Nagyon jó ízlésed van kedves kolléga :)
Patrik7 · Tag · Nagyon jó ízlésed van kedves kolléga :)
Patrik7 · Tag ·
Igen,ő róla volt szó :)
Jelenleg nincs itt,ritkán van a városban de kiválóan masszíroz,na meg más dologban is jeleskedik :)
haban · Tag · Jelenleg adatlapjuk szerint alábbi lányok elérhetőek többsége ajánlott, még az estébe belefér próbálkozz velük.
Dia23 - 22-ig
Bettyke28 - 24-ig
Zsófi20 - 22-ig
Heni22 - 24-ig
Dóri24 - 22-ig
Kittim25 - 24-ig
Bella20 - 24-ig
Sziasztok. Mivel mindenki kerdezoskodik, es az infot privatba keri, azert gondoltam, hogy leirom a novemberi honapban tett debreceni lattogatasom tapasztalatait. Harom lanyt lattogatam meg a Nora(23), Kiara (23) es az Amina (21). Hosszas beszamolot nem irok, habar volna mit, ezert megprobalom osszefoglalni roviden.
Nora(23): A kepek valosak, az a szemely nyit ajtot aki van a kepeken,kedves, vidam, vekony kis csajszi. Az anyagiak szerintem atlagosak, es eleg sok minden benne van az alapba. Teste szexi, a mellei nekem egy picit kicsik, de azert nagyon jol el tudtam veluk szorakozni. Alol, semmi kifogasolni valom nem volt, Francia nekem jo volt, de ezegy olyan dolog, ami nekem jo lehet masnak nem. Az akcio, amelyet lehet elvezet is az en oromomre, nagyon jo volt. A lakas, nem annyira erdekelt, ezert nem is figyelgettem. Tiszta torolkozot kaptam, es nem kicsit. Osszesegeben en ajanlani tudom, mert en nem csalodtam benne. Ket orat voltm nala.
Kiara(23): A kepei valosak, nala is azt kapod ami a kepeken van. Egy igazi voros csajszi nyitott ajtot nekem. Nem tul magas, de szexi.Nekem o is nagyon bejott. A ruha alatt ket szep mell lapult. Alol meg egyszeruen, csodas. Es igen, ha valakit erdekel, igen voros :). Egyeztetes egyszeru, konnyen ment, arak ugyanazok mint a baratnojenel Noranal. A franciaja jo volt. Amit hianyolok mind a ket lany reszerol egy kis szemkontaktust, de lehet az en hibam volt,mert nem is kertem meg oket. Az akcio nala is nagyon jo volt, lehetet minden fele poziciot kiprobalni, es probaltunk is. Nem panaszkodik egyik lany sem,hogy ezt ne csinald, azt ne csinald. sot meg ok is elvezik a dolgot. De ehez szerintem a ferfi is hozza kell jaruljon, hogy ne legyen bunko es paraszt. Egyszoval o is ajanlot a reszemrol. Ha meg lesz alkalmam meg fogom oket lattogatni. Ja es elfelejtettem , voltam kettojukkel egyszere is.
Amina(21): Egyeztetes,konnyen ment, telefonon egy kedves es vidam csaj valaszolt. Mindent elmondot, nem sietett szembe csukni a telefont, nehogy a vonalat fent tartsam mas vendeg elott. A bejutas a lakasba egyszeru, semmi bonyolult muveletett nem kell veghez vinni. A lakas tiszta, rendezet. A szobaban egy nagy agy van, amely tokeletesen megfelel a celnak. A szoba meg szamomra hangulatos volt. A torolkozo merete nagy volt, es tiszta. Azert irom mert sokakat az erdekli milyen torolkozot kapnak es mekkorat.
A kiscsaj, mert nem magas, de viszont nagyon szexi, a mellei egyszeruen csodasak, pont az a meret amit szerettek, se nem nagy se nem kicsi, es ami a leggfontosabb feszesek. Alol egyszeruen csak annyit, hogy nagyon finom kis puncija van, semmi zavaro tenyezot nem talalttam, igy sokat el is tudtam idozni ott. A franciaja nekem nagyon bejott, ugy csinalta ahogy kertem. Az akcio, az szuper jo volt, mind a ketszer hatalmasat elveztem. Nem sietett, nem nezte az orat. Meg kaptam tole azt az igazi baratno fellinget amit sokan keresnek. es egy masik fontos dolog, a ket menet kozott o is le tusolt velem, amely szamomra megint egy plusz pont volt. Az arak az atlagosnal egy kicsit magasabbak, de aki egy igazi finom kiscsajra vagyik, azt benne megtalalja. Osszesegeben,ket ora utan nagyon kielegulve tavoztam tole, mindent rendben talaltam, es sokkal jobbra sikerult minden mint amilyenre szamitottam. En ajanlani tudom aki egy igazi kedves, vidam, csinos csajra vagyik, aki tenyleg a baratno fellinget at tudja adni. Ha meg debrecenbe jarok, biztosan fel fogom keresni.
