezt a z élményt veletek :)
Nem rég kezdtem lányokhoz járni, és tapasztalatot szeretni, ki milyen. Ma találtam egy lányt aki nagyon bejött Andrea20 Debrecenből. Állítása szerint, új a szakmában, szerintem viszont van tapasztalata legalább is amit nyújt az nagyon kellemes volt, kitalálta a mozdulataimból mit szeretnék, közben kedves volt és jól megértettük egymást, beszédes volt amikor kellett, és mindenben megfelelt. Ami különösen tetszett hogy szolibarna, és figyel magára.
Biztos hogy visszajáró vendég leszek, ajánlom nektek is!
Niki (42)· debreceni szexpartner · Újonc · Bocsika kedves Sergio, kinek szántad ezt az elég átlátszó önreklám megjegyzést?? :) Zoy, köszönöm hogy engem ajánlottál,,azok után amit gondoltál rólam.. De látod,, ha valakiről jót írsz már azt gondolják, önreklám.. :) Nekem nincs szükségem ilyesmire. Ha megkérhetlek, az utca házszámot töröld ki, mert szeretém diszkréten kezelni. Köszönöm. Szép napot mindenkinek!
A 69nél azért lehet ügyeskedni. Én Melindával csináltam aki szintén nem egy kis teremtés popsi terén, de nem volt gond a levegő vétellel.
Más kérdés, hogy ha nem guszta a punci akkor nem annyira jó a 69 sem. Mondjuk Liziről elég vegyes vélemények születtek eddig..
Szia!
Én kb egy hónapja jártam Lizinél, elmesélem szubjektíve a tapasztalatom.
Kezdeném a pozitív dolgokkal, abból úgy is kevesebb van. Könnyű egyeztetés, nyugis helyszín, egyszerű és ingyenes parkolási lehetőség, rendezett lakás, ahol egyedül van. Jófej, beszédes, ápolt nő, a képeken ő van, korrekt. Nálam ennyi a pozitív.
A többi negatív: házszámot nem mond csak, ha a környéken vagy,nem fog szexi ruhában (ez nagy hiba, itt ment el a kedvem az egésztől) borzalmasan nyikorgó ágy, éppen még átlagos szájmunka. Közös francia nincs 69es pózban mert ha a fejedre ül megfullatsz a koffertől, meg amúgy sem szereti. Én se csókot nem kértem, se nem viszonoztam a franciát, mert egyszerűen nem vonzott, nem tetszett annyira, de még fel sem tudott izgatni, hogy késztetést érezzek rá.Lovagolni nem tud, inkább csak szenved, (korral jár? nem hinném) lehasznált, lötyögős furat. Szex közben egyfolytában csörög a telefonja, de ahelyett hogy kikapcsolná vagy esetleg kinyomná, felveszi és beszél. Tehát totál lelombozó volt és hatalmas csalódás. Kézi levezetés gumival, hogy ne koszolj semmit, azt is jó marokmarcsa módjára, ami inkább fájdalmas mint sem kellemes.
Én ide nem megyek vissza, mert akkor már ott van ebben a kategóriában Letícia, aki minden tekintetben jobb (szerintem)
Remélem segítettem, Üdv Egri
Szerintem nem ugyanaz a két lány. Más a hangjuk is telefonban és Diaz-ról találtam régebbi hirdetést más oldalakon és egyértelműen nem hasonlít Lara-hoz.
De majd kiderül ha meglátogatom.
HOI!
Lara-nálá már én is becsöngettem, de megvallom őszintén, hogy kép alapján nekem sem stimmel az a megállapítás, hogy Lara = Diaz. Azaz megkövetem magam, mert lehet régen volt neki egy névváltása, de akkor meg nem egy Diaz-ról beszélünk. Ha mégis a régi Lara rejtőzködne ezen megjelenés mögött, akkor szóljatok...nekem annyira akkor és ott nem adta.
Nézelődtem már, de elég kevés leányzónak van kiírva, h vállalna ilyesmit, akinek meg ki van írva nem mind jön be, meg nem tudhatom h ha odakerülne a dolog tényleg megengedné-e nem csak vmi átverés. Ezért hagyatkoznék esetleg személyes tapasztalataitokra, ki az aki biztos h csinál ilyet, van-e aki nem tünteti fel a hirdetésében mégis engedi, stb...
elég ellentmondásos amit irsz.
Szia
Nagyon sokan vállalnak popót, némi extra juttatás ellenében. A tarkónvágás már nem divat manapság, ettől nem kell tartanod :)
Azt javaslom neked bogarássz a lányok adatlapján, sokan kiírják, hogy mehet a popó is, aztán aki megtetszik arra keress rá a fórumon vélemények után. Ha nem találsz akkor kérdezd meg, hogy xy-ról van e valakinek tapasztalata, stb.
Sziasztok!
Még sose voltam "örömlánnyal" és nem is nagyon terveztem h leszek, de van vmi, amit még eddig senkitől se kaptam meg és nagyon ki akarom próbálni, ez pedig az anális szex. (természetesen úgy, h én csinálom és nem ők engem :D ) Szval Debrecenben keresek egy fiatal (max. 24), alacsony (max. 170) és vékony (max. 54), viszonylag dekoratív hölgyet, aki hajlandó lenne eme vágyamat beteljesíteni. Tapasztalatok alapján kiket ajánlanátok innen az oldalról? (lehetőleg olyat akinél nem kell tartanom h tarkónvágnak és kirabolnak aktus közben) :D
degye75 · Lelkes újonc · Úgy látom, Dorka visszatért... :-)
Muszáj lesz meglátogatnom... ;-)
Nem gondolom hogy vérmesebb lenne mint bármely más lány, egyszerűen csak olyan mértékben rá tudtunk hangolódni az akcióra, hogy Ő is el tudta magát engedni.
Remélem nem haragszik meg érte, hogy megírtam (azt kérte hogy beszámolót ne írjak, mert attól tart hogy ezért támadni fogják, remélem nem így lesz) szóval Mercy volt
az a lány, aki emlékezetessé tette számomra azt az ó*át.
(Amúgy az utóbbi időben több lány is kérte, hogy inkább ne is említsem a látogatást, mert akkor a fórumon rögtön kikezdik. Mindenesetre ez elgondolkodtató!)
Még csak annyit, hogy teljesen korrekt volt minden, és részemről ajánlott.
Nándi · Őstag · gyere be a chetre
Nándi · Őstag · adsz egy emailt küldök két képet :D
Majd kiderül, Larat már láttam, úgyhogy egyértelmű lesz ha ő az :)
Elena karján van egy tetkó a képei szerint, Laranak nincs ilyenje.
Nándi · Őstag · Biztos lehetsz benne! és kéretik az igazamat igazolni :D
szia
szerintem nem ugyanaz a két lány. Lara-nál voltam, egyrészt teljesen más helyszínen van, másrészt a hangja is más mint Diaznak (Elena).
de majd kiderül a vallatásnál :)