Csokoládé 22-ről szólaljon meg már valaki,csak dugjátok mint a lopott biciklit:)))
Csokoládé 22-ről szólaljon meg már valaki,csak dugjátok mint a lopott biciklit:)))
Hello!Most ismerkedem még cssak a várossal! És ideje lenne el látogatnom valakihez..nem tudnátok nekem ajánlani valakit? aki 18-25 között van kedves és jó az ágyban!előre is köszönöm
Stella 18,igen problémás,tikk takk kellene a pofijába!vagy egy atyai pofon!!!!!!!!!
Persze nem azt mondom,hogy nincs pozitív példa.Nekem is rengeteg volt,csak tízből egy is nagyon romboló hatású tud lenni.Irónikus akartam lenni.
Különben marcus80 esete nem egyedi.Autószerelő is van aki korrekt,de egy két átverés után az emberben hamar kialakul a gyanakvás,olyannal szemben aki
meg sem érdemli.Na ez van és kész.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Nem kell vissza sírni,miért sírná visza? :D Ha nem tetszik elmegy,ez a lehetőség mindig meg van egy vendég részére..lányok meg mindig lesznek cserélődnek lehet válogatni közülük :)
marcus80 mit akarsz? legalább tudott beszélni.Pályád során lesz még olyan is,hogy még ezt is visszasírod!Vannak IQ Fighterek!
Szia!
A múltkori hozzászólásom moderálták szinte minden tekintetben, szóval most leírom kultúráltan az élményem.
Felhívtam telefonon a h1rdetésen található mobil számot. Egy kellemes női hang kedvesen tájékoztatott a részketekről (eddig jó), majd meg is beszéltünk egy légyottot. A helyszínre érve újra csörgettem egy másik hang szólt a telóba de itt még nem gyanakodtam, bebocsájtást nyertem.
Az ajtó kinyílt előttem és egy hazánkba vándorolt kelet ázsiai népcsoport egyik tagja állt előttem. Kusza haj, foghíjak, látványra is borzalmas volt. Gondoltam lehet csak az ajtót nyitotta ő, szóval picit félve de megkérdeztem: "Te vagy napsugár?"
"Ín há', miéé?" hangzott a válasz kellemes akcentussal
Na itt mondtam, hogy bocsika de én nem erre számítottam és menekültem ahogy tudtam.
Előfordulhat, hogy a napsugár közben elfoglalt lett mivel az egyeztetés és az időpont között órák teltek el. Semmi gond, az ajtót nyitó hölgy közölte volna, hogy bocsi de napsugár most nem ér rá de helyette van ő vagy akárki más a lakásban. Akkor is hazajövök de akkor próbálkoztam volna egy újabb időponttal.
Na most ha ez a hölgyemény valóban napsugár volt akkor a hirdetés úgy kamu ahogy van.
Ahol ennyire hülyének nézik az embert ott jóra nem lehet számítani. Fekete listára tettem a számot és megjegyeztem melyik user adja fel a hirdetést, hogy az alatta megjelenő későbbi hirdetéseknél is eleve gyanakodjak, hogy átverős dologról van szó.
Szóval ha próbálkozni akarsz csak saját felelősségre.
Violettánál már voltam, igazán dekoratív, kedves és megbízható lány, részemről ajánlott.
(Ritkán szoktam többször menni egy lányhoz, de nála visszajáró vagyok. Szóval nekem bejön, de ez azért szubjektív dolog.)
Szia!
Jól emlékszel, Alexa cica baba néven keress rá,én voltam nála annó nekem nem volt csalódás
Halihó Sporttársak !
Szeretnék érdeklődni, hogy az itt, Debiben hirdető Zitáról. Zita 32, de korábban volt Szexi Zita is. Telefonban tündérkének tűnt, az a kérdésem, hogy megismerkedett-e vele közelebbről valamelyik ihletett toll- és billentyűforgató sporttársunk ?
Előre is köszönöm !
Hi!
Priszcila jól emlékszem, hogy régen másik néven futott? Erről tudtok valamit nekem súgni, hogy hogy keressek róla infokat?
Köszi.
Háhááá ez jó! :D
Normál matek, egy félidő a pályán négyzetgyökharminchat.
Kicsit hihetetlen,miért dolgoznál ithol is?Ha kint 4-szer anyit keresel?
Úgy érti, hogy egy fórum hozzászólásában a nevére. Felugrik egy ablak különböző információkkal a hozzászólóról.
És az publikus hogy egyedül rendelsz-e vagy sem?!:) Esetleg privátban is nagyon szívesen várnám válaszodat!
Alina (20)· debreceni szexpartner · Újonc · Kedves vendégeim! azért vagyok kétes hírdető, MERT PÁRHUZAMOSAN DOLGOZOM KÜLFÖLDÖN ILLETVE BELFÖLDÖN! :) puszi
Hogyhogy a nevére kattintasz?
Köszi az infot! Csak elég vegyes dolgokat olvasok róla nem nagyon merem most bevállalni. Mást esetleg nem ismersz arrafelé?
Mindenképpen segítettél, és köszönöm.
Valószínűleg az lesz a legegyszerűbb ha felhívom őket és megkérdezem, és bízom benne hogy a valós válaszokat is fogom kapni, és nem szembesülök az ellenkezőjével a személyes találkozó során... :)