Meglátogattam alexandra24 GÁZ!A cickóitól szinte lelankadt 10/1!Ugyanitt Zsófi20 cicik jók,de a többi !Franciska inkább kéz,hozzáállása 10/3!Az autós makk mögött találhatók.
Sziasztok!
Egy rövid beszámoló. Niki 23: államalapitó királyunk utcáján rendel a csúcson. Nem nádszál de ez nem is titok a képek alapján. Kedves ,aranyos csaj. Nekem arcra bejön. Jó volt vele az aktus és igen a mélytorkost azt tudja. Ja igen : nem szereti a durva suttyókat. Egyetértek menjenek a Tiffanykhoz -van vagy 4
Patrik7 · Tag ·
Ez igen kolléga :)
Akkor novemberben egy kicsit mélyebben nyúltál a zsebedbe :)
Kepzeled :D, csak ezert repultem at hogy szorakozak, de egeszen megerte.
Hali
Hogy őszinte legyek nem volt még szerencsém a_n_a_l behatoláshoz. Nameg a méret sem kicsi....ezt nem én mondom hanem a csajok akikkel voltam.
Szerintetek ki lenne az, aki egy nagyobbat bevállalna hátulról?? De azért ne a full igénytelen kategóriából ajánljatok.
Köszi
Sziasztok!
Ki próbálta már Elvirát Debrecenben? Csak ajánlani tudom! ;) Barátságos és értelmes! Bármiről lehet vele beszélgetni,igazi barátnős érzés....Közvetlen, mintha a pasija lennél, úgy törődik veled. Masszázsa egyszerűen a fellegekbe repit.....Annyira érzéki, hogy hihetetlen. Közben lágy zene szól. teljesen ellazit. Tudja a dolgát és maga a környezet is nyugalmat sugároz. Sűrűn fogom látogatni, az már biztos!
Szép napot nektek!
Patrik7 · Tag · Üdv!
Anita Bellini(20), Rita(20) :)
Patrik7 · Tag · Az attól is függ hogy melyik stílust kedveled jobban :)
A finomabbat,vagy a rámenősebbet :)
Inkább finomabbat!
Zsuzsa 23.... Ő nem fog csalódást okozni.
haban · Tag · Három Niki23-is van melyik az? Kettő közülük több néven és helyen is futott. Esetleg előzőleg milyen néven versenyzett. Egyébként mind ajánlott.
Kösssz. Akkor várom a megfelelőt....
haban · Tag · Én is voltam Alexandra24-nél. Valószínű nem az fogadott aki a fotón szerepel. Köszönő viszonyba sem volt a fotókon lévő és a valóságban fogadott hölgy között. Ilyen gyönyörű fotókat még restaurálva sem lehet készíteni ilyen nőről. Korát tekintve minimum tíz év fáziseltolás, vékony sovány aszalódott test. Cici fonnyad, lógós, kicsi, a számba befért az egész. Úgy a tellóban mint a helyszínen egyeztettünk, és vállalta a csókot is, rózsacsokor átadását követően már nem akarta a csókot csak azt követően hogy távozni akartam. Csókja egyenlő a nullával. Egész idő alatt passzív magatartás, fadarab, semmi visszajelzés próba baba típus,nem nyafog, mielőbb megakart szabadulni. Punci formás és szűk. Logisztika és megközelítés jó. Nagy a valószínűsége van benne egy két vonóval. Fentiek miatt nem leszek visszajáró. Több néven és helyen hirdette magát, azonos fotók alapján Ráhel20- is volt előzőleg. Tellószámát több hirdető használta Kinga24 - Gina21- Regina – Diáklány. Stb. Zsófi20 fotói és cikói nagyon szépek, saját bevallása szerint is roma. Helyszín stimmel, a környéken sok lány hirdet.
Jessyka a civil melójában dolgozott szombaton, onnan tudom, hogy találkoztam vele. :) Szóval igazoltan távol. :)
Elárulod hol d*l*ozik? Kíványcsi lennék rá civilbe.
kíváncsi